Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

2021-01-16

A BELSŐ IGAZSÁGDETEKTOR

Michael ark 111.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

 

A BELSŐ IGAZSÁGDETEKTOR

 

Az ébredő tudatosság ajándéka

 

Az ébredő tudatosság és letisztuló energiamezők által egyre kifinomultabbá válnak az érzékeitek. Az aktívásodó homlok csakra és szív csakra közös energiatere által létrejövő tisztán érzékelés egyik legfontosabb képessége, hogy megérezd és ráláss az igazságra.

 

Egyre érzékenyebbek vagytok az energiákra és egyre több mindent láttok meg abból, ami a külvilágban zajlik. Sokkal tisztábban érzékeltek rá a világ eseményei mögött zajló valódi okokra, manipulációkra, hazugságokra.

 

Ez természetes velejárója a tudatemelkedésnek.

 

A bennetek rejlő igazságdetektor egyre élesebbre kalibrálódik, és ez lehetővé teszi a számotokra, hogy rálássatok az igazságra, megérezzétek a hamisságot és különbséget tegyetek.

 

Az emberi világ, most nagy változásokon megy keresztül, az egymástól való elkülönültségnek van egy nagyon jótékony hatása, ez pedig nem más, mint az, hogy sokkal kevesebb idegen gondolati és érzelmi energiával kerültök kapcsolatba. Ezáltal a tisztán érzékelés képessége kifinomultabbá és érzékenyebbé válhat.

 

Minél több időt töltötök a belső középpontotokban és szívetek csendjében, annál érzékenyebbé váltok a külső hatásokra, és annál jobban tud működni bennetek rejlő tisztán érzés. Megérzitek a hazugságokat, a tisztátlan szándékot, a manipulációt. Ez a jelenlegi átkalibrálási folyamat része, mivel a jövő szempontjából most rendkívül fontos a szívközpontú vezérlő rendszer tisztasága, a saját belső igazság követése és a tömegtudat hiedelemrendszereiből való kiemelkedés.

 

A belső igazságdetektor az ébredő szívtudatosság képessége, hogy a szívetekkel lássatok és érezzétek rá az igazságra, hogy többet ne vezethessenek meg benneteket, sem szántszándékkal a félelmeitekre hatva, sem a jó szándékba bujtatott manipulációs akarattal.

 

Legyetek éberek és bízzatok a bennetek megnyíló igazságokra.

 

 

Michael arkangyal

 

Közvetítette: Aysha

2020.04.08.