Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Március első hete

2019-03-05

Lélek legmélyére való rálátás és lelki titkok feltárása

268266_3938953267054_841354712_n másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

Március első hete a lélek legmélyére való rálátás üzenetét hordozza.

 

A hét közepén (március 6-7-n, szerdán és csütörtökön) lesz szoros a Nap és a Neptun együttállása a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vízében. Ez a két nap kiválóan alkalmas egyrészt arra, hogy tiszta lappal tudatosan olyan jövőt tervezzünk magunknak, amiben boldogok lehetünk, másrészt abban is nagy segítség lehet, hogy világosan rálássunk a jövőre.

 

Főleg a szerda 17 órai Újhold (vagy a szerda este) kedvez az imaginációs technikák (belső képalkotó) alkalmazásának, pozitív terveket, szívből született boldog képeket vizualizálva.

Ebben a két napban, ha lehet legyenek tudatosan benne (éljenek benne!) azokban a boldog tervekben, amiket megélni szeretnének. 

 

Kifejezetten kedvez ez az Újhold (illetve a szerda és csütörtök) a meditációnak! Lelki terhektől, félelmektől szabadíthat fel (ha mást nem a tiszta rálátás erejével), az átlagnál sokkal mélyebbre hatolva, s egyben már új, emelő képekkel helyettesítve a régi rossz mintákat.

 

A lelki gyógyulás, lelki felszabadulás napjai lesznek.

 

Nagyon jó időszak titokkutatásra, lelki vagy általában ősi titkokban való elmélyülésre is. Az elmélyülés, az elmélyültebb pillanatok a fő dallamát adják az előttünk álló hétnek. Valahogy mindent sokkal mélyebben, érzékenyebben élünk meg. Ami rendben is van, hiszen a Neptun nem a felületes lelki világunkat jelképezi, hanem lelkünk legtitkosabb, legintimebb régióit, ahova csak nagyon kevés embert engedünk közel. Figyeljük meg, mi érint meg, ki érint meg nagyon mélyen? Ott az üzenet.

 

Hisz a Titkos Szentély lesz most megnyitva bennünk, s annál boldogabb, annál harmónikusabb, annál varázslatosabb állapotban tudjuk megélni mindezt, minél inkább az Isteni Én vezet minket és nem az egó.

 

Épp ezért érdemes most esténként otthon kis időt szánni újra a meditációnak, mert közelebb juthatunk általa Isteni Forrásunkhoz - belül, így minnél kevesebb hamis illúzióba kapaszkodva kívül. (A Neptun magas megélési szintje az egység, a mennyei harmónia.) Épp ezért segít rálátni azon függőségeinkre is esetleg, amelyektől már ideje van megtisztulni. 

 

A Nap és a Neptun együttállása szinte misztikusan világít rá arra is, mit jelent az egység mennyei állapotában lenni. Feloldódni.

 

S persze ezt az egységet gyönyörűen megélhetjük a teremtés legnagyobb misztériumában, a  szerelemben. A nagy érzelmi elmélyülés hete következik. 

 

Ebben az időszakban kifejezetten ajánlott pár napra tartózkodni az alkoholtól, mert a Neptun energiáját alacsony szintre rántja, s inkább a félelmeket erősíti fel - ezzel rögtön el is zárva minket a láthatatlan belső világra, a lélek nagy titkaira való tiszta rálátás varázslatos lehetőségétől.

 

Március második hétvégéje (március 9-10.) a nagy megértéseket segíti.

 

Könnyebben tudunk közös nevezőre jutni magunkkal - vagy másokkal - bizonyos témákban, vagy fontos kérdésekben. Mintha most "állna össze a kép". Egy esetleg nehezebb probléma is könnyebben átadható és megértethető társainkkal. (Nap - Szaturnusz és Mars - Neptun szextil is lesz az égen.) Továbbra is igaz, hogy a jövőben rejlő nagy lehetőségeket segít tisztábban megérteni, s a hosszú távú tervezésnek kedvez. Egyúttal azt is könnyebben megérthetjük, hogy hosszú távú fényes terveink eléréséhez mit kell elengedni most (elvárást, félelmet, belső korlátot vagy bármely élethelyzetet). 

 

Az Uránusz március 6-n belép a bika zodiákus jelébe, ezzel megkezdi azt a hosszú évekig tartó forradalmi munkáját, mellyel majd az anyagot, a pénzügyi világot fogja megújítani.

 

Ezzel együtt lassan csillagképet is vált - elhagyva a Halak csillagait - besétál a Kos csillagkép fejéhez, hogy teljesen új útakon indítson el bennünket a belső tisztaság talapzatán. A Kos a fejével a Tejútra tekint! Tehát mostantól jó pár hónapig olyan idők következnek az Uránusz révén, melyben váratlan helyzetekkel, sugallatokkal, meglepő fordulatokkal fogunk rálátni a jövőben rejlő isteni lehetőségre.

 

Istenire, azaz arra, ami a hétköznapi szint fölé emel(het). Ami kiemel egy boldogabb, teljesebb élet felé.

 

De csak akkor láthatjuk meg, ha szellemileg tiszták és szabadok maradunk.

 

 

csillagtitkok