Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MARS-URÁNUSZ SZEMBENÁLLÁS

2021-11-16

Önmagunk korlátainak legyőzése

szabadság 11.jpg
 
 
MARS-URÁNUSZ SZEMBENÁLLÁS
 
Önmagunk korlátainak legyőzése
 
Ott van benned a vágy, a remény, a hit, hogy csak a mai napot kell túlélni, s másnap minden megoldódik, mint Scarlett O’Hara az Elfújta a szélben? 
November 17-én pontosodik be a Skorpió Mars Bika Uránusz szembenállás a jegyek 12 fok 15 percén. 
 
Izgalmas időket élünk , alacsony frekvencián ez váratlan dühkitöréseket, túlzott és türelmetlen reakciókat, balesetet, agresszivitást, magas frekvencián extrém gyorsaságot, egyéni, intuíció vezérelt döntéseket, szabadságharcot, szabad akaratot hozhat. A már egy ideje elfojtott energia kontrollálatlanul kiszabadul, az impulzivitás és a szabályok figyelmen kívül hagyása azt eredményezheti, hogy megszabadulunk a felelősségtől és kötelezettségektől. Kérdés, hogy a korlátok, a rögzült mintákból való kiszabadulás bal-esetet vagy soha nem látott sikert eredményez. Ha nem vagyunk elég tudatosak, nem dolgozunk önmagunkon a Mars Uránusz oppozíció energiája támadás, konfliktus, ideges ingerlékenység, robbanás formájában jelenik meg az életünkben, márpedig az elmúlt 2 év hagyhatott némi frusztrációt bennünk. Ha képesek vagyunk jól használni az energiákat, a Mars Uránusz szembenállás vibrálását nem a külvilággal folytatott, romboló harcra, hanem Önmagunk korlátainak legyőzésére fordíthatjuk. 
 
Az emberiség emelkedése a régi, alacsony frekvenciás mintákkal nem fog menni, zajlik egy hatalmas tisztulás, aki nem tudja a testébe, lelkébe, szellemébe, a 9 energetikai központjába, a DNS kapuiban maga mögött hagyni az árnyék frekvenciás működést, az kiszáll. 
 
Minden nap egy esély az emelkedésre.
 
A Mars Uránusz szembenállás azonban egy hatalmas esély arra, hogy elengedjük, hátrahagyjuk az évezredek óta bennünk lévő, régi, a törzsi túlélésért folytatott küzdelem mintáit, félelmeit, DNS programjait és megéljünk egy igazi felszabadulást, kilépjünk a mátrixból és megéljük az a könnyű létet, amikor már nem húz le semmi, s nem a félelmek vezetik az életemet. 
 
Hangold össze az egyéni akaratodat az Isteni akarattal, akard azt, amit az Istenek akarnak…
 
S mi benned az isteni? A saját születési kódjaid magas, FÉNY frekvencián való működtetése. A fény magok ott vannak benned, mindig is ott voltak, de alvó állapotban, ha nem ébredsz fel, nem tudnak működni.
 
 
 
 
Elekes Zolna
Szivárvány asztrológia