Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

LEHULL A TUDATLANSÁG FÁTYLA

2020-12-14

A NAPFOGYATKOZÁS HATÁSAI AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ IDŐSZAKBAN

napfogyatkozás.jpg

Kép: Alex Grey

 

A DECEMBER 14.-I NAPFOGYATKOZÁS HATÁSAI

 

LEHULL A TUDATLANSÁG FÁTYLA


A Napfogyatkozás mindig egy meghatározó égi jelenség, amely egybeesik az újholddal és egy energetikai kapu megnyilásával. Most mindez a Tejúton történik, az isteni energiák teljében, ami rendkívül erőteljes hatásokat indít el, globális és egyéni szinten. Egy energetikai fény portált nyílt meg, amelynek csúcspontja a téli napforduló időszaka lesz, és amely átvezet bennünket a január 13.-i újholddal induló új valóságba. A fénykapun keresztül beáradó energia erőt fog adni, a belső-külső sötétség leküzdéséhez, mégpedig az isteni igazság és szellemi világosság erejével.

A mai napon úgy húzódtak vissza az energiák, mint cunami előtt az óceán, mindenki érezhette, hogy valami új készül a kollektív térben. Olyan, mintha lekapcsolták volna a régit, és az újraindítást megelőző ürességben lennénk, tér-idő nélküliség állapotában.
Az áthangolás után új energia pályára fogunk átállni, és új folyamatok indulnak el.  

A régi energiahálóról való tömeges leválás a mai nappal felgyorsul!

A napfogyatkozás erőtere a tömeges ébredés újabb hullámát inditja el.
Lehull a szemellenző sokak szellemi látásáról.
A harmadik dimenziós mátrix mezőről való lekapcsolódás tömeges méreteket fog ölteni.
Elindul a nagy leválás időszaka, amelyet az elengedés és teljes leállás követ.

A december 14.-i napfogyatkozás egy sor eseményt indít el, amelyek szélsőséges helyzeteket fognak teremteni a világ színpadán.

 

A változások új időszakát nyitja meg, amely által megközelítőleg fél évig tartó átalakító folyamat bontakozik ki. Nagyon sok rejtett dolog fog a felszínre kerülni, feltárul az igazság, megvilágításba kerülnek a hazug manipulációk és szándékok. A régi rendszerek energiahálója el lesz vágva a kollektív erőtértől. Ami nem értékálló és az új energiák által nem tartható fent, szét fog esni. Felgyorsulnak az események, amelyek a régi világ felszámolását hivatottak eredményezni, mindez gerjesztett káosszal lesz tarkítva. A mélységek újabb rétegei tárulnak fel a kollektív árnyminőségek vonatkozásában. Az alsó asztrális színtek megtisztítása, gyógyítása és átlényegítése új szintre emelkedik.
Az elkövetkező hetekben, hónapokban, években a régi világ bukását fogjuk látni. A Földnek meg kell tisztulnia az emberi sötétségtől, ezért minden a felszínre emelkedik. Már csak 8-10 év van hátra és teljesen új világban fogunk élni, amelynek alapjait most fektetjük le. Az átalakulás pedig nagyon gyors, kiszámíthatatlan és radikális lesz.

EGYÉNI FOLYAMATOK

Személyes szinteken a mai nap újabb mély rétegek feltárásának lehetőségét nyitja meg, a hamis ideológiák és hitrendszerek felszámolására. A tudatalatti feltárása történik, belső szembesülés önvalónk legmélyebb valódi tartalmával.

Ez a napfogyatkozás az Isteni Igazság fényével fogja feltárni a hazugságok és önbecsapások sokrétű programozásait. A lélekismeret hangján keresztül, önvizsgálatra és tudatos munkára késztet, ahol már nem lehet elkendőzni a belső igazságot. Őszinteségre predesztinál, lelki feltárásra késztet, hogy a vak meggyőződéseket, új nézőpontokra cserélhessük fel.


A napfogyatkozás energetikai hatása lehetővé teszi számunkra, hogy szélesebb spektrumból és magasabb szintről lássunk rá az életünkre, cselekedeteinkre és belső késztetéseinkre.

 

Az "átvilágítás" az élet számtalan területét érinti, a párkapcsolatokat, a szokásokat és a munkaviszonyokat.


Fontos feltárni, hogy mi is számít igazán az életben! Minek van valódi értéke? Ki az, aki igazán számít? Hová szeretnénk eljutni? Mit akarunk igazán? Mi a szívünk valódi vágya?


Ezek a kérdések már nem a birtoklási viszony és ego szemszögéből kerülnek terítékre, mert pont ezt hagyjuk el, hanem a valódi szívbéli értékrendszer szerint. Az igazságok az életünk különböző pontjain fognak rezonálni. Feloldásra kerülhet minden olyan hiedelemminta és viszonyulás, amely a régi paradigmában, áldozat tudatosságban és tehetetlenségben tart.
Mély lelki feltárásokat eredményez, a megértés új szintjeit tárja fel. Tudatalatti és árnyékos részek feltárását, felismerését és átvilágítását hozza.

Nem szabad tartani a mély lelki feltárásoktól, hiszen a legmélyebb szinteken lelhetünk rá a legnagyobb kincseinkre, az isteni potenciálunkra, a felszabadulásunk kulcsaira és erejére.  

A legjobb időben vagyunk a legjobb helyen, hisz felsőbb énünk a legnagyobb bölcsességgel tervezte meg ezt az utat számunkra.
Mindaz, ami történik és történni fog a legmagasabb javakat szolgálja, hogy emelkedjünk és felszabaduljunk. Minden a csodás Isteni Terv szerint zajlik, még ha ez emberi szemszögből nem mindig látható.


Bizalom, sorsalázat, türelem és nagy fokú szívtudatosság szükséges ezen időszakban.

 

 

2020.12.14.

Írta: Aysha