Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

LÁSSUNK TISZTÁN

2023-03-03

Minden energiánk a következő nagy ugrásra összpontosul!

szent lélek erő.jpg
 
Lássunk tisztán!
 
Közeledünk a következő 4D/5D-be való belépéshez a 2023. március 21-i tavaszi napéjegyenlőségkor!
 
Van, aki már nagyon várja ezt a szakaszt, van, aki pánikol és hisztériázik, mert nem tudott felugrani a "szekérre", van, aki még mindig nem látja, nem hallja és nem érzi ezeket a dimenziókat és mind azt, ami hozzájuk kapcsolódik.
 
Azoknak, akik készen állnak az Átmenetre, a testük időről időre impulzívan rezeg: hol ég, hol fagyos, hol a szív, hol a fej szorít.
 
A harmadik szem újabb aktiválódása kezdődött; a homlok tájékán gyakoribbá váltak a zúzóérzések és a fájdalom.
 
Nem panaszkodnak és morgolódnak, hanem megköszönik maguknak a belső munka eme bátorító tüneteit, ez most rendkívül fontos!
A másokkal való kommunikációra szinte alig marad idő, csak a legközelebbiekre.
A napi idő nem órákra, hanem percekre zsugorodott.
 
Minden energiánk a következő ugrásra összpontosul, és lehetetlen másra fordítani - csak a minimális életre és a belső tudattisztításra.
 
Ha látjuk, halljuk és érezzük a térben zajló folyamatokat, a Lelkünk könnyebben és jobban megbirkózik velük!
 Végre megtörténik az, amire vártunk!
 
Látjuk a régi struktúrák eltávolítását, és az új aktívan működik párhuzamosan az eltávolítottakkal.
 
Márciusban a 3D, annak Mátrixa és Rendszere tovább fog gyengülni és tovább omlik, függetlenül attól, hogy a Sötétek milyen módon kényszerítenek minket arra, hogy energiánkkal támogassuk őket.
Belül a Lelkünk mindig is a változásokra várt, mert az agresszív és mérgező 3D nem engedte, hogy megvalósítsuk önmagunkat, erőnket és potenciálunkat!
Nem tudtuk beteljesíteni a sorsunkat a szigorú korlátozások és a szemellenző miatt!
 
Most a szemellenzők és blokkok lehullanak, látásunk kitágul, energiánk megszabadul az élősködő Rendszer szívószálaitól, lehetővé téve számunkra, hogy új életet és önmagunk új változatát építsük!
 Lelkünk megszabadul a múltbeli inkarnációk negatív terhétől!
 
A jelenlegi megtestesülésből kidobjuk a ránk erőltetett felfogás minden kacatját, a mentális és érzelmi szemétkupacokat és a 3D rendszer már felesleges tapasztalatait és értékeit.
Tudatunk és elménk aktív tisztulása zajlik!
 
Ezt szokatlan nyugalom vagy akár gyengeség is kísérheti.
 
A gyengeség azért jelenik meg, mert sok minden kiszorul az energiarendszerünkből, és időbe telik, amíg ehhez alkalmazkodunk, és beengedjük az új, magas frekvenciájú áramlatokat.
Ez mindannyiunknál másképp jelentkezik, mert más a fejlettségi és tudatossági szintünk, más az életenergiánk és más a testünk!
Egyeseknél a folyamat gyorsabb, mint másoknál, és ez normális. Nem érdemes hajszolni, mert nagyon fájdalmas visszafordítást okozhat.
 
A világ és a mi újraindításunk non-stop folytatódik a nap 24 órájában!
 
Különösen aktív éjszaka.
 
