Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MARADJUNK POZITÍVAK

2024-01-01

A 2024-re vonatkozó szörnyű előrejelzések ellenére

új év 3 másolata.jpg

 

Maradjunk pozitívak - 

a 2024-re vonatkozó szörnyű előrejelzések ellenére

 

Soha korábban nem találkoztam annyi szörnyű jóslattal arról, hogy merre tartunk a következő évben, mint amelyeket a napokban láttam.

Az interneten mindenütt feltűnően komor szalagcímeket találunk mind a mainstream, mind az alternatív médiában, valamint a csatornák és a megmondó emberek videóiban.

Ilyen címeket olvashatunk: „Készen állsz a világvégére?”… „Világméretű pénzügyi összeomlás 2024-ben”… „A harmadik világháború elkerülhetetlen”… „Felkészülés a Kínával való háborúra”, „A mesterséges intelligencia átveszi a világot ” …stb

Vannak, akik kiborulnak. Mások kábítószerrel vizsgálódnak. Megint mások vagy egyáltalán nincsenek tudatában annak, ami történik, vagy szándékosan figyelmen kívül hagyják az egészet, és úgy tesznek, mintha semmi sem változott volna.

Aztán vannak közöttünk azok, akik mindent megtesznek azért, hogy lépést tartsanak azzal, ami látszólag zajlik a világban, és mégsem engednek a kétségbeesésnek, dühnek vagy félelemnek az egész miatt.

Valahogy tudjuk, hogy igen, ez a „világvége” – de azt nem, hogy hányan képzelik ezt. Belül tudjuk, hogy az általunk ismert világ biztosan haldoklik. De ez nem az emberiség vége.

 

Egy új emberiség születik

 

Valójában tudatában vagyunk annak, hogy valamilyen csodálatos módon egy új emberiség születik ezekben a viharos napokban, amikor a régi, harmadik dimenziós világ haldoklik. Az emberek, mint még soha, végre ráébrednek a kormányokban zajló sötét korrupcióra és arra a kis  elitcsoportra, amely irányítja ezeket a kormányokat, és továbbra is háborúkat szít a világ minden táján.

Egyre többen látjuk világosan, hogy a megosztottság és a gyűlölet eszméi hogyan nyomulnak át a médián és a közösségi portálokon keresztül, és már nem hagyjuk magunkat ebbe az elmebajba bevonni.

Tisztában vagyunk a hazugságokkal, amelyek folyamatosan minden irányból támadnak bennünket és már nem hiszünk nekik.

És amikor csak tehetjük, tiltakozunk, hátrálunk mindezek ellen. Vagy hátat fordítunk a társadalom széthullott maradványainak és saját közösségeket hozunk létre, ahol megtanulunk élni, a szeretetre, tiszteletre és együttműködésre összpontosítva.

 

Új Föld születik

 

Talán, ami a legfontosabb manapság, hogy egyre többen vagyunk, akik tudnak arról a jelentős eltolódásról, amelyet a Föld bolygó a közeljövőben fog végrehajtani az úgynevezett Ötödik Dimenzió felé.

Számtalan blog és videó burjánzik az interneten a születőben lévő Új Földről, ahogy a bolygó egyre mélyebbre hatol a kozmosz azon részébe, amely nagyon magas frekvenciájú fényhullámokat bocsát ki. Elmagyarázzák, hogy a régi Földnek össze kell omlani és meghalnia, mert magasabb frekvenciájú 5D Föld születik.

Bármennyire is valószínűtlennek tűnik ez sok ember számára, mi, akik tisztában vagyunk ezzel a jelenséggel, egyszerűen csak zsigerből érezzük ezt az igazságot. Ilyen időkre születtünk. Ez az új év és az ezután következő idő az, amikor nem csak át kell élnünk, hanem elkezdjük létrehozni az Új Földet bármilyen módon, ahová vezetnek bennünket.

 

Spirituális ébredés

 

Tehát, bár mindaz, ami jelenleg a világon történik, számtalan módon félelmetes, optimistán és eltökélten haladunk tovább.

Megtehetjük ezt, mert spirituálisan személyes szinten is egyre mélyebb módokon ébredünk fel – nem csak a valóságra, ami a világban történik, ami elengedhetetlen –, hanem önmagunkra, mint többdimenziós fénylény tudatára is.

És azt vesszük észre, hogy most kezdjük megtapasztalni azt, amit 5D-s tudatosságnak nevezhetünk. Belemerülünk ebbe a magasabb frekvenciába és olyan mély szeretetet tapasztalunk mint még soha.

Mindennek ellenére, ami a világon történik, időnként feltör bennünk az öröm és a hála hihetetlen érzése. És hirtelen mély béke ölel át bennünket, még akkor is, ha mély veszteségeket és zavaros változásokat élünk át az életünkben.

Ez az új, magasabb frekvenciájú tudatosság, amelyre összpontosítunk éberen tart és átvezet bennünket bármin, ami ezután következik.

És ez az, ami miatt továbbra is bizakodók maradunk, miközben a következő évbe sodródunk minden viharos asztrológiai konfigurációval és világméretű helyzettel együtt, amelyek hatalmas változást és összeomlást ígérnek sok szinten.

 

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

 

 

Írta: Vidya Frazier

Fordította: Aysha

Forrás