Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MÉRGEZŐ ELME MANIPULÁCIÓ

2023-09-06

A bio-neurológiai rabszolgaság

elme tudat.jpg

 

MÉRGEZŐ ELME MANIPULÁCIÓ

 

Amikor a tudat rabszolgaságának tágabb galaktikus képét nézzük, azt látjuk, hogy az idegenek negatív napirendje az agyat, a központi idegrendszert, a gondolati formákat célozza meg. A transzhumanizmus fajunk hibridizációját és szintetikus integrációját idézi elő. Mindezt azért, hogy kontrollt tudjanak tartani a központi idegrendszerünk és agyunk felett.

 

De ami nyilvánvalóvá válik, az az, hogy agyunk neurológiailag össze van kötve az empátiával, amely összeköt bennünket a magasabb tudattal, amely spirituális kapcsolattal rendelkezik. Ez a negatív arkhonikus program a mesterséges intelligenciával szintetikusan megfertőzött emberi lények megalkotása, akikből hiányzik az empátiát adó bioáramkör.

 

Amíg érzelmi lények vagyunk, nem tudnak teljesen irányítani bennünket. Mérgező vegyi anyagokkal és alacsony rezgési frekvenciákkal a központi idegrendszerünket veszik célba és megpróbálják létrehozni az empátia nélküli emberi lényt. 

 

A mesterséges intelligencia hálózat megpróbálja utánozni az élőlények, emberek és állatok központi idegrendszerének és agyának működését. Alapvetően továbbra is harcolunk ez ellen a genetikai módosítás/manipuláció ellen a bolygón. Az emberi lény genetikai módosítása nagy üzlet és nagyon sötét terv. Ezt a bio-neurológiai rabszolgaságnak hívják.  A korrupció, a vesztegetés és a technológiai visszaélések eszkalációja, amelyet az ellenerők ránk kényszerítenek, kissé nehezen megfigyelhető a megtévesztő marketing és a megfélemlítés miatt.  Az embereket megfélemlítik, hogy saját csecsemőiket kísérleti tengerimalacként használják fel, hogy helyet adjanak a Biotech-kábítószer-fogyasztók jövő generációjának. Átmeneti időszakban vagyunk, és fel kell ismernünk, hogy abba kell hagynunk a globális tudat rabszolgaságát és tudatkontrollját támogató hallgatag hozzájárulásunkat. Vissza kell vonnunk tudati hatalmunkat és a tájékozott beleegyezést, ami azt jelenti, hogy az embereknek fel kell ébredniük, és el kell kezdeniük kutatni, és kérdéseket kell feltenniük arról, hogy miért és mit is tesznek velünk.

 

Amit az emberi fajjal művelnek, az nem valami véletlen, hanem etikátlan, módszeresen megtervezett napirend, amire mindannyiunknak rá kell eszmélnünk. Fel kell ébrednünk, és nagyon tisztán kell látnunk, mi történik a központi idegrendszerünkkel és az agyunkkal.

 

Fel kell ismernünk, hogy a bio-neurológiai funkcióink közvetlenül felelősek lelki testünkkel való kapcsolatunkért. És ha a bio-neurológiai testünket feltörik, az elszakít bennünket az érzelmektől, a szívtől és a lélektől. 

 

Most már látod a nagyobb képet, hogy miért próbálják ezt tenni velünk?

 

A bio-neurológiai mesterséges intelligencia által irányított agy nem érez empátiát vagy kapcsolatot az élettel. 

A központi idegrendszerünk egészsége és agyunk funkciói közvetlen kapcsolatban állnak az éteri hálózattal együttműködő DNS-jelek továbbításában.

 

Ebben a felemelkedési ciklusban azok, akik felébrednek, valamint a születő új generációk, genetikai mutációk pozitív tartományát tapasztalják, amelyek hatással vannak idegrendszerünk fejlődésére és agy működésére. Tehát amit ez a sötét program az emberi felébredés elnyomására tesz, az az, hogy minden olyan embert begyógyszerez, aki egy diagnosztikai címke vagy gyűjtőfogalom alá esik. Ha továbbra is bio-neurológiai támadások érnek bennünket, beültetnek idegen anyagokat a testünkbe, módosítják a DNS-t, bedrogoznak és túlterhelnek minket energetikailag kémiai méreganyagok koktéljaival, az nemcsak az immunrendszerünkre és egészségünkre hat negatívan, hanem gátolja a test, az agy és a tudatunk közötti üzenetküldést.

 

Alapvetően ezeket a mérgező vegyszerek, az étellel, a levegővel, a gyógyszerekkel és a védőoltásokkal veszünk be, amelyek rendkívül alacsony frekvencián tartanak bennünket, blokkolják a magasabb frekvenciákat, és akadályozzák a felemelkedési folyamathoz szükséges üzenetküldést.

 

 

 

Írta: Teri Wade

Fordította: Aysha