Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MÉLYSZINTŰ TISZTULÁS

2022-06-27

Gabriel és Christiel arkangyalokkal

gábriel.jpg

Kép forrása: Pinterest 

 

MÉLYSZINTŰ TISZTULÁS 

 

Gabriel és Christiel arkangyalokkal

 

A napforduló óta hatalmas munka folyik a keresztcsonti, alap-, köldök-, és napfonat-csakráinkon.

 

(Most sok embernél) Ősi traumák, fájdalmak, félelmek és szenvedéssel kapcsolatos lenyomatok emelkednek a felszínre, hogy felszabaduljanak és feloldódjanak.

 

Ideje alaposan megtisztítani ezeket a területeket!

 

Gábriel arkangyal most intenzíven dolgozik az alap-, a szakrális- és a köldökcsakrával, a megtisztulás és a felemelkedés Fehér Lángjával. Segítségül hívhatod őt, hogy támogasson ebben, a tisztaság fehér energiájával. A 9. dimenziós egyszarvúk és a fehér lángsárkányok is Gabriel arkangyallal dolgoznak.

 

Gábriel arkangyal abban segít most, hogy megtapasztalhassuk a magasabb szintű Transzcendentális (Isteni) Szeretetet, annak minden megnyilvánulási formában és minőségében, hogy ezáltal lelkünk erejének teljességébe lépjünk.

 

Christiel arkangyal, aki a kauzális csakrával dolgozik, megvilágosítja az isteni nőiesség magasabb aspektusait, a Krisztus-tudat női minőségeit és a lelked női bölcsességének aspektusát. Ez közvetlenül kapcsolódik a magasabb Szívhez, aktiválva a legmagasabb feltétel nélküli szeretetet, ami kisugárzik a Szívközponton keresztül és az angyali birodalomhoz kapcsol. 

 

Gábriel arkangyal együtt dolgozik Christiel arkangyallal, hogy egyensúlyt, gyógyulást és magasabb transzcendentális szeretetet, egységet és harmóniát hozzon.

 

Uriel arkangyal a napfonattal dolgozik és itt tud segíteni a tisztításban. A napfonat úgy működik, mint egy hatalmas pszichés pumpa. Uriel Arkangyal a magasabb birodalmakból eredő fényerők által, feloldja a negatív szálakat és kötéseket, megtisztítva ezt a területet a kozmikus fénnyel, hogy felszabadulon. Békét és egységet hoz. Tudatosítja saját energiamezőinket, és azt, hogy ez hogyan hat másokra.

 

Amikor beleállunk az erőinkbe, a külső erők és energiák már nem tudnak hatni ránk.

 

Ezeken a területeken ragaszkodunk leginkább a régi programozáshoz és a negatív kötelekhez, kötődésekhez, félelmekhez, bizonytalanságokhoz, túlélési problémákhoz, szégyen és hibáztatás szindrómákhoz, áldozati mentalitáshoz, előző életekből áthozott üldözési félelmekhez és tudatalatti programozáshoz.

 

Ez az alsó test nagy elengedésének az ideje, hogy felemelkedünk az új Fénytestbe.

 

Az elengedés mind a 12 csakrát szélesebb körben nyitja meg.

 

Most minden fokozódik, minden gyorsított sebességgel emelkedik.

 

A felsőbb szívközpontok és a felső csakrák aktiválódnak.

 

2022.06.27.

Írta: Judith Kusel

Fordította: Aysha

 

000 arkangyalok.jpg

Kép forrása: Pinterest