Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

LIONS ALPHA SYRIUS 2021

2021-07-30

Az Oroszlánkapu égi üzenete

oroszlán kapu2 másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

LIONS ALPHA SYRIUS 2021

Az Oroszlánkaput két királyi Szíriuszi Oroszlán védi, akiket az ősi írások " A tegnap és holnap Oroszlánjának " hívnak.

 

• Ők azok, akik arról gondoskodnak, hogy csak azok léphessenek át a Portálon, akik tudatosan hozzák létre az élet következő ciklusát, a jelen pillanat által kapcsolódnak a Földhöz, és tisztában vannak az útjukkal.

 

• Ők nemcsak őrzők, hanem mesterek is, akik az angyalokkal és az arkangyalokkal együtt dolgoznak, hogy vezessék azokat, akik készen állnak az ébredés és a teremtés új ciklusára.


Az Oroszlánkapu portál július 26 -án nyílt meg az Oroszlán csillagképben és augusztus 8 -án éri el a csúcspontját.

 

• Augusztus 12 -én ér véget, ezután bezárul.

 

• Augusztus 13. a befejezés és az előrehaladás ünnepe, mivel a Bolygó az Alpha Leonis Királyi Oroszlán Mesterek irányítása alatt áll.

 

• Az Oroszlán Szíve vezeti a Földet a Szűz csillagképen keresztül a szeptemberi napéjegyenlőség felé.

 

• Ez egy hatalmas pillanat lesz, és valóban arra kaptok felhívást, hogy álljatok bele teljesen az erőtökbe, mint a Fény és a Teremtés Új Mesterei, mint az emberi testben megtestesült angyali lelkek.

 

Szeretteim, most mondunk valamit a következő ciklusról és az előttetek álló 2 év folyamatairól és erejéről. Ekkor ér véget ugyanis a növekedés és a spirituális átalakulás ciklusa, amely 1999 -ben kezdődött.

 

A Kereső archetipikus útja, ahogy a régiek nevezték, a szimbólumok útját követi, amely irányítani fogja azok erejét és bölcsességét, akiknek szíve és lelke nyitott erre a folyamatra.
Az IstenNői minőség adja meg a teremtés alaphangját ebben a közegben, amelyet a 2 -es szám spirituális rezgése alapoz meg.
2021 új energiát hozott, amely megerősítette az Isten Női jelenlétet, ugyanakkor az Új Isteni Férfi teljesen lehorgonyzzását hozta. Az isteni férfi minőség energiája a teremtés megerősítését és megnyilvánulását fogja eredményezni az új Fényközösségek születése által, az Új Föld számára.


Nővérek és fivérek: ezért biztosak lehettek abban, hogy életetek ezen ciklusa rendkívül erős és kreatív lesz.


Újjá fogtok születni és ünnepelni fogtok, amikor megteremtitek azt, amire vágytok, amennyiben a fókusz és a szándék tiszta és emelkedett tudatú lesz.

 

Ha alávetitek magatokat az isteni kreatív intelligencia áramlatának, lehetővé válik, hogy kibontakozzatok és spirituális szinten újjászülethessetek.
Ez a szakasz befejezi és megszenteli a Felemelkedés folyamatát.


Az előző ciklusban az Arany és a Gyémánt fénykódok aktiválták az eredeti Isten- emberi DNS sablont. Ez teret teremtett a Lélek számára, hogy teljesen leereszkedjen a testbe, és befejezze a Tudat Felemelkedésének ezt a szakaszát.


Más szóval, az egónak minden olyan magatartást és hiedelmet el kellett engednie, amelyek megakadályozták, hogy a lélek teljes mértékben kifejezze energiáját az emberi tapasztalatban. Intenzív tisztító és feloldó folyamatban vettetek részt érzelmi, mentális és fizikai szinten.


Ez a folyamat olyan intenzív volt, hogy sok lélek úgy érezte, nem tudja folytatni ...
Biztosítunk azonban arról, hogy ez a folyamat hamarosan eléri a csúcspontját.


Ebben a következő ciklusban a Lélek képes lesz teljes mértékben belépni a Test és Lélek Szent Uniójába, és egységben fog létezni.
Nem lesz különbség Test és Lélek között.


A test fénylő lesz a Lélek kreatív teremtő energiájának kifejezésében.


Aki nincs összhangban a Lelkével kényelmetlenül fogja érezni magát, ha olyan döntéseket hoz, amelyek nincsenek összhangban az élettervével, ezért eligazítást fog kapni, hogy több következetesebb döntést hozzon az életében.


Ez az isteni emberi sablon aktiválásának és az isteni gyémántfény beáradásának folyamata a kollektív tudat szintjén is megnyilvánul.
Látni és érezni fogjátok a régi társadalmi élet mintáinak felbontását és az új közösség alapok létrehozását, amelyek megosztják az erőforrásokat.
Közösségként elengeditek a régi egót és az elme által uralt mintákat, hogy teret engedjetek az Igazi Önvaló lelkével áthatott interakciónak.

Néhányan vezettetve lesznek, hogy segítsék a közösségi transzformációt az Isten- Női és az Új Isten- Férfi Lélekfény minőségének átadásával.


Mindig EMLÉKEZZ ARRA, AKI VAGY, mert azért jöttél a Földre, hogy Lélekként és a Végtelen Energia Fényeként teremts és tapasztalj.
Bármilyen érzelmi vihar is támadhat körülötted, őrizd meg a békédet és maradj szilárdan a földhöz rögzítve.

 

KÁOSZ:


Az átélt káosz nagy része a dimenzióváltásnak köszönhető, mert a legtöbb ember nincs tudatában a változásoknak, amelyek globális szinten zajlanak. A folyamat szinte teátrális, amint megpróbálnak ellenállni a folyamatoknak és a régibe kapaszkodnak.

 

Az emberiség másik része a tapasztalatokat a lelkük vezetése által éli meg, és megtanulnak kecsesen áthaladni az úton, drámák, káosz és traumák nélkül. Lélekjelenléttel áthatott tudatossággal emelkednek fel a dimenziók, idővonalak és világok között, megőrizve a belső békét.

 

Az előttetek álló időszakban, jobban oda kell figyelnetek a testetekre, mivel a test a lélek temploma.


Időbe telik, amíg a test alkalmazkodni tud a tudatosság magasabb frekvenciáihoz, amely a Lélek esszenciáival, észleléseivel és érzéseivel telítődik.
A szervezet kimerültnek érezheti magát, mert integrálnia kell ezeket az magas frekvenciákat, és időbe telik, amíg feldolgozza az intenzív tapasztalatokat, amelyek sokkal erősebbek, mint bármi, amit a régi ego elme képes volt produkálni.

 

A kulcs itt mindig a FLOW – Áramolni és megélni


Lazíts és hagyd, hogy a LÉLEK és a MAGASABB ÉN vezessen és támogasson téged.
Amint a tested elfogadja és akklimatizálódik ezekhez az intenzív és erőteljes lélekenergiákhoz és áramlatokhoz,

csodákat fogsz tapasztalni és átélni, amelyek a szeretet és az öröm új szintjeire vezetnek el Téged.


Maradj éber és tudatos, hogy megőrizhesd a saját erődet.


Emberi formában történő változás vagy és ezt tapasztalod.
Az angyali királyságok itt vannak, hogy támogassanak téged.
A Galaktikus Mesterek itt vannak, hogy támogassanak ebben.


Élj most pillanatról pillanatra!

 

 

Sun Rá ankh rá


Shankar Nehru Sethi
Fordította: Aysha