Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mihály Arkangyal üzenete

2019-03-26

DNS-fény kódok aktiválása és frissítése zajlik

DNS spiral.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

Mihály Arkangyaltól 2019 március 25

 

Kedveseim, a közelmúltbéli Napéjegyenlőség és Telihold kombinációval a bolygótok és Ti el lettetek árasztva plazmafény és gyémántfény kódokkal. A testetek érzi és alkalmazkodik mind ahhoz, ami lezajlott. Legyetek tapintatosak önmagatokhoz. Pihenjetek, lazítsatok és élvezkedjetek.

 

Minden testrészetek érzi mindezt. A DNS-eteket most aktívan frissítik, fejlesztik és a sejtjeitek és mitokondriumotok minden atomja újra aktiválódik, megtisztul és újra hangolás alatt áll.

 

Pihenjetek. Ezért vagytok most annyira rendkívül fáradtak, mint korábban még soha. Nincs semmilyen vonatkoztatási pontotok azzal kapcsolatosan, hogy mi bontakozik most ki bennetek és körülöttetek. Minden új lépés, amit megtesztek, azt még sosem tette meg senki korábban, teljesen új területen jártok. Minden lépés, amit tesztek új és minden egyes lábnyommal teremtetek. Ezért van ez az összezavarodottság és aggódás azzal kapcsolatosan, hogy mi történik veletek és a világotokkal.

 

Mindent azon fény lehető legmagasabb szintjére frissítenek, amit képesek vagytok befogadni a következő 24 órában és utána a következőben és rákövetkezőben.

 

Úgyhogy most már gondolom értitek Kedveseim, hogy miért vagytok ilyen kimerültek. Legyetek tehát kedvesek és tapintatosak saját magatokkal és egymással. Ezt a kifáradást ünnepelni kell, ez azt jelenti, hogy eléritek azt, amiért ide jöttetek a Földre, amit el szeretnétek érni. Nem kell többé gondolkodnotok azon, hogy mi a lelketek küldetése, mert ezt élitek most meg Ti vagytok a Fény és a Fény vagytok Ti.

 

Azáltal, hogy felgyorsult a DNS-fény kódjaitok aktiválása és frissítése bennetek, ezáltal több fényt horgonyoztok le a bolygóra, és ez látszik a bolygótok felemelkedésén.

 

A fényetek elbocsájtja mindazt a sötétséget, ami itt volt rejtve és itt állt fenn sok évezreden keresztül. De most már többé nem! A fényetek megváltoztatja a dolgokat és az összes többi fénylény fény frekvenciájával kombinálódva töltitek be a sorsotok parancsát. Sosem állítottuk azt, hogy ez könnyű lesz, de erre a kihívásra készen előre léptetek és itt vagytok most tehát. Micsoda isteni látvány ez!


Mi itt a fény és az igazság birodalmának a megvilágosodásában szeretettel tekintünk rátok, mivelhogy ezt a küldetést közösen hajtottuk végre, azzal együtt, hogy sosem tudtuk pontosan, hogy mi lesz a vége, de itt állunk most szeretetben, és büszkén gratulálunk nektek azért az eredményért, amit megérdemeltünk, amire vártunk. A kedves szívetek túllépett mindenféle határon, amit egyáltalán kitűztünk és még azon túl is jutottatok. És még mindig csak mentek előre.

 

Erősebbek vagytok és önállóbbak, mint amit eredetileg hittetek, és most, ahogy elkezditek látni magatokat és látni önmagatokban az igazi isteni esszenciátokat.

 

Még nagyobb lendülettel mozdultok előre, még gyorsabban, hogy teljesen beteljesítsétek azt a feladatot, hogy az Új Földet nagyszerű szeretet lények magjaival hintsétek teli.

 

Kedveseim, nagyon jó munkát végeztetek. Itt van most már közel a finish és Ti is tudjátok, hogy ez így van. Mint mindig, élvezitek a legnagyobb szeretetünket és támogatásunkat a részünkről és büszkén állunk veletek vált válnak vetve és ez így van.

 


Mihály Arkangyal vagyok

 

 

Pars Kutay

UPDATE FROM ARCHANGEL MICHAEL ~ 25th March, 2019

Leslie Anne Menzies