Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MEGNYÍLT A GALAKTIKUS KAPU

2022-06-02

A Galaktikus kapu segíti elengedni a megmaradt félelem alapú gondolatokat és érzelmeket.

kapu csill kozmikus ajtó.jpg

 

MEGNYÍLT A GALAKTIKUS KAPU

 

Örömmel tudatom veled, hogy a nemrég megnyílt a Galaktikus kapu és ez jelentős változásokat okoz a DNS-edben, ami lehetővé teszi, hogy a harmadikból az ötödik dimenzióba emelkedj.

 

Mit jelent a harmadik dimenzióból az ötödik dimenzióba emelkedni?

 

A harmadik dimenzió a kettősség, az elkülönülés és a korlátozás alacsonyabb rezgése. Az ötödik dimenzió az egység, a szeretet és a szívtudat potenciál magasabb rezgése.

 

A következő nagy változások, amelyeket észre fogsz venni, ahogy a DNS-ed megváltozik a felemelkedési folyamat során:

 

  1. Sokkal könnyebbnek fogod érezni magad, mintha nagy terhet vettek volna le a válladról.
  2. Sokkal több energiád lesz és kevésbé fogod fáradtnak érezni magad.
  3. Magabiztosabbnak és céltudatosabbnak fogod érezni magad.
  4. Sokkal könnyebben tudsz majd kapcsolatba lépni a felsőbb éneddel, szellemi vezetőiddel, angyalokkal és arkangyalokkal, mint korábban.
  5. Az intuíciód (belső ismeret) és a pszichés képességeid egyre erősebbek és tisztábbak lesznek, amint megtanulsz jobban hallgatni rájuk.

 

A Galaktikus kapu segíti elengedni a megmaradt félelem alapú gondolatokat és érzelmeket.  

 

A félelem alapú érzelmek magában foglalják a haragot, a féltékenységet, a neheztelést, az önfeláldozást, az önbizalom hiányt, a szégyent és a bűntudatot. A kapu felgyorsítja a félelem alapú minták elengedésének folyamatát, hogy könnyedén és méltósággal tudj továbblépni.

 

Ez a tisztulási folyamat okozhatja, hogy a harmadik csakrád (napplexus) úgy érzed, mintha lángolna. Ez a tűz megtisztítja a tested, és segít a sűrű energiát magasabb rezgésű frekvenciákba transzmutálni. Ha úgy érzed, hogy széthúznak a varrásoknál, ha „perecnek” érzed magad, vagy ha úgy érzed, hogy újra és újra megcsapnak egy gumiszalaggal, akkor tudd, hogy ezek mind csodálatos élmények, mert elengeded a régi energiákat, amelyek már nem szolgálnak az életedben.

 

Fizikai, érzelmi és mentális testedben felfordulásokat fogsz észlelni. Az átjáró hatalmas kozmikus energiahullámot hoz be, amely egész évben és a következő esztendőben is jönni fog.

 

Kilöknek a komfortzónádból, mert alkalmazkodnod kell a Földön zajló hatalmas változásokhoz. A változások közvetlen következményei a bolygónkon átjáró növekvő fénynek. Érzed a fényt a testedben, az elmédben és a szellemedben.

 

Magas frekvenciájú energiákkal bombáznak, amelyek miatt néha elfelejted, aki vagy. Ahogy ezek az energiák tovább integrálódnak, rájössz, hogy az igazságok, amelyek szerint eddig éltél, már nem szolgálják a lelkedet. Elavulttá válnak, ahogy a régi éned meghal, és feltárul a valódi éned.

 

Elkezded megérteni, hogy valóban spirituális lény vagy, akinek emberi tapasztalata van. Másokat vezetsz majd hazafelé, amint ők is felismerik a valódi természetüket.

 

Fel fogod fedezni, hogy minden energia, és hogy az élet egésze összefügg egymással, még akkor is, ha a felszínen másképp tűnik. Olyan embereket, helyeket és dolgokat fogsz keresni, amelyek magasabb frekvencián rezegnek, hogy emelhesd a rezgésedet, és általa az ötödik dimenzióba léphess.

