Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mars-Uránusz együttállás

2021-01-10

Berögzült és hátráltató korlátok alóli felszabadulás

szabadség felszabadulás.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
Berögzült és hátráltató korlátok alóli felszabadulás
 
Mars-Uránusz együttállás 2021.01.20.
 
A Mars-Uránusz együttállás csillagképileg a Kos fejénél, a Bika jegyében jön létre, hatása pedig napokig érezhető lesz, mivel feladata, a berögzült hátráltató korlátok alóli felszabadulás. Ez egyéni és globális szinten is meghozza a hatásait.
 
A világ jelenlegi helyzetére, oly hatással lesz, hogy a kollektív tudatosságban erőteljesen fog megjelenni a felszabadulásra és kitörésre való szándék. Összefogás és megfelelő tettek végrehajtására irányuló erők ébrednek fel az emberekben, de már nem az elnyomás és a félelem hatására, hanem az emberi jogok és az igazság érvényre juttatása véget.
 
Merész tetteket, gyors változásokat, kiszámíthatatlan fordulatokat és régi struktúrát lebontó megmozdulásokat fogunk látni.
 
Személyes szinten a csillagkonstelláció egy nagyon erőteljes impulzust fog adni arra, hogy kiszabaduljunk a stagnáló, letaglózó és megbénító helyzetekből. Tettrekészséget és merészséget adhat, hogy meghaladhassuk eddigi korlátainkat és új utak felé induljunk el. A tarthatatlan élethelyzetekből való kitörés vágya felerősödhet és olyan megoldások felé indulhatunk el, amelyek újszerűek és rendhagyóak. Váratlan fordulatok és kiszámíthatatlan események történhetnek, azon életterületeken ahol a kimozdítás és meghaladás időszerűvé vált.
 
Az csillagenergiák most kiemelnek bennünket és magasabb tudati szintre hangolnak át, hogy megláthassuk a megoldásokat, mivel:
"Egyetlenegy probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, amelyen az keletkezett." Albert Einstein.
 
A felszabadulás kulcsát csak az tudja megtalálni, aki meghaladja az eddigi szintjét és kész arra, hogy cselekedjen.
 
Ehhez ad erőt ez a csillag-fúzió.
 
Amennyiben időszerű a változás, de még nem vagyunk elég tudatosak ahhoz, hogy véghez vigyük, valószínűleg ráébresztő és kimozdító hatásokkal számolhatunk.
 
Összesítve tehát eljött az ideje, annak, hogy minden stagnáló és korlátozó helyzetből végre kiszabaduljunk.
 
A külvilág pedig csak akkor fog változni, ha mi változunk.
 
A szabadsághoz vezető ajtó csak belülről nyitható meg.
 
Továbbra is nagyon fontos, hogy ne a külvilággal hanem a belső világgal foglalkozzunk, és ne hagyjuk, hogy a bolygón történő kaotikus események elsodorjanak bennünket önmagunktól és isteni utunktól.
Ha a világot akarod megmenteni és minden energiádat a külső valóságban zajló eseményekre fordítod, elveszítheted önmagadat.
 
Ha önmagadat mented meg, egy egész világot emelsz fel.
 
 
 
 
 
Írta: Aysha