Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NAP-SZIRIUSZ EGYÜTTÁLLÁS

2021-07-05

A szíriuszi energiák a szív tér energetikai fénytereit hangolják

sziriuszi kapu.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

NAP-SZIRIUSZ EGYÜTTÁLLÁS

Július 6.-án egzakt a Nap-Sziriusz együttállás. A következő napokban a szíriuszi fénykód hullám lehorgonyzó folyamatait tapasztalhatjuk.

A Szíriuszról érkező energiák a magasabb szintű szeretet tudatosság kibontakozását, lelki fejlődésünk előremozdítását,  és szív – tér teremtő fénykódjainak újrakalibrálását teszik lehetővé.

Az új Földi valóság megteremtését támogatják, hogy az isteni teremtő terv a fizikai dimenzióban teret nyerhessen.

A Nap kapuján keresztül most beáradó szíriuszi csillagfénykódok, a tudatosság növekedését, új fejlődési irányok elindítását és teremtő folyamatok kibontakozását segítik. Magas rezgésű spirituális energia érkezik hozzánk, amely segít összekapcsolódnunk a felsőbb teremtő erő forrásával. Felsőbb dimenziókból érkező tudás megszerzését és spirituális erők megújítását segítik.
 
Szellemi üzenetek, spirituális tanítások és lelki impulzusok érkezhetnek. Érdemes meditációban behívni ezen emelő fényerőket, gyógyítást és energetikai feltöltést kérni.

A szíriuszi energiák a szív tér energetikai fénytereit hangolják, hogy az égi terv és a szív teremtő energiái összhangba kerüljenek.
 
A jövőre vonatkozó tervek, most sokkal tisztábban láthatóak, a megvalósításhoz szükséges teremtő energiák felsőbb szintekről lehorgonyozhatóak.

A szíriuszi csillaggyökerekkel rendelkező fényküldöttek, most fontos előremozdító üzeneteket kaphatnak. Csillagotthonuk és csillagtestvéreik szerető ölelésében megújulhatnak lelkileg.

Meditáció és az új szíriuszi fénykódok lehorgonyzása:

Keressetek egy csendes helyet, ahol leülhettek. Jobb ezt a meditációt ülve végrehajtani a hanyatt fekvés helyett, mert úgy jó, ha a hatalmas energiák a hátatokon keresztül áramlanak le a Földbe.

Hívjátok be a szíriuszi mestereket, a delfin-angyalokat, arkangyalokat és elohimokat vagy a csillagmestereket, hogy ezekben az időkben veletek dolgozzanak.

(A delfin-angyalok olyan fénylények, akik a Szíriuszon keresztül az Androméda-galaxisból érkeznek, hogy a Földdel dolgozzanak. Hordozzák a krisztus tudat [kristály-tudat] arany-fény-frekvenciáját, ami szükséges a multidimenzionális utazáshoz. Ők az időcsomók és időspirálok őrzői és mesterei, amik az időutazások és a magasabb frekvenciás teremtés mesteri szintű működtetésének alapjait képezi. Szeretetteljes energiájuk támogatja az emberiséget az időutazások és a magasabb tudatszintek mesterré válásának kezdetében.)

Koncentráljatok a szív-középpontotokra és kezdjetek el mélyen lélegezni…belégzés és kilégzés, és a lassuló légzésetekkel ellazul a testetek is. Nyissátok meg egyéni csatornátokat a Földbe, keresztül haladva az elsődleges csakrátokon le a Föld szívébe Lélegezzétek át a harmóniát a Földanya szívveréséhez kapcsolódva, miközben Ő a kozmikus szívhez igazítja sajátját.

Vigyétek vissza szívetekbe ezt az energiát és lélegezzetek mélyen. Nyissátok meg a csatornát felfelé a korona csakrán és a lélek-csillag csakrán keresztül fel a kozmikus magasságokig és hallgassátok és lélegezzétek mélyen harmóniában az isteni szívvel. Figyelmeteket helyezzétek vissza a szívetekbe. Most összehangolódtatok és leföldeltétek magatokat.

Nyissátok meg tobozmirigyeteket, hogy a szíriuszi rendszerből érkező fénykód-üzenetet befogadhassátok. Miközben a tobozmirigyet elárasztja a fény és megindul a testben, lélegezzetek továbbra is mélyen és földeljétek le az energiát testeteken keresztül a Földbe.

 

Egyszerűen lélegezzetek tovább és földeljétek le az energiát, míg nem érzitek testetekben a harmóniát és a nyugalmat. Talán ezt meg kell ismételnetek és egész nap folytatnotok kell, amíg a fénykódok a helyükre nem kerülnek.

Ezen felül egy kis időre egyedül kell pihennetek, aludnotok és átélni a folyamatot. Igyatok sok vizet és tartástok magatokat hidratálva. Gyakran fürödjetek vagy tusoljatok. Készíthettek rózsaszín Himalája sókristályos fürdőt.

Munkához illő kristályok a hegyi kristály, tanzanit, lápisz lazuli, arany turmalin és fekete turmalin , obszidián. Vagy amilyen kristály-kísérő által megszólítva érzitek magatokat.

Szeretettel
Aysha

 sziriusz a.jpg