Korábban is előfordultak ilyen folyamatok, de nem olyan gyakran. Ma már alig van időnk az új szoftvert átvenni, hiszen egymás után érkeznek a következő tételek.
Az idő változtatja szerkezetét és folyását, valahol gyorsan halad, valahol elviselhetetlenül hosszúra nyúlik, és amíg az 5D a helyére nem kerül, ez így fog folytatódni.
A 3D Mátrix, amely számítógépes programként a Calladion operációs rendszerén alapul, deaktiválódik, ezért azt tapasztalhatjuk, hogy a technológia és az internet folyamatosan meghibásodik, minden látható ok nélkül akadozik, vagy teljesen elromlik.
 
Sok digitális mechanizmus lerobban, megbénítva egész rendszereket, mert a paraziták még mindig ott vannak, a virtuális térben.
Az újraindítások és újraformázások után reggel teljesen más emberként kelünk fel.
 
Ezt az érzést meg kell szoknunk és el kell fogadnunk!
 
 A 3D-ben nagyon nehéz az elménknek és a felfújt és szeszélyes Egónknak elfogadni az ismeretlen dolgokat és változtatni valamin!
Tudat alatt annyira félünk az újtól, hogy minden erőnkkel lassítjuk az átalakulásunkat, és inkább maradunk egy olyan szinten, ahol nem látunk, nem hallunk, és nem érzünk semmit.
De nem ez a kiút.
 
Jobb, ha bízunk az Univerzumban -Istenben, és lépést tartunk a változásokkal, mint később, nehézségek, traumák, betegségek és érzelmi összeomlás révén kénytelenek lennénk elfogadni azokat.
Az új, amit kitartóan próbálunk figyelmen kívül hagyni és agresszívan nem fogadunk el, egyre inkább emlékeztetni fog bennünket a megjelenő betegségek súlyosbodásával.
 
A Szubtilis Testünkben tárolt, más inkarnációkhoz tartozó fájdalmak most egyszerre ébrednek fel és aktiválódnak.
A legjobb gyógymód a hozzájuk kapcsolódó emlékek újraélése.
 
A helyzetet jelző információk megismétlése megszünteti azokat,
és eltűnik, mintha soha nem is létezett volna bennünk.
 
A Földre érkező nagyfrekvenciás áramlatok arra kényszerítenek minket, hogy megszabaduljunk rengeteg sérüléstől és félelemtől.
 
Ezért vagyunk olyan gyakran intoleránsak, hisztérikusak és agresszívek.
 
Kölcsönhatásba lépve a fizikai testünkkel, kiűzik belőle az összes mentális és érzelmi mérget, a hamis elképzelések és hiedelmek lerakódásait, amelyekkel a 3D tele van.
A testünknek és az elménknek sokféle módja van arra, hogy hatástalanítson bármilyen fájdalmas információt - könnyek, kiabálás, kritika, vádaskodás, feljelentés és egy gyűlölettel teli komment egy másik felháborító posztra.
 
Az internet megint téved... Így gyógyulunk és szabadulunk meg a Rendszer fojtogató szorításából.
Más állandó betegségek is jeleznek számunkra:
 
Például az első három csakra területén bélrendszeri zavarok formájában, beleértve a hasmenést és a hányást.
 
Ezek csak a negatív energia felszabadításának mechanizmusai.
 
A migrén a tudatalattink munkáját jelenti a mentális síkon, amikor túl merevek, racionálisak, a rendhez ragaszkodók vagyunk.
 
Ez megnyilvánulhat folyamatos szorongásban vagy a fej felső részén, a halántékon és a tarkó területén jelentkező nyomással.
 
A mellkasi fájdalom és az enyhe tachikardia a negyedik csakra blokkolásának feloldását jelzi, amely az érzelmességünket, érzékenységünket, és nyitottságunkat irányítja.
 
Ez a Szeretet csakrája, a gyengédség, testünk érzelmi kiegyensúlyozója, a Hit és a Spirituális stabilitás központja.
 
A hangvesztés, a beszéd nehézsége és a torokfájás az ötödik csakra aktiválódását jelzi, amely a kreativitás minden formája által a külvilággal való interakciónkért felelős, és mindenért, ami a képzéssel, a vezetéssel és a szervezőkészséggel kapcsolatos.
 
