Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Május - A Szabadság megélése

2021-05-01

A májusi hónap sok pozitív váltást hoz

felszabadulás pillangó hatás.jpg

 

2021. május - A Szabadság megélése


Mindig megtiszteltetés számomra, hogy ilyen módon kapcsolatba léphetek veled.
Az egész emberiség nevében köszönöm, hogy úgy döntöttél, hogy itt vagy ebben az időben és segíted a bolygó tudat emelkedését.


A májusi hónap sok pozitív váltást hoz, szóval térjünk rá!


Váltás a szabadságba


Az elmúlt hetekben a kollektív tapasztalatok elmozdulása ment végbe, a sokak által végzett belső gyógyító munka eredményeként.
Ez a belső és külső váltás olyan ébredést hoz létre, amely segít nekünk különböző utakat létrehozni magunk és az egész emberiség számára. Ezek az utak sokkal szabadabb életmódot fogják támogatni.
Lehet, hogy még nem tudjuk az összes választ, amelyek ahhoz szükségesek, hogy egy olyan valóságot alkossunk meg, amely mindannyiunk számára egyformán szabad lehet. Mégis erőteljesen haladunk ebbe az irányba, és mielőtt tudnánk, a válaszok felfedik magukat.


Semmiféle figyelemelterelés, amelyet most ránk erőltetnek - akár félelem, kontroll vagy diszfunkció révén - nem akadályozhatja meg ezt a szabadságváltást.


Ez a csendes, békés, mégis erőteljes váltás sokunkban azt az érzést kelti, mintha egy álomszerű állapotból ébredtünk volna fel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy teljes mértékben jelen legyünk, tudatosabbak és megalapozottabbak, mint valaha.
Fontos tényező annak a valóságnak a rögzítésében, ahol mindannyian egyformán szabadok vagyunk az, hogy félretesszük különbségeket és felismerjük az emberiség egységét.

2020 kiemelte a szélsőséges polaritásokat, köztünk és árnyékunk között. És olyan világot hozott létre, amely minden eddiginél megosztottabbnak tűnt. De mint minden gyógyulási folyamatban, ezeknek a mélyen beágyazódott mintáknak is felszínre kellett kerülniük, hogy foglalkozzunk velük, meggyógyuljanak és megoldódjanak.


Itt az ideje, hogy meggyógyítsuk ezeket a szélsőséges polaritásokat önmagunkban, hogy megkezdhessük egymáshoz és a világhoz fűződő kapcsolataink gyógyítását.


Azáltal, hogy összefogunk és félretesszük nézeteltéréseinket, függetlenül attól, hogy milyen politikai, vallási vagy más hovatartozáshoz kötődtünk, hozzájárulunk a régi, sűrű rendszerek és struktúrák átalakításában, amelyek burjánzanak és a félelem, a kapzsiság, a mohóság, az elválasztás valóságában tartanak bennünket.


Van erőnk arra, hogy megszabaduljunk az efféle valóságtól.

 

Ez azzal kezdődik, hogy először magunkat gyógyítjuk meg, azután a kapcsolatunkat, majd kezet nyújtunk másoknak, bármennyire is „különbözőnek” tűnnek.


Láthatjuk, hogy ennek a legújabb váltásnak az ereje már aktív bennünk. Például:


Csökkent benned a tolerancia olyasvalamivel szemben, amely nem egy kedves, együttérző, tiszteletreméltó térből származik?
Az a vágy vagy igény, hogy másoknak kedveskedj és megfelelj, annak érdekében, hogy megszerezd a szeretetüket és jóváhagyásukat, az utóbbi időben háttérbe szorult?
Könnyebbnek tartod kifejezni azt, amit igazán gondolsz, ahelyett hogy azt mondanád, amit az emberek hallani akarnak?


Ha ebből a három kérdésből legalább kettőre „Igennel”, válaszoltál akkor ez azt jelenti, hogy igazodsz a most zajló szabadságváltáshoz.

 

Ez továbbá azt is jelenti, hogy most kevésbé cenzúrázod magad.


Talán időnként ez kényelmetlenül érinthet, különösen akkor, amikor még mindig vonzanak a zavaró tényezők, amelyeket most ránk nyomnak.
Lehet, hogy úgy érzed egyedül vagy és senki sem ért meg. De tudnod kell, hogy nem vagy egyedül, és sokan vannak, akik ugyanezt tapasztalják.
A kedvesség és az együttérzés segíthet abban, hogy újra kapcsolatba lépjünk egymással.


A szabadság képlete


A jelenleg zajló nagy változások miatt nagyon hasznos lehet, ha "útitervet" készítünk magunknak, hogy könnyebben tudjunk eligazodni a folyamatokban és a hatásokban.

 A következő három dolog sokban támogathat minket a nagyobb szabadság rögzítésében:
Az első dolog, amit tehetünk a nagyobb szabadság rögzítése érdekében, az, hogy tisztázzuk, mire vágyik leginkább a valódi (autentikus) énünk.
Ahhoz, hogy ezt megtalálhassuk és tisztázzuk magunkban beszéljünk az Univerzummal, önmagunkkal és a körülöttünk lévő világgal, kérdezzük meg önmagunktól mire vágyunk. Sokan hajlamosak arra, hogy elzárkózzanak attól, hogy megkérdezzék mit is akarnak valójában és megelégszenek az alapvető szükségletekkel, amelyek épp hogy csak elegek a továbbjutáshoz.


