Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mély belső átalakulás és áthangolódás

2023-02-17

Jelenleg intenzív áthangolás zajlik

43737a593c8a5898cdd01d311d166434.jpg

 

Mély belső átalakulás és áthangolódás

Miközben intenzív átalakító energiák léptek be az emberi tudatossági szintekre, az általuk létrejövő hatások belső folyamatokat indítottak el, érezzük az új áramlatokat és a  változást.

Mély belső transzformáció időszakában vagyunk. Sok mindent átlénygítettünk, számtalan régi körülményt elhagytunk, elengedtük mindazon embereket, akikkel már nincs közös utunk, és most a várakozás állapotában vagyunk.  

A régi már nincs, az új még kibontakozóban van.

Várakozás, belső érlelődés, átalakulás van most bennünk, tudjuk és érezzük, hogy sorsfordító idők jönnek, de még a felkészülés fázisában vagyunk.

A levegőt áthatja a tavaszi energia, becsapva az érzékeinket, hisz még a télben vagyunk.
Ez összezavarja a belső bioritmust, hisz mindennek ideje van, időt kell adni a belső változásnak, amely útjára indítja márciustól az új időszak sorskörét.

Nem kétséges, hogy egy új és intenzív időszak előtt állunk, hatalmas lehetőségek fognak kibontakozni előttünk ebben az évben. Zsigereinkben érezzük, hogy robbanásszerűen indul el minden, hogy a Föld Anya nagy változásokat fog elindítani a fizikai szférában, és az emberek tömegei fognak felocsúdni a kábultságból.

 

Most belül történik a változás.

Lelkünk fogadja az égből érkező fénykódokat, égi üzeneteket, amelyeket a szív által érzékelhetünk, és a felszín alatt alakítanak át minket s a világunkat. Áthangolódunk egy új frekvenciára, finomabbra, amely által az isteni vezettetés égi impulzusait fogadhatjuk be.

Az idő most céljaink és vezérlő elveink átértékelődését hozta el, készülünk az újra.Isten áldása kísérjen

 


Aysha