Ennek a csakrának köszönhetően műveink ragyogóvá válnak, felfedezzük a fizika törvényeit, gyönyörű regényeket és verseket, festményeket és zeneműveket alkotunk.
A jól működő csakra szabadságérzetet, függetlenséget ad, lehetővé teszi, hogy magabiztosak legyünk, ne függjünk mások véleményétől, érzéseinket és érzelmeinket kreativitássá alakítsuk, pozitívak legyünk, és ne féljünk a kudarcoktól és a hibáktól.
 
A harmonikus ötödik csakra a Felsőbb Erőkbe vetett hittel tölt el bennünket, és nem félünk semmilyen Sötétségtől, vagy a világ nehézségeitől és eseményeitől.
 
Megnyílnak előttünk az Univerzum nyomai, az intuíció, a belső hang kiélesedik, elkezdjük látni a szubtilis síkot, és megértjük küldetésünket.
 
A hatodik csakránk (harmadik szem) blokkolását olyan fizikai tünetek jelzik, mint a látás, a hallás, a légutak romlása, migrén és rémálmok.
Energetikai szinten depresszió, zavartság és az igazságtól való félelem jelentkezik.
 
Elmenekülünk a valóság elől, és inkább a saját kitalált világunkban maradunk.
 
Félünk magunkba nézni, és rettegünk az ismeretlentől.
 
Ezek a tünetek a gyógyulás kezdetéről árulkodnak a ránk zúduló nagyfrekvenciás és sugárzó energiaáramok által!
Szó szerint betölti a biomezőnket, és az Intelligenciánk és a látásunk kiegészíti egymást!
 
Elkezdjük helyesen asszimilálni az információkat, intuitív módon "megszűrjük" őket, és azonnal kiválasztjuk, amire szükségünk van.
Gyorsan döntéseket hozunk, elvetjük az események kedvezőtlen változatait.
 
Könnyűvé válik számunkra, hogy másokat "olvassunk" és megértsük őket, és mindent nyitott könyvként látunk.
 
Hasonló minta szerint az új energiák helyreállítják a hetedik (korona) csakránkat.
 
Ha ez blokkolva van, eláraszt bennünket a gyűlölet, a harag és a kritika.
 
Tűrhetetlenek vagyunk a történésekkel és a többi emberrel szemben, de ezt gondosan leplezzük.
 
Kifogásokat keresünk, hogy "felrobbantunk", mert elegünk van mindenből, de félünk bevallani, hogy problémáink vannak önmagunkkal.
Az energia hiánya ebben a csakrában megfoszt minket a Lelkiségtől.
 
Nem fejlődünk, sablonban gondolkodunk, és leggyakrabban úgy, ahogyan azt egy, a rezgéseinkhez hasonló oldalon vagy blogon tanították.
Sőt, elég egyszer olvasni bennük, vagy hallani valahol valami "igazságot", és egész életünkben hinni fogunk benne.
 
Egyszerűen nem tudjuk beismerni, hogy az idő múlik, és hogy egyes igazságok hamisak, a feledés homályába merültek, és újak jöttek a helyükbe.
A hetedik csakránk helyreállítása jelzi, hogy a téves információk nyilvánvalóvá válnak számunkra, és nem tudunk többé mások törvényei és posztulátumai szerint gondolkodni, érezni és élni, amelyek kényelmetlenek a Lelkünk számára.
 
Nem félünk az ismeretlentől, nem félünk megnyílni egy új világ felé, és megszabadulunk a bizalmatlanságtól.
 
A kérdések, amelyeket felteszünk magunknak, a felépülésünkről szólnak:
 
- Mi a fontosabb számomra: az anyagi vagy a Lelki?
- Van-e bennem egyensúly a Spirituális és a fizikai között?
- Vakon követem valaki más elméleteit, ami a Lelkemnek nem tetszik?
- Tudom-e nyugodtan és nyíltan elfogadni a változást?
 
