Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Nagy átalakulás zajlik

2020-05-06

Egy új paradigma bontakozik ki

föld egység.jpg

 

Nagy átalakulás zajlik

 

A Földön jelenleg nagy átalakulás zajlik, a beáradó fény által nagy erővel oldónak ki az alacsony rezgésű energiák és egy átfogó magasabb szintű energiákat lehorgonyzó fénycsatornák hálózata épül ki.

 

Mivel nagyon sok ember tudott a kialakult helyzet miatt felszabadulni a 3. dimenziós rendszer mókuskerekéből és a belső lelki valóságával mélységes kapcsolatba kerülni, a földet körülölelő egységes tudatmező rezgésszintje is nagymértékben megnőtt.

Ezen hatás eredményeképpen egy új paradigma bontakozik ki, amely alapjaiban változtatja meg az emberek valósághoz való viszonyát.

 

Az égi világgal való kapcsolat sokkal intenzívebb lett, mivel újfajta összekapcsolódás jött létre, így a tudatosságotok emelkedhet és több fényt tudtok lehorgonyozni. 

 

Minél többet tartózkodtok a szív térben, annál eredményesebben tudtok emelkedni az ötödik dimenzióba, amelynek eredménye a tartós béke, lelki egyensúly és túláradó szeretet érzése.

Egy mélyre ható átalakulás időszakában vagytok, kiemelkedtek az elme uralta valóságérzékelésből a szív tudatosságba, amely által az ötödik dimenziós valótokkal harmonikus egységbe léphettek.

 

2020.05.05.

Írta: Aysha