Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

METAMORFÓZIS

2022-05-25

Itt az ideje, hogy törődj magaddal

 
pillangó báb.jpg
 
SZÍRIUSZI ÜZENET
 
Itt az ideje, hogy törődj magaddal!
 
Pihenj gyakran, aludj annyit, amennyit csak tudsz, és figyelj arra is, hogy a testnek mire van szüksége.
 
Kedvesek!
 
Az elmúlt években, a metamorfózisotok/átalakulásotok révén mindannyian sok mindenen mentetek keresztül és sok személyes kihívást éltetek át.
Ha visszatekintetek a három évvel ezelőtti időkre, nem ismertek magatokra, mert azóta mindannyian gyarapodtatok tudásban, fizikai, érzelmi és szellemi értelemben is.
Tisztelünk benneteket ezért a növekedésért, mert az emberi népesség nagy része nem fejlődött olyan nagyot, mint ti, de ennek így kellett lennie.
Minden generációban vannak olyanok, akik olvassák és hallják ezeket a szavakat, mi erre azt mondjuk, hogy ti ennek a Kvantum Felemelkedésnek a hősei és hősnői vagytok!
Ahogy már sokszor elmondtuk, testetek átalakul szén alapuból kristályba, és mindez egy olyan folyamat, amely során a 3D -s "hernyóból", pillangóvá váltok, amely az ötödik dimenzióba repít benneteket.
 
Most van itt az ideje a pihenésnek, ahogy testetek megváltozik, és befogadjátok a különböző frekvenciákat, amelyeket a Nagy Központi Nap küld a Földre.
 
Itt az ideje, hogy törődj magaddal, és ne aggódj túl sokat amiatt, hogy mások hogyan látják a világot.
 
Most van itt az ideje, hogy a Természetben legyetek, és pihenjetek abban a tudatban, hogy Ő segíteni fog nektek.
 
Most mindannyian tarthattok egy szünetet, melyre szükségetek van azért, hogy kommunikálhassatok a Lelketekkel, és láthassátok, mire van szükségetek a változáshoz.
 
Ahogy felemelkedtek, sokan közületek el fogjátok engedni azt, ami nem felel meg a frekvenciátoknak, és néhány esetben ez a közeli barátaitokat és családtagjaitokat is magában foglalja.
Idővel ezek az emberek visszatérhetnek, de ha nem térnek vissza, akkor el kell engednetek őket Szeretetben, tudni fogjátok, hogy mikor van itt az ideje.
 
A metamorfózis során sokan közületek furcsa testi tüneteket fognak tapasztalni.
 
A legtöbb ilyen tünet a fejben, a nyakban, a vállakban és a gerincben lesz érezhető, de a test más részei is érintettek lehetnek, azonban bátorság, mert ez nem tart sokáig.
 
Amikor az átalakulásod során pillangó leszel, a személyiséged megváltozik, érzelmileg és lelkileg sokkal erősebb leszel.
Ez az új Fénylő Ember lesz az, aki megjelenik az Új Világban, és nagyon különbözni fog a Homosapiens-től.
Bár lehetséges, hogy ebben az időszakban néhányan nem érzitek magatokat 100%-osnak, ez valóban egy varázslatos időszak minden ember számára, mert ebben az időszakban áldottak vagytok, hogy a Föld bolygón lehettek.
 
Biztosíthatunk arról, hogy idővel a test alkalmazkodni fog, és mindannyian képesek lesztek élvezni ezt a varázslatos új világot.
 
Meditáljatok gyakran erről az Új Világról, és arról, hogy milyennek szeretnétek látni, mert ti vagytok a jövő, és senki sem tudja megváltoztatni ezt a világot rajtatok kívül.
 
Menjetek ki a természetbe, helyezzétek a lábatokat a Földre, és kapcsolódjatok a Nagy Központi Napból érkező Új Energiákhoz, és képzeljétek el ezeket a frekvenciákat egy új élet építőköveiként.
 
Pihenj gyakran, aludj annyit, amennyit csak tudsz, és figyelj arra is, hogy a testnek mire van szüksége.
 
Lehet, hogy másra van szükséged, mint másoknak, ezért lépj kapcsolatba a saját sejtjeiddel, és kérdezd meg , hogy mire van szüksége.
Igyál annyi vizet, amennyire a szervezetednek szüksége van, és fogyassz minél több friss, bio és helyben termesztett élelmiszert.
A tested változik, és az ízlésed is.
A test tudja, hogy mi a jó neki, és biztosan tudatja, ha valami rosszat eszel.
A belélegzett levegő nagy része szennyezett, és a tüdő fáradhatatlanul dolgozik, hogy leküzdje ezt a szennyezést.
Amíg az ózonréteg meg nem gyógyul, addig küzd a szennyezés ellen, ezért menj ki a természetbe, sétálj a fák között, menj gyakran a tengerhez vagy a folyókhoz, hogy belélegezd ezeknek a helyeknek a friss levegőjét.
 
Mint mindig, most is hívjatok minket, hogy segítsünk nektek a Földi Mennyországba való belépés előtt, amiért oly keményen dolgoztatok.
 
Itt vagyunk nektek, hogy vezessünk és védelmezzünk benneteket, és kívánjuk, hogy mindannyiótoknak a Béke kikötője ott legyen a Szeretet Új Bolygóján.
 
A SZERETET A KULCS 
 
 
Sok szeretetet és áldást küldünk nektek, a Szíriuszról
 
 
 
Thea Grace