Így ébred bennünk a tudatosság.
 
Ezen keresztül kapcsolódunk a Felsőbb Énünkhöz, az Abszolútumokhoz és a Forráshoz.
Ennyi éven át készültünk erre az időre.
Az állandó betegségek, amelyeket ez idő alatt átéltünk, felkészülés volt a mély munkára, amely most a végéhez közeledik.
Azok, akik már régen elkezdték ezt az utat, most már megszabadultak a karmától, a negativitástól, és DNS-ük egy szempillantás alatt könnyen újraaktiválható.
Azoknak, akik még soha nem dolgoztak, most nehezebb lesz elsajátítaniuk ezeket a folyamatokat, de fokozatosan meglépik.
 
Egyáltalán nincs határidő az 5D-re való átállásra!
 
A 2022-es év megmutatta, hogy semmilyen magyarázat, rábeszélés és figyelmeztetés nem győz meg sokakat az Intelligenciájuk korszerűsítésére és az erkölcsi fejlődésre!
Ez azt jelenti, hogy azoknak a megmentésére, akik kategorikusan elutasítják a megmentést, lejárt az idő!
Ma az Univerzum kíméletlen Isteni Igazságszolgáltatást indít el, amely a természetes kozmikus szelekció malomköveit görgeti.
 
Mindannyian felelősek vagyunk az életünkért és a sorsunkért, és csak mi magunk menthetjük meg magunkat a Felsőbb Énünk, a Lélek, az új gondolkodás és felfogás aktiválásával!
Haszontalan, értelmetlen, sőt káros bárkit is megvádolni bármivel!
 
Ma a bajok okait először is önmagunkban kell keresni, másodszor - az okok és hatások láncolatában, és csak harmadszor - bármilyen külső tényezőben!
Erőteljes kvantumáramok áramlanak most kivétel nélkül mindenkiben: bölcsekben és bolondokban, elnökökben és szavazókban, oligarchákban és koldusokban, tábornokokban és katonákban.
 
Abszolút mindenkit átvilágítanak a kozmikus sugarak, és az Univerzum ugyanezt kéri mindenkitől.
 
2022 az utolsó engedmények éve volt!
 
A 2023-as év megkezdte a számonkérés folyamatát, ahol mindenki az érdemei szerint részesül majd, nemcsak a személyiségének tudatos cselekedeteiért, hanem a tudatalatti sugárzásért is!
Tehetünk úgy, mintha csak a jóra gondolnánk, és igyekeznénk helyes cselekedeteket tenni, de a tudatalattink ugyanakkor negatív energiát sugároz, megmérgez és tönkretesz mindent körülöttünk!
 
Őszintén elgondolkodunk: ... , hogy én jól teszem, és mégis szenvedek miatta?
 
De valójában a tudatalattink visszakapta a bumerángot...
 
Gyakran felmerül a kérdés, hogy az uralkodó elit miért teheti még mindig határtalanul és megtorlás nélkül a dolgait, és miért úsznak meg mindent?
Ahelyett, hogy meglepődnénk és felháborodnánk, inkább emlékezzünk arra, hogy mi vagyunk azok, akik ezt lehetővé tesszük számukra, szolgaian követve törvényeiket, erkölcsüket, nézeteiket, döntéseiket és a ránk kényszerített viselkedésüket!
 
Mi vagyunk azok, akik nagylelkűen megosztjuk és tápláljuk életenergiáinkkal őket, a Rendszert és a 3D Mátrixot, amely különböző módokon megfej minket!
És mi vagyunk azok, akik, csakúgy, mint kétezer évvel ezelőtt, készek vagyunk megostorozni és keresztre feszíteni bárkit, aki erre félénken emlékeztet minket!
 
 
 
 
 
Írás: Lev 
Ford: Gábor Kati