Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MÁJUS 16

2022-05-15

TELIHOLD-HOLDFOGYATKOZÁS

 
telihold 1.jpg
 
 
MÁJUS 16 
 
TELIHOLD-HOLDFOGYATKOZÁS
 
Május 16-án a Telihold teljes holdfogyatkozását éljük át a Skorpió mélyen átalakító jegyében. Ez a napfogyatkozás nagy változásokat jelez a céltudatosságunkban, és valószínűleg sokunkat arra fog inspirálni, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és szenvedéllyel, belső erővel hozzunk meg néhány fontos döntést. Ezen a ponton rájöhetünk arra, hogy több elhatárolódásra van szükségünk, mielőtt igazán szabadon egy új irányba léphetnénk.
 
A napfogyatkozás időszaka mindig az ébredés erőteljes ideje az életünkben, és gyakran hoz olyan változásokat vagy kihívásokat, amelyek megváltoztatják a pályánkat. Mindig érdemes emlékezni arra, hogy a Holdfogyatkozás, bár átalakító, pontosan oda juttatott minket, ahová mennünk kell, még ha elsőre nem is úgy tűnik.
 
Ez a Skorpió Telihold intuitív, tele van intenzitással és szenvedéllyel. Végtelen lehetőséget hozhat, ha hajlandóak vagyunk sodródni az árral. Megvilágosítja azt is, amit elrejtettek elülőnk és a változás érzését kelti bennünk, lehetővé téve, hogy levetkőzzük azt, ami már nem szolgál minket, és helyet adjunk valami újnak.
 
Minden Telihold kiemeli életünk egy olyan területét, amely odafigyelést és gyógyulást igényel. Olyan érzelmi sebeket és korlátozó hiedelmeket tárhat fel, amelyek megakadályoznak minket abban, hogy többet érjünk el és kaphassunk meg. A teljes holdfogyatkozás alatt a Nap és a Hold is négyzetbe fogja a Szaturnuszt, arra ösztönözve, hogy szabaduljunk meg a régi és korlátozó létezési módoktól, hagyjuk magunk mögött a múltat és kötelezzük el magunkat célunk követésére.
 
Mint minden Teliholdnál most is szükség van arra, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a Nap és a Hold energiái között. Míg a Hold a Skorpióban mélyre merít, a Bika Napja össze akar hangolni bennünket azzal, ami a legértékesebb a számunkra. Ez a Telihold új lehetőségeket nyújt, ha bízunk magunkban és követjük belső útmutatásunkat. Vedd észre, mi jön fel és ahelyett, hogy elnyomnád, engedd, hogy az energia kimozdítson és segítse az elengedést.
 
A Skorpió Telihold szó szerint megvilágítja legsötétebb árnyékainkat, tehát légy határtalan, és bízz abban, ami feltárul. A napfogyatkozások mindig a következő lépéshez vezetnek minket, így a legjobb, amit tehetünk, hogy megadjuk magunkat és bízunk abban, ahová az energiák vezetnek bennünket.
 
Tudatosan igazítsd magad ahhoz, ami a legfontosabb a számodra, hogy felhatalmazva élj!
 
 
 
 
Tru D ~ TheLittlePageOfPeace
Angyalforrás - Aysha