Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE

2022-02-03

Az égi nagytakarítás sikeres volt

michael ark cn.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
 
Michael Arkangyal Üzenete
 
 
 
Az  angyalok sokaságával érkeztünk hozzátok Jézus Krisztussal együtt, hogy megfékezzük és visszaszorítsuk a gonosz erőit, amelyek fájdalmat, nehéz élethelyzeteket idéztek elő. Hatásukat ártó szellemlényeken és ember-csatlósaikon keresztül fejtették ki. A fel nem dolgozott alsóbb érzelmeiteket támadták és célozták meg az árnyék erők. Felerősítve eme fájdalom csomópontokat, hogy támadhatóak és sebezhetőek legyetek. Helyzeteket, konfliktusokat generálva az életetekben, hogy az Isteni Forrással való kapcsolatotokat meggyengítsék.Nagy erővel támadták a fényküldötteket, főleg azokat akiknek fontos szerepük van a felemelkedésben.   Ez volt a támadás első hulláma részükről.
 
A második hullámban mindazokat vették célba, akiknek alsóbb emberi aspektusai, mint például irigység, hatalomvágy, pénz imádat, uralkodni vágyás, gőg, önteltség, spirituális ego, lehetővé tették,
hogy öntudatlan emberi-bábként eszközei legyenek a gonosz erőinek.
 
Ebben a második hullámban bevetették az emberi-csatlósaikat is, akiket már korábban az elméjükbe vetített tévképzetekkel megtévesztettek és egyezséget, paktumot kötöttek. Azért volt a mostani támadásuk erőteljesebb, mert e megtévesztett emberek között, több hajdanán a földre érkezett spirituális fényküldött is jelen volt, akik földi útjuk egy bizonyos pontján letértek a fényösvényéről és ezáltal az Isteni küldetésüktől eltávolodva az árnyékerők megvezetése által a vetített tév-képzettől vezérelve teljes hittel, odaadással, spirituális erejével és tudásával támogatta az árnyékerők törekvéseit. Bevonva tévképzete bűvkörébe jót akaró embereket, akik bízva benne támogatták őt.
 
Céljuk az volt, hogy megrekesszék és blokkolják a felemelkedést, a szívbéli megnyílást embertársaitok felé és a szellemi és lelki önmagatokra eszmélés folyamatát, amely oly szépen kezdett kiteljesedni.
 
Ezért tapasztalhattatok annyi zavart, feszültséget, konfliktust, dühöt, haragot, fizikai vagy lelki fáradságot, dekoncentráltságot és szomorú, de ezért történt oly sok baleset is. Ezen hatás sajnos mindenkit érintet. Sokan közületek, akik angyali világokból érkeztetek a földi léttérbe szellemi és lelki önvalótokkal velünk együtt  harcoltak, ebből adódóan érezhettétek azt, hogy módosult tudatállapotban vagytok, mintha szellemi önvalótok egy része  nem lenne jelen vagy valahol máshol van. Igen, ebben a küzdelemben velünk együtt, vállt vállnak vetve harcoltál a fény győzelméért.
 
Hálásan köszönjük angyali testvérünk, hogy vállaltad a földi inkarnációt és emberi szintről, belülről segíted a felemelkedés folyamatát.
 
Az égi nagytakarítás sikeres volt, azonban mint minden  szellemi küzdelemben itt is meglehet sérülni és ez fizikai szinten is megjelenhet, akár fájdalomként vagy egy fizikai tünet formájában. Ha úgy érzed szükséged van gyógyulásra, regenerálódásra, akkor szólítsd meg e szavakkal a Rafaelita Rend gyógyító angyalait: Drága Rafaelita Rend gyógyító angyalai kérek gyógyító, regeneráló energiát fizikai testem számára, valamint szívemre és lélek fénytereimre. Most végy egy mély levegőt, kifújáskor lazulj el és fogadd a gyógyítást. 
 
Hálával és Szeretettel: Michael Arkangyal
 
 
Közvetítette: Aysha - Angyalforrás