Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Michael arkangyal üzenete

2020-10-16

Az újraegyesülés és integráció nagyszabású folyamatában vagytok

michael ark cn.jpg
 
 
Michael arkangyal üzenete
 
Eljött az ideje annak, hogy számtalan múltbéli karmikus visszacsatolás oldódhat meg, mivel kiléphettek végre az ismétlődő körülmények körforgásából. Tudatosságotok emelkedésével magasabb perspektívából láthattok rá az életetekre, így nagyobb hatalmatok van arra, hogy feloldjatok olyan régi programozásokat, amelyek a múlt drámában tartottak benneteket.
 
Most lehetőség nyílt arra, hogy megszabaduljatok számtalan korlátozás, visszatartó erő és blokkoló energia alól, mivel eljött a továbblépés időszaka.
 
A fájdalmat, a szenvedést és a hiányt teremtő régi berögzülések végre eltávozhatnak, ha döntésre juttok, annak tekintetében, hogy készek vagytok elengedni a régihez való ragaszkodást. Engedjétek el az önsajnálatot és a mártíromság szerepmintáit, ami miatt, folyton önigazolást gyártottatok, és a fájdalom bűvkörében maradtatok. Ideje túllépni, mert új élet vár rátok. 
 
El sem tudjátok képzelni, mennyi csoda van előkészítve számotokra, miként elengeditek a régi szerepmintákat és egyre jobban felvállaljátok a valódi önmagatokat, egységbe kerülvén a magasabb énetek szándékával. Hamarosan nagyszerű lehetőségek ajtajai nyílnak meg számotokra.
 
A legfontosabb most, hogy kapcsolatba legyetek a Felsőbb Lelketekkel, a Magasabb Énetek tudatával, az Isteni valótokkal és az Isten Atya/ Anya Jelenlétével. Szüntelen tartsátok fenn a kapcsolatot, mert nagyon fontos égi letöltések érkeznek számotokra.
 
Nyissátok meg a szíveteket és az elméteket a lelketek és szellemetek szeretet bölcsességére!
 
A magasabb szintű tudatosságmezőből most hatalmas potenciált horgonyozhattok le, hogy álmaitok és vágyaitok formát öltsenek az anyagi síkban.
 
Az újraegyesülés és integráció nagyszabású folyamatában vagytok, hogy magatokhoz vehessétek önnön nagyszerű lényetek csodás isteni kiterjedéseit.
 
 
 
 
Michael arkangyal
 
 
 
Közvetítette:
Aysha