Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Most vizsgázunk

2019-12-05

December 3.-21.-ig tartó energiakapu

ang art 51.jpg
Kép forrása: pinterest.com 
 
A JELEN IDŐK
 
December 3.-21.-ig tartó energiakapu
 
 
Egy jelentős ébredési hullám söpör most végig az alvó tömegek tudatán. Rengetegen térnek most magukhoz, a hosszú szendergésből, és zsigereikben érzik a változást. Sokan kapkodva futnak a tegnapi nap után, miközben a lábuk alatt lévő szilárdnak tűnő 3.D összeomlik.Mindazok, amik nincsenek összekapcsolódva a Forrással, a szívük központi magjával, isteni valójuk jelenlétével, igencsak reccsennek. Hisz olybá tűnik, mindaz ami eddig oly fontos volt értékét veszti, az anyag már nem kielégítő, hisz a lélek lényegi eleme a szeretet.
 
Drasztikus válsághelyzetek tarkítják az egyéni és a globális színpadot, és ez a hatás csak fokozódni fog a kővetkező hónapokban. Sokan akik még mindig alszanak, fel lesznek rázva, mert olyan eseményeknek leszünk szemtanúi, amelyek megrendítik a világot.
 
2012. december 21.-e óta 7 év telt el, a hetes szám pedig mindig jelentőségteljes. Valami beérik, valami átlendül, valami befejeződik és egy új hétéves ciklus kezdődik el.
 
Ebben az időben tudjuk a legnagyobb mélységeinket megismerni, az árnyékos részeinket átfényesíteni és az alámerült lélekszilánkokat visszaemelni.
 
Most vizsgázunk abból, hogy a mélyben, önerőből mekkora fényt tudunk teremteni.
 
 
Most mutatkozik meg mekkora a saját fényerőnk, vagy van e egyáltalán.
 
 
Most válik el, hogy a következő ciklusban új szintre emelkedhetünk, ismétlünk vagy kiszállunk.
 
 
Most dől el sok ember életében, hogy merre fog haladni az élete az elkövetkezendő időkben.
 
 
 
 
Aysha