Ez azt eredményezi, hogy átadjuk az erőnket.


 Általában ez azért történik, mert azt gondoljuk, hogy az emberek megítélhetnek minket, ha kifejeznénk mind azt amit igazán szeretnénk.
Pedig jogunk van ahhoz, hogy megtapasztaljuk az élet MINDEN áldását!


Ezért fontos annak tisztázása, hogy mire vágyunk, majd ezt kérve, lehetővé válik az Univerzumnak, hogy megadja mind azt a számtalan pozitív élményt, tárgyat, embert és helyet, valamint sok más áldást, amelyeket tartogat számunkra.
Ebben a felhatalmazott térben feloldódnak azok a találgatások, passzív / agresszív viselkedési minták és vegyes jelek, amelyek gyakran késleltetik a kívánt megnyilvánulásokat.


Az életünk nagyobb szabadságára való ébredés egy másik módja az, ha tisztázzuk, mit jelent számunkra a szabadság.


A valódi szabadság meghaladja a lineáris (vagy „strukturált”) időt, és azonnal az örök létezésbe helyez bennünket, ahol nincs idő.
Minden alkalommal, amikor valóban szabadnak érzed magad, azzal jár, hogy többet élsz a szívedben, kevésbé az elmédben és teljes mértékben együttműködsz a jelen pillanattal.


Ebben a térben minden nap az a feladatunk, hogy igazodjunk a jelen pillanatához - hogy itt legyünk, és teljesen jelen minden tapasztalatunkban, amilyen gyakran csak lehet.


Amikor ezt szándékosan csináljuk minden nap, az Univerzum teljes szabadsága és bősége hozzáférhetővé válik számunkra.


A szabadság horgonyozásának harmadik módja az, hogy több kockázatot vállalunk.


Ezt az írást olvasó emberek többsége valószínűleg nagyon empatikus, és az érzelmek érzékenysége által megérezhetik, és megtapasztalhatják a körülöttünk lévő összes energiát.

Ez a kockázatvállalás nem mindig az első választásunk(bár egyesek számára ez személyiségük alapstrukturájának része lehet).


Bár néha kissé kényelmetlenül érinthet a kockázatvállalás, azonban megvan az az ajándéka, hogy segíthet nekünk kitágítani minden általunk létrehozott régi korlátot.


A kockázatvállalás produktív módja az, ha többet fektetünk önmagunkba - jólétünkbe, ajándékainkba, valamint tehetségünkbe és a világgal kapcsolatos hozzájárulásunkba.


Ezt úgy tehetjük meg, hogy meglépjük azt, ami támogatja egészségünket, jólétünket, a lelki fejlődésünket és a kreatív vállalkozásainkat.
Ez a három folyamat (annak felismerése, hogy a valódi énünk mire vágyik, mi a szabadság a számunkra, merjünk kockázatot vállalni) segíthet abban, hogy nagyobb szabadságot teremtsünk az életünkben.


Segíthet abban is, hogy felkészültebbek és rugalmasabbak legyünk, amikor át kell ölelnünk az epikus belső és külső változásokat.
Azokat az időket éljük, amelyekről őseink évezredek óta beszéltek! Körülöttünk, itt és most történik.


A templomunk gondozása


Május hónap nagy részében azt is tapasztalhatjuk, hogy mélyebb kapcsolatot szeretnénk elérni testünkkel és a valóságunk fizikai vonatkozásaival.
Még azok is, akik hajlamosak jobban koncentrálni az érzelmi vagy mentális aspektusaikra, azt akarják érezni, hogy fizikailag jelen vannak és tudatosabbak.


Ha úgy érezzük, hogy a testünkben való gondoskodás, szeretet és fiatalítás révén jobban jelen lehetünk, akkor itt a tökéletes idő.
Előfordulhat, hogy egy fürdőnapra vágyunk, ahol masszázzsal, gazdagító forró fürdővel vagy arckezeléssel kényeztethetjük magunkat.
A testünk jelenlétének és támogatásának másik módja a fizikai mozgás, például a tánc, a gyaloglás, az úszás vagy bármilyen más, számunkra jó érzés.


A test nyújtása szintén segít megnyitni és aktiválni a testben azokat az energiapontokat, ahol az energiaáramlásban stagnálás volt érezhető.
Ezek a tevékenységek segítenek abban, hogy vigyázzunk a jelenlegi „otthonunkra”, vagyis lelkünk templomára. A testünk gondozásával könnyebben tudunk kapcsolatba lépni és érezni energetikai, érzelmi és mentális vonatkozásainkat.


Az, hogy fizikailag vigyázzunk magunkra, az egyik leglelkibb dolog, amit tehetünk.