 

Elkezdesz hallani, látni, érezni és tudni az öt érzékszerveden túli dolgokat. Információk letöltését fogod kapni a magasabb birodalmakból, hogy emlékezz arra, ki vagy és miért jöttél ide a felemelkedés ezen csodálatos időszakában.

 

A szívcsakrádat is teljesebben fogod megnyitni, ami lehetővé teszi számodra azt, hogy teljesen új módon tapasztald meg a világot. Az összes ego-alapú félelmed elkezd eloszlani, ahogy rájössz, hogy minden rendben van és lesz. Tudatosságod minden egyes nappal egyre jobban bővül.

 

Álmaid és látomásaid élénkebbek és intenzívebbek lehetnek. Akár testen kívüli élményeket  vagy tiszta álmokat is tapasztalhatsz.

 

Hallhatsz Clairaudience üzeneteket angyaloktól, szellemi vezetőktől, arkangyaloktól, ősöktől, elhunyt szeretteidtől vagy más mennyei lényektől. A Clairaudience azt jelenti, hogy „tiszta hallás”, és ez az egyik leggyakoribb módja annak, hogy a szellemi vezetőid megpróbálják felhívni a figyelmedet.

 

Láthatsz látomásokat vagy képeket a harmadik szemeden keresztül a szellemi látásoddal. Ezt hívják látnoki képességnek, ami azt jelenti, hogy „tisztán látás”, és nagyon hasznos lehet, amikor fontos döntéseket próbálsz meghozni az életben, vagy segítségre van szükséged a hétköznapi problémák megoldásában.

 

Nehezen fogsz továbbra is a negatív körülmények között élni. Azon kaphatod magad, hogy költözöl vagy munkahelyet váltasz, ha a jelenlegi helyzeted nincs összhangban az új spirituális létállapotoddal.

 

Intenzív késztetést fogsz érezni arra, hogy egyedül legyél, vagy több időt tölts a természetben. Erős vágyat tapasztalhatsz arra is, hogy minden nap meditálj és kapcsolódj Istennel/Forrással/az Isteni/Szellemmel/az Univerzummal…

 

Minél jobban megnyílsz az intuitív képességeid felé, annál fontosabbá válik számodra, hogy gondoskodj fizikai tested szükségleteiről. Elkezded észrevenni, hogy ha az energiád fogy vagy gyenge attól, hogy nem alszol eleget, nem táplálkozol megfelelően, nem iszol elegendő vizet, vagy sportolsz, akkor a megérzéseid nagyon gyengék lesznek. Ennek következtében nehéz lesz megkülönböztetned, mi jön belülről, és mi nem.

 

Intuitív empataként gyakran lemerítettem magam, amikor alváshiány, rossz táplálkozás, vagy testmozgási szokások miatt gyengül az energiám. Ezért megtanultam az évek során, hogy ha azt akarom, hogy az útmutatásaim és az ajándékaim a legerősebb szintjükön legyenek, akkor meg kell hallgatnom, mire van szüksége a fizikai testemnek.

 

Itt az ideje, hogy az életedet boldoggá és tartalmassá változtasd

 

azzal, hogy minden erőteljes energiát, amit neked küldenek neked felhasználd, hogy harmóniában élhess az univerzummal. Nem vagy egyedül. Szeretnek és vezetnek téged a magasabb dimenziókból.

 

A felemelkedési folyamat az egész emberiség és Gaia számára előny. Felszabadít a harmadik dimenzió sűrű és mérgező frekvenciáiból, és felemel az ötödik dimenzió szeretetébe, békéjébe, bőségébe, felhatalmazásába és bölcsességébe.

 

Multidimenziós tudatosságod aktiválódik, és megtapasztalod az isteni tervrajzod kibontakozását ehhez az inkarnációhoz. Emlékezni fogsz arra, hogy ki vagy valójában. Ebben az időben kapcsolatba fogsz lépni a saját földi lélekküldetéseddel.

 

Ez a Galaktikus kapunyitás sok változást hoz, de ha mindannyian összefogunk és elfogadjuk ezt az új tudatossági szintet, akkor mindenki számára új kor kezdődhet!

 

Nagyon szeretünk téged.

 

 

Itt vagyunk veled.

 

 

Mi vagyunk a fény családod.

 

 csillag kapu 5.jpg