Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MEGNYÍLTAK AZ 5. D.-s KAPUK

2024-04-27

Az 5.Dimenzió portáljai nyitva vannak

KAPU HOLD ANGYAL másolata.jpg

 

MEGNYÍLTAK AZ 5. D.-s KAPUK

 

Az 5.Dimenzió portáljai nyitva vannak. Figyelmeteket és energiáitokat hangoljátok össze a Felsőbb Énetek jelenlétével, és ezt a fókuszált légzéssel és meditációval érhetitek el, a Szívközpontotokra figyelve. Engedjétek el a külső drámákat.

 

A Galaktikus Központból a Napon keresztül a Földet elérő fotonikus fény tovább fog erősödni. A napkitörések hullámaival együtt növekvő kozmikus sugárzás is érkezik. Ez nem lesz probléma azok számára, akik megemelték a rezgési frekvenciájukat. Másoknak különböző tünetekkel kell majd szembenézniük, ahogy a fény áthatja a testüket.

 

Ez az egyik oka annak, hogy a sötétség földalatti bunkereket épít, hogy elkerüljék a sugárzást, és távol legyenek a növekvő fénytől. Miközben még több félelmet és káoszt teremtenek, hogy megpróbálják csökkenteni a bolygó általános rezgését.

 

Az emberiség ébredésének ideje most van, a szándékotokkal és a folyamat iránti elkötelezettségetekkel összhangban, a Nap felajánlja nektek a tudatosság váltásához szükséges fénykódokat. Mert a felébredésre és a beavatásra való vágynak először belülről kell jönnie.

 

Érdekes, miközben ezt az üzenetet gépeltem, egy pillanatra lehunytam a szemem, és tisztán láttam a Tejútrendszer galaxisának a forgását felgyorsító képét. Mindez egyre gyakoribbá válik. A kép továbbra is jelen van.

 

A Föld meg szeretne szabadulni a sötétség karmaiból, és a mesterséges mátrix elengedésének folyamatában van.

 

Szeretettel várunk benneteket az új valóságba. Mindössze annyit kérnek tőletek, hogy engedjétek el a félelmeiteket, nyissátok meg a szíveteket, legyetek együtt érzőek, lélegezzétek be fényt és lélegezzetek ki a szeretetet. Ezek az utolsó napjaitok a Harmadik dimenziós mátrixban, miközben felkészültök az 5.Dimenziós paradicsomi valóságba való távozásra.

 

 

Áldott fényt Nektek.

Kejraj