Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály Arkangyal

2020-08-03

 Kozmikus Kristályok vagytok, akik fényt sugároznak a Szeretet Erőterében
1 medi ang 53.jpg
 
Michael Arkangyal
 
Ti vagytok a Kozmikus kristályok, akik a Galaktikus Forrásból jövő Kristály fényt földelitek.
 
 
Kedves Fénymunkások, milyen nagyszerű időpontban vagytok a Föld Bolygón! Az általatok tapasztalt változások és átalakulások sokakat annak igazságára ébresztenek, hogy kik is ők valójában. Mi azt mondjuk nektek, drága lelkek, hogy Kozmikus Kristályok vagytok, akik fényt sugároznak a Szeretet Erőterében! Gyönyörű hasonlat ez, mely kifejezi igaz lényetek ragyogását és szépségét.
 
A Galaktikus Fénytest aktiválása óta, az Emberi test nagy gyorsasággal ölti magára az eredeti mintasablon szerinti formáját -tökéletesen kidolgozott kristály-geometriákat, amiket arra terveztek, hogy a tiszta szeretet erőterében vibráljanak, és hogy kifejezzék ezt a szeretetet sok dimenzióban!
 
A Szeretet Erőtere
 
Bolygótok most két jelentős Energia Hullámot tapasztal, melyek együtt azon dolgoznak, hogy a Bolygó Kollektív Frekvenciáját vagy Rezgését megemeljék.
 
Az első a Szíriuszi Kék Csillag Energia, melyet a Napon keresztül irányítanak a bolygóra, azzal a céllal, hogy aktiválja a Galaktikus Fénytesti geometriákat.
A másodikat egy Kvantum eseménynek hívhatnánk, a Galaktikus energia egy hullámáról van szó, mely "atom-közeli (subatomi) anomáliás teret" teremt a Bolygótokon.
 
A Galaktikus Fény e hullámai a Tiszta Szeretet Erőterét alkotják, a Föld Bolygó számára a Tapasztalat egy új Oktávján.
 
Galaktikus Fénytestetek, mint Kollektív került aktiválásra most, hogy megtapasztalhassátok és befogadhassátok a fényenergia e hullámát, mely a Nagy Központi Napból, avagy Galaktikus Központból érkezik.
Ez az erőtér hatalmas, legyetek ennek tudatában, kedves Fénymunkások. Valóságotok szerkezetét Kvantum szinten változtatja meg. De csodálatos és gyönyörűséges módon. A szeretet hullámai átváltoztatják a bolygót, a Lehetőségek Terét teremtve meg, mely a Bolygószintű Kollektív Legmagasabb rendű Szeretet-kifejezését biztosítja.
 
Most, szeretett lelkek, valódi változásokat fogtok látni a Földön.
 
A Szeretet mutatja majd az utat. A Szeretet Erőtere arra kezdi vezetni az embereket, hogy csakis Legmagasabb és Legjobb képességeiket fejezzék ki.
Azt mondhatnátok, kedveseink, ha ezt a terminológiát választjátok, hogy a Fény győzött! Mi inkább azt mondanánk, hogy a Fény végre földelve lett megfelelően felébredt tudattal rendelkező Felemelkedett Emberek népessége által, hogy ezt a Fényt elérhetővé tegyék az egész bolygó számára.
 
Ti vagytok a Kozmikus kristályok, akik a Galaktikus Forrásból jövő Kristály fényt földelitek.
 
Hamarosan, kedveseink, micsoda felébredést fogtok látni a bolygótokon! A Fény mindenhol ragyogni fog, és ami el volt rejtve, mindenki számára láthatóvá válik. Sok úgynevezett "negatív" dolog kerül napvilágra, hogy meggyógyuljon és megtisztuljon, de a legcsodálatosabb az lesz, hogy az emberek a szeretet mély kútjait fogják felfedezni önmagukban. Látni fogják, hogy bármit meg tudnak oldani, ha a szívükben levő szeretetből merítenek.
 
A Kristály-test Kialakulása
 
Ezeknek az energiáknak hatalmas és csodálatos a jelentősége a bolygó számára. Békét hoznak egy felfordult világba, amit átalakítanak és átváltoztatnak. De egyéni szinten is lesznek csodálatos változások.
 
A Galaktikus Fénytest, különleges ikozidodekaéder geometriájával, és a Kvantum "Szeretet-erőtér", specifikus kristályos geometriájával, az Emberi testben kristályos állapotot fog létrehozni, megfelelő vibráció vagy rezonancia segítségével. Ez a test Víz-mátrixán keresztül fog történni.
 
Testetek 70-80 százaléka víz, és ez a víz elkezd majd kristályos formákban rezegni. Amint ez megtörténik, a fizikai test egyre több fényt fog fogadni és közvetíteni.
 
Valóban ragyogóvá és sugárzóvá fogtok válni.
 
"A Fénnyé válás" így azt jelenti, hogy a test kevésbé sűrűvé válik, és úgy lehet rá gondolni majd, mint fényre. Megváltoztathatóvá, meggyógyíthatóvá, fiatalíthatóvá válik a gondolat sebességével! Ez a "legmagasabb potenciál", amely DNS-etekben kódolva van a Mennyei tervrajzban (Isteni fénymásban), és ez kerül most aktiválásra a Szíriuszi Kék Csillag geometriák és a galaktikus Szeretet- erőtér segítségével. De ez fokozatosan fog végbemenni, kedveseink, nincs ok a sietségre. Adjátok meg a testeteknek azt az időt, amennyire szüksége van a változások megtételéhez.
Néhányatoknak sok pihenésre és csendes időszakra lehet szüksége az átalakulás idején, másoknak viszont nem. Egyéniségek vagytok és mindegyiketek saját egyedi módján kezd majd dolgozni ezekkel az átalakító energiákkal.
 
És, kedveseink, sok feladatotok lesz azoknak a segítésével, akik most ébredeznek, hogy megértsék a változás energiáit, hiszen mindenkit érint ez majd. Az egész Bolygó az Ötödik Dimenzióban van, bár a legtöbb ember még mindig a Harmadik Dimenziós Valóság-rendszerrel azonosul. De amikor ezek a mély változások nyilvánvalóvá kezdenek válni, sok támogató- és felvilágosító munkára lesz szükség, amikor az emberek értesülnek Angyali természetük igazságáról és arról, hogy hogyan fejezzék ki legmagasabb potenciáljukat a Földön.
 
Az újjászületés ideje jött el! Milyen csodákat fogtok látni! Az Új Ember - Homo Christos - megszületik! Ünnepeljétek a Fény és Szeretet Erőterét! 
 
 
 
 
 
Celia Fenn által közvetítve