Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mars és a Szaturnusz emelő kapcsolata

2019-03-13

Minden ötletünket, gondolatunkat nagy erőkkel, fókuszáltan, célratörően tudjuk most megvalósítani

csilllll másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Csütörtökön egzakt, de szerdán már nagyon szoros a Mars és a Szaturnusz emelő kapcsolata, érdemes ezeket a napokat jól (ki)használni.

 

Mindkét bolygó föld elemű jegyben van, a Szaturnusz maga is földelemű, az anyagban való termékenységünk igencsak megnő(het) ebben a néhány napban.

 

Ez a kapcsolódás már 11-től aktív és még 17-éig tudjuk a jótékony hatásait élvezni.

 

A Mars emelő energia, az önlegyőzés, a célratörés, a belső küzdelem, bátorság, önérvényesítés, megoldásra való törekvés bolygója. A Szaturnusz ehhez most kitartást, türelmet, megfontoltságot, óvatosságot, koncentráló képességet, időt, egyszerűsítést ad, magas szinten. (Az alacsony szintekről most azért nem beszélnék, mert azt nap mint nap tapasztalhatjuk mi magunk is. Elég, ha arra gondolunk, hogy mi van akkor, amikor belső békétlenségünket kivetítjük, ahelyett, hogy bár küzdelmek árán is, de megkeresnénk az okát és a megoldást, önmagunkban.)

 

Égi helyzetük a fénynemzés felelősségvállalását kapcsolja össze a gondolataink, ötleteink megvalósításával.

 

Ha teljességében nézzük a dolgokat, akkor ehhez még adjuk hozzá énünk halhatatlan részének érvényre juttatását és az örök igazságok, törvények ismeretét. Magyarul minden ötletünket, gondolatunkat nagy erőkkel, fókuszáltan, célratörően tudjuk most megvalósítani, de csak azokat érdemes, amelyeket az örök élet tudásának, hitének, igazságának fényében is vállalni tudunk, amelyek összhangban vannak az isteni törvényekkel. (Konkrét példával: ki lehet vetíteni másokra a belső feszültségeinket, meg is könnyebbülünk pillanatnyilag, de tartsuk szem előtt, hogy hamarosan hozzánk fog visszatérni ez az energia.)


A Hold szerdán a Bika fejénél vándorol, ami szintén segíti az érzelmekkel telített termékeny gondolkodást.

 

A délutáni órákban a Bika emelő szarvaihoz, Nimród lábához érkezve, rövid ideig emelő kapcsolatba kerül a Vénusszal, ekkor lelki dolgainkat, vágyainkat, kapcsolódásainkat tisztázva, harmonizálva tudunk magasabb szintre emelkedni.

 

Ehhez is szükséges egy belső út, belső munka felvállalása.

 

Eközben már megvan a Napnak és a Jupiternek is a megvalósító kapcsolata, ezáltal tűz (szellem) és víz (lélek) kapcsolódik össze, "forrósodik a levegő": a sorerőink működtetése érdekében összegezzük az eddigi utunkat, a jelenlegi helyzetünk felmérése segíthet abban, hogy felismerjük, hogy minek járt le az ideje, mit kellene lezárnunk és ezt most meg is tudjuk tenni. (Vigyázzunk arra, hogy lelkesedésünket a tavaszi fáradtság, az áldozati szerepbe való belesüllyedés ne oltsa ki, ne adjunk teret a lehangoltságnak, depresszív hangulatoknak, vagy keressük meg ezek mélyebb okát, kerüljük a túlzásokat.)

 

Ez a kapcsolat is csütörtökön lesz egzakt, de már 12-től megvan. Jó lehetőség a gyógyulásra, mély felismerésekre, de ehhez szükséges, hogy adjunk időt a befelé fordulásra.

 

 

Csillagjelek - Csillagutak

fb