Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

2022-09-23

Itt az ideje annak, hogy megépítsétek az új struktúrákat

250442429250114011_5PsZp6BO_c.jpg

 

Kedveseim,


Minden átalakulásban van
Föld Anya is átalakul


Ti kedves emberek/lelkek szintén átalakultok. Ti ezt tudjátok, érzitek és bele egyeztetek.
Viszont, mivel sokan elfelejtettétek a lelki szerződéseteket, még mindig a régi létezés mellett érveltek az összes korlátozásával együtt. Kedveseim korlátlanok vagytok, ezért semmi sem marad változatlan.
Ezért Kedves emberek és lelkek lazítsatok, engedjetek el, élvezzétek az örömöket ebben az életben. Amint elengedtek és megengeditek a dolgokat, minden tökéletes időzítésben fog kibontakozni, harmóniában, együtt a természetes áramlással, könnyedén.


Adjátok fel a harcot, hogy ragaszkodtok a régi önmagatokhoz, a régi énetekhez, a régi tevékenységeitekhez és létezésetekhez. Ennek vége.


Lazítsatok, engedjetek el, örüljetek
Lépjetek velünk kapcsolatba, mi nagyon mélyen szeretünk benneteket. Amikor megnyitjátok a szíveteket a mi tudatosságunk tudására és a mi létezésünkre, akkor végtelen békét és nyugalmat fogtok találni. Ezért jöttünk ide, hogy támogassunk benneteket, amint megteszitek a tudatosság ezen evolúcionális változását.


Ti kértétek azt, hogy itt legyetek most, mivel tudtátok, hogy ez milyen monumentális élmény lesz majd. Olyan sok lélek várta azt, hogy ti itt legyetek, mivel ők tudták, hogy ti vagytok a legalkalmasabb jelöltek arra, amire itt szükség van. Még sokaknak emlékeznie kell az összerakós játék e darabjára. Itt az idő arra, hogy emlékezzetek Kedveseim. Azok, akik felébredtek, szeretettel nyújtják a szívüket és a kezüket, hogy üdvözöljenek benneteket otthon az Új Földön, az új létformában. Ezek monumentális időszakok. Minden változik, minden alakul. Semmi sem stabil, nincs semmilyen struktúra, minden összedől.


Most itt az ideje annak, hogy megteremtsétek az új energiát, az ideje annak, hogy megépítsétek az új struktúrákat, az új stabilitást, ami a szeretetben gyökerezik.


Kedveseim, engedjetek el mindent, ami nem támogat benneteket többé, mindent, ami nem a legmagasabb javaitokat és szándékaitokat szolgálja. Ami működött számotokra a múltban, az nem fog működni tovább ezekben az új energiákban.


Bízzatok abban, hogy minden tökéletes isteni időzítés szerint bontakozik ki, mivel így is van.

 

Kedveseim, öleljétek át egymást szorosan. Nyugtázzátok és vegyétek tudomásul azt, hogy kik vagytok igazából. Engedjétek el az összes egoista gondolatot, a régi energiákat. Az új energia szeretetben gyökerezik, a Forrás fényére alapul, ami körülvesz benneteket kívülről és átölel belűlről, amint egyre több fény faktort hoztok be az átalakuló testetekbe. Érzitek azokat a fájdalmakat, amiket sohasem éreztetek korábban a földi testetekben?


Tartsátok a Fényt, üdvözöljétek a fejlődő kristályszerkezetű Napfény testeteket. Üdvözöljétek a Fényt, földeljétek a fényeteket vissza Föld Anyába.


Ti és a Föld Egyek vagytok.


Váljatok mindazzá, amiért jöttetek, hogy legyetek. Emlékezzetek arra, hogy kik vagytok és miért jöttetek.


Olvassátok el ezt újra, mivel az ébredés kódjai vannak ezekben a szavakban!!!
Emlékezzetek arra, hogy kik vagytok és miért jöttetek.


Járjatok velünk, beszéljetek velünk, minden lépést veletek együtt teszünk meg. Az izgalom tapintható és minden új nappal kibontakozik.
Az Új Föld bősége körülvesz benneteket. Az Új Föld békéjét épp most teremtitek meg. A jóléteteket és a tökéletes egészségeteket ti garantáljátok.
Ez az a döntés, amit hoztatok és ami kibontakozik a szemetek előtt.


Ne figyeljetek oda a régi dolgok összeomlására és tönkremenetelére.


Fókuszáljátok a figyelmeteket és a szándékotokat arra, ami most teremtődik meg, tudván azt, hogy Ti vagytok az Új építészei.
Örüljetek annak, amit teremtetek minden pozitív gondolattal.


Lássátok a szeretetet minden cselekedetekben
Legyetek a szeretet
Lássátok a Fényt minden kibontakozó lehetőségben
Legyetek a Fény
Legyetek azok a jelzőfények, melyeket sokan keresnek ezekben a gyorsan változó időkben
Együtt meg tudjuk teremteni ezt a csodaszép Új Földet.


Üdvözöllek benneteket itthon Kedveseim
Mihály Arkangyal vagyok