Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NE ADD FEL!

2022-02-20

GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE AZOKNAK, AKIK ELTÉVEDTEK ÉS ELCSÜGGEDTEK

ang ART BY JANE 34.jpg

Kép forrása: JANE DELAFORD TAYLOR


GÁBRIEL ARKANGYAL

 

ÜZENET AZOKNAK, AKIK ELTÉVEDTEK ÉS ELCSÜGGEDTEK
 
Az élet része, hogy szembenézel mindazon kihívásokkal és próbatételekkel, amelyekkel találkozol. Mindaz, ami szenvedést, fájdalmat és nehézséget jelent számodra, azt mutatja hol tértél le az isteni útról, és hol szükséges kijavítanod korábbi „tévedéseidet”. Minden okkal történik, mindennek van magasabb rendű célja. Mindaz ami történik, még ha nehéz is, azt a célt szolgálja, hogy valamit felülírj vagy visszaemelj a fénybe.

A lineáris idő feloldódik, amint egyre jobban integrálod a felemelkedés energiáit. Ennek okán a múlt már nem formálhatja jövődet, a jövő pedig nem lehet menekülő útvonal, hogy kiutat keress a jelen kihívásai között. Ezért az egód vergődése, amely ahhoz szokott, hogy a múltat újrajátssza, vagy a jövőt irányítsa, egyre jobban összezavarodik a jelen időszak kaotikus forgatagában.

Meg kell tanulnod a jelenben élni és az élet áramlatával haladni az utadon, mert csak így tudod megfelelően integrálni, azon ötödik dimenziós energiákat, amelyek átformálják létedet.

Most a világ és Te is hatalmas változáson mész keresztül, időbe telik, amíg átalakulsz és hozzáigazodsz, azon monumentális változásokhoz, amelyek a jelenben történnek. Légy türelmes magadhoz és öleld át mindazon árnyék aspektusaidat, amelyek a felszínre emelkednek. Amíg nem integrálod vissza őket az egységbe, mindig különálló részként fognak megnyilvánulni és visszahúznak a felemelkedés ösvényéről, egy árnyékos és sötét valóságba.

Amennyiben a mostani időszakban a lélek sötét éjszakájának stációjában vagy, tudd, hogy csupán egy árnyékos vagy eltévelyedett részeddel kerültél kapcsolatba, amely a szereteteden keresztül oldódhat csak fel. Figyeld meg az érzések dinamikáját; Mit érzel? Hol fáj? Mi okoz szenvedést? Nézd meg hol kapcsolódsz hozzá ezen érzésekhez, és az életed mely területeihez tartoznak. Ne tagadd, ne nyomd el, ne harcolj ellene, ezzel csak mélyebbre nyomod őket, vagy kívülre vetíted. Mindaz amit megtagadsz, külön életet fog élni, de mivel hozzád tartozik, újra és újra visszatér hozzád valamilyen formában.

A felemelkedés nagyon fontos része az, hogy minden elszakadt, eltévelyedett, megtagadott, elárvult, lehasadt, elszeparált részeddel újra egységbe kerülj és visszaintegráld az isteni egység és rend fényszövetébe.  

Ennek jött el az ideje, hiszen a harmadik dimenzió elme uralta struktúrái, amelyek meghatározták az eddigi életedet egyre inkább oldódnak, az egód – amely része a régi rendszernek - valódi válságon megy keresztül, mindaz ami eddig stabil volt veszni látszik.

Könnyű kétségbe esni ebben az időszakban, elcsüggedni, feladni, de ezen érzések nem célravezetők, hiszen életed jelen szakaszában hatalmas lehetőségek rejlenek.

Minél jobban ellenállsz a változásoknak, annál inkább fogod azt érezni, hogy a talaj kicsúszik a lábad alól.

Ha belemerülsz a világ eseményeinek megfigyelésébe azt érezheted, hogy a folyamatok amelyek kihatnak az életedre, olyan jövőt teremtenek, amelynek nem akarsz részese lenni. Ilyenkor elhatalmasodhat benned azon szándék, hogy kilépj ebből az életből. De valóban ezt akarja a lelked? Ha nem lenne dolgod, nem lennél itt, figyelmedet inkább a küldetésedre szenteld, arra a feladatra, amiért ebben az időszakban testet öltöttél. Nagyszerű terveid vannak a jövőre, aknázd ki őket, formáld át lényedet, alakítsd át életedet, tervezd meg amit megálmodtál erre az élet szakaszra.

 

Azért születtél le, hogy részese legyél a nagy átalakulásnak, hogy segítsd a Föld ragyogó és fényes újraformálását.

Sokan vannak most, akik elvesztik a reményt, meginognak hitükben és nem látják a fényt az alagút végén. Megadják magukat és feladják álmaikat, mert azt érzik az események alakulása nem kedvez annak, amit a jövőről elképzeltek. Sokan azon hamis hírfolyamoknak a csapdájába estek, amelyek a félretájékoztatás és eltérítés szándékával születtek. Folyamatos a félrevezetés azok részéről, akiknek feladata a lelkek tudati bekebelezése és energetikai rabságba ejtése. Megannyi hamis csatornázás és eltompító üzenet érkezett az elmúlt években, azon céllal, hogy kívülről jövő segítségre támaszkodva, tétlenül várakozzatok. Sok fénybe igyekvő lélek lett félrevezetve, mert bedőltek a hamis információknak, amelyeknek az volt a feladata, hogy extra teremtő energiához juttassák azokat, akik az illúziót fenntartották. Ennek az lett az eredménye, hogy nagyon sokan elcsüggedtek, feladták és elveszítették a reményt.

Ez a végjátszma - Mindannak ami hamis, meg kell mutatkoznia, mindenkinek aki fel akar emelkedni, meg kell tisztulnia.

Könnyű elveszni, ha nem a szív középpontjából szemlélődsz és nem a lélek vezettetésére figyelsz. Amíg nem találsz vissza a belső forrásod isteni központjába, bármikor félrevezethetnek. Ha csalóka vágyálmokat kergetsz, akkor mézesmázos madzagon vezethetnek meg téged. A jelen minden nehézsége és kihívása végül ahhoz vezet vissza téged, ami igaz és letisztