Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

METATRON ARKANGYAL ÜZENETE

2022-05-29

Isteni és örök lények, számítsatok a segítségünkre

METATRON ARK ANG.jpg

 

Üzenet Metatron arkangyaltól

 

Messziről jöttünk, hogy aktiváljuk energiafrekvenciáitokat, hogy még több erőt nyerhessetek a közelgő véghez. Anélkül, hogy félnétek attól, hogy mi fog történni, álljatok szilárdan a nagy cél mellett, hogy meggyújtsátok a Fényt, amely kész áttörni testetek vastag héját minden dimenzióban.

 

Isteni és örök lények, számítsatok a segítségünkre, de segítsetek magatokon, mert ehhez a felszabadító munkához mindenki beleegyezésére szükség van, továbbá erőfeszítésre, bátorságra, elhatárolódásra, belső összeszedettségre és sok odafigyelésre, mert ezek adják az alapot.

 

A sötétség most a felszínre emelkedett és intenzív munka folyik a Tisztító Energia segítségével, ezeknek a tisztátalan és ellenséges energiáknak a transzmutációjára. Mindegyikőtök részvételére és beleegyezésére van szükség ahhoz, hogy a gyógyulás és a tisztulás ezen energiája kiterjeszkedhessen.

 

Isteni lények, az idő nem számít, ahogy a szavak sem, mivel minden energia. A rezgési frekvencia határozza meg, hogy hova fogtok eljutni, átemelkedtek-e más valóságokba, vagy ebben a dimenzióban maradtok, ahol az életnek szinte semmi értéke sincs.

 

Fény Lényei, csendesítsétek el szíveteket, és a csendes imádságban adjátok át magatokat a Szeretett Jelenlétnek, Isten-Atya/Anya Abszolút Szeretetnek, amely várja visszatéréseteket. Válj eggyé az Én Vagyok Jelenléttel, és anélkül, hogy visszanéznél, járj úgy, hogy tudod ennek a történetnek hamarosan vége lesz. A tudatosság ezen alacsony szintjének és minden alsó birodalomának vége lesz, az idejük meg van számlálva.

 

Rajta, isteni fény lényei, nincs nagyobb erő, mint a lelketek fénye, hadd vezesse lépteiteket a Kozmikus Krisztus, mert Ő tudja, merre kell menni. Tehát meg lett írva, így lett kijelentve és így történik. Metatron vagyok, és jelen vagyok a Fény családommal, mert a Fény vonzza a Fényt.

 

Hiszel abban, hogy megszabadíthatod magad ezen idők sötétségétől?

 

 

 

 

Csatorna: Edna Shoin

2022.05.29