Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Aktuális médiumi üzenet 10.04.

2020-09-04

Tűz és víz, fény és árnyék kereszttüzében

medi isten.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Médiumi üzenet

 

A mai napon, tűz és víz, árnyék és fény, alsóbb és felsőbb érzelmeink, külső és belső világunkat tisztító, harmonizáló energiák vannak jelen.
 
A Szél Angyala, a levegő elem lényei és a levegő elem elementáris erői, szellemi, lelki és fizikai valóságunk területeit tisztítják, és hozzák felszínre mindazokat a fel nem ismert, nem tudatosított érzéseket, gondolatokat, és méltatlan élet helyzeteket, amelyeket ideje átlényegítenünk, elengednünk vagy végleg lezárnunk.
 
Régi már feloldottnak vélt sérelmünk emlékeit, érzéseit mozdíthatják ki az elementáris erők, és hozhatják felszínre a tudattalanunk mélyéről.
 
Mindeközben az isteni forrásból áradó szeretet fény kódok harmonizálják az adott területeket ahol érintve vagyunk.
 
Ha mindezen energetikai folyamatokat figyelembe vesszük és tudatosítjuk, hogy a felmerülő helyzetek, és érzések hátterében egy segítő, támogató, Isteni szándék és energia munkálkodik és van jelen, akkor sokkal könnyebb lesz kezelnünk és megoldanunk a felmerülő érzelmi kilengéseket, fájó gondolatokat és tisztázandó helyzeteket.
 
Az angyalok azt kérik, hogy ha bármilyen alsóbb érzelem, fájó emlék jönne felszínre, akkor küldjünk áldást arra a területre, arra az érzésre, helyzetre vagy személyre, aki érintve van, mert így sokkal gyorsabban oldódnak fel és lényegülnek át a nehézségek és harmonizálódnak a körülmények.
 
Azonban mind azok, akik rendszeresen végeztek következetes őszinte belső munkát, most megtapasztalhatják a belső középpontjuk békéjét és örömét.
 
Áldás folyamatainkra!
 
 10.04.
 
Közvetitette: Szeráf