Tapasztalataink fizikai részének átfogásának másik szempontja, hogy megnyíljunk a fizikai érintkezés és az intimitás előtt. Sokan, akik spirituális úton járnak, hajlamosak elszigetelni magukat a múlt tapasztalatai eredményeként, vagy egyszerűen azért, mert elkötelezték magukat a lelki növekedésükre való összpontosításra.


Az optimális fizikai egészség megélésének mégis nagy része lehetővé teszi, hogy meghitt módon közel kerüljünk a másikhoz. Ez a fajta kapcsolat érzelmi energiákat és fizikai kémiai anyagokat szabadít fel a testben, amelyek egészségesebb fizikai élményt teremtenek.


Stabilitás és megalapozottság


Május közepére lehetőségünk van stabilizálódni és jobban megalapozódni a környezetünkben.
A legalapozottabbnak akkor érezzük magunkat, ha nyugodtak és békések vagyunk. Ebben a hónapban az energiák támogatni fognak minket abban, hogy ebben az irányba haladjunk.


Még azok is, akik hajlamosak aktívabban élni - akik magas hőfokon égnek, és akik kissé kényszeresek a munkára és a családi feladatokra - nagyobb könnyebbségre és békére vágynak.


Továbbra is bátorítanak bennünket, hogy fogadjukbe és működjünk a jelen pillanatban.
Amikor a jelenben élünk, sokkal megalapozottabbá és tudatosabbá válunk.


Ez olyan stabilitást teremt az energiáinkban, amely nélkülözhetetlen a mindennapok során, a valódi énünk megtalálásához és a létezéséhez.
Amikor magával ragad bennünket az idő illúziói, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy kik vagyunk, és mi az, ami valóban fontos az utunkon.
Azonban a pillanatban való elmélyülés és idő nélküli megélés által képesek vagyunk megtapasztalni azt a fajta elszakadást, amely erőteljesen támogatja legmagasabb szándékaink megnyilvánulását.


Barátság az ismeretlennel


Életünk és Szellemünk mindig nyitva áll előttünk, hogy teljes és örömteli életet éljünk, bár oly sokan az ismeretlentől való félelem miatt elzárják magukat és vissza tartják az élet áramlását.


Pedig felsőbb énünk - a Szellemünk - látja, mi következik, és békében van ezzel és mindennel az életünkben.


Az ego külön él a szűk túlélési mentalitásában, lelkünk pedig mindig szabadon áramlik, hogy örömmel fedezze fel az életet, a szeretet és önkifejezés által. Ha a lelkünkkel éljük az életet, sokkal több öröm, csoda és lehetőség vár ránk.


Szellemünk tudja, mire van szükségünk, és folyamatosan keresi a módját, hogy támogasson és ösztönözzön bennünket. Nem kell stresszelnünk azon, hogy mi legyen a „következő lépés”.


Csak annyit kell tennünk, hogy meghallgatjuk és tiszteletben tartjuk a szellemünk által mindennap kínált útmutatást.
Emlékszel arra a filmre, ahol a főhős kilép egy láthatatlan hídra, amely egy mély szakadékon húzódik keresztül? A híd csak akkor válik láthatóvá, ha elkezd járni rajta.

 

Képzeld el, milyen csodálatos lenne az életünk, attól a pillanattól kezdve, amikor felszabadulunk az ismeretlentől való félelemtől, és egyszerűen megkérdezzük a Szellemünket: „Mi a következő csodálatos dolog, amit meg kell tennem, megvalósítanom, adnom vagy kapnom?”


A május kiváló alkalom arra, hogy elengedjük az ismeretlentől való félelmünket - hogy felszabaduljunk a túlélésen alapuló elme vezetéséből és képessé váljunk megnyílni az év többi részében rejlő varázslat előtt.


Ezek nem csak a belső növekedés és megvalósulás lehetőségei. Olyan pillanatok ezek, amelyek arra szolgálnak, hogy több örömöt, szépséget, kreativitást és kiteljesedést tapasztaljunk az életünkben.


Itt az ideje, hogy felfedezzük azt, ami számunkra csodálatos, más szóval!


Ez lehet valami a munkánkban, kapcsolatainkban, lakókörnyezetünkben. Vagy lehet új helyekre utazás, újfajta kreatív kifejezés, vagy nagyobb egészség és jólét. Gondoljon egy olyan területre, ahol szívesen tapasztalna több örömet, több szív- és lelki békét és több kiteljesedést, mert most itt a tökéletes alkalom arra, hogy megnyíljon a váratlan áldások előtt ezen a területen!


A legfontosabb itt az, hogy rugalmas, nyitott és alkalmazkodó legyen az új ötletekhez, a régi kérdések új perspektíváihoz és a dolgok új módjaihoz.


Itt az idő, hogy hagyjuk, hogy Szellemünk / Magasabb Énünk irányítson bennünket, tovább vigyen minket azon az úton, amelyről mindig is álmodtunk,.


Ideje repülni! Itt az ideje, hogy szabadon engedjük magunkat!


Csináljuk ezt együtt.

 

 1.ac.gif


Emmanuel Dagher


www.emmanueldagher.com