Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NAGY VÁLTOZÁSOK JÖNNEK

2024-01-03

MAGASFREKVENCIÁS energiahullámok beáramlása a Nagy Központi Napból

föld dim. váltás.jpg

 

NAGY VÁLTOZÁSOK JÖNNEK

 

Nagy változások jönnek az elkövetkező napokban, hetekben és hónapokban.

 

A kozmikus kapuk és csillagközi átjárók teljesen kinyílnak.

 

Naprendszerünk hatalmas MAGASFREKVENCIÁS energiahullámok beáramlására készül a Nagy Központi Napból. A Napkitörések ezért fokozódni fognak és egyre erősebbek lesznek. A napon keresztül beáradó isteni fénykódok és energiák a DNS-ünk inaktív szálait hivatottak aktiválni. Minél több aktív DNS szállal rendelkezünk, annál magasabb tudatossági szinten vagyunk, és több fényt hordozunk magunkban. Azok, akiknek a DNS-e mesterséges módon le lett blokkolva, nem tudják fogadni ezeket a kódokat vagy nagyon korlátozottan.

 

A fokozódó Naptevékenység és a kozmikus kódok beáradása a mágneses hálón keresztül közvetlen hatást gyakorol az emberi tudatosságra, ezért hatalmas tudatra ébresztő hatásai vannak a tömegekre. Azok, akik ellenállnak a változásoknak és a fejlődésnek fizikai és pszichikai szétesést fognak tapasztalni. A felébredt és szeretetfényben élő emberek számára csodás időszak jön, új szellemi magaslatokat érhetnek el és életük kivirágzik.

 

Három fő realitás van:

 

A 3. dimenzióban rekedt emberek számára a világ a pusztulás szélén van, ami magával sodorja őket. Az ego-elme által kreált valóságuk egyre jobban szétesik, mert nem tudják fenntartani és a kollektív „pusztuló föld” idővonalára vannak hangolódva.

 

2. A 4. dimenzióban élő tudatok számára az átalakulás fokozódik és felgyorsul. Egyre jobban szembe tudnak nézni a valóságuk árnyék részével és minden erejükkel azon fognak dolgozni, hogy változzanak. Minden, amivel nem akartak szembenézni napvilágra kerül, már nem tudnak elbújni saját maguk előtt.

Az árnyék részükkel kapcsolatos igazságok felismerése lehetővé teszi számukra, hogy mélyebb szinteken is képesek legyenek lelkileg tisztulni. Sok régi sűrű energiát engedhetnek el a következő időszakban, hogy átalakuljanak és emelkedjenek.

 

Azok, akik tudatilag lehorgonyozták magunkat az 5. dimenzióban, felszabadító és kreatív időszak előtt állnak. Felfedezik az új valóságuk csodáit és áldásait. Már nem kapcsolódnak a 3. dimenziós realitáshoz, ezért a tömegtudat már nincs rájuk lehúzó hatással. Szabad és korlátlan lényként az új értékrendszeren alapuló valóság megteremtésén fognak dolgozni.

Sokan fognak egymásra találni, hogy közös teremtésbe fogjanak.

Megnyílnak és fokozódnak a spirituális képességek, megélések és tapasztalatok.

Azok, akiknek feladata az, hogy másokat szolgálatán keresztül segítsenek, új szintre emelkednek, hogy hatékonyságuk eredményesebb legyen. Spirituális képességeik megújulnak, nagyobb erőt, támogatást és új lehetőségeket kapnak az égi világtól.

 

Adottságaik szárnyra kelnek és új remény születik a szívükben. Visszatér a hitük önmagukba és magasabb céljaikba, sokan, akik eddig visszavonultan éltek színre lépnek.

 

Áldással és szeretettel

Írta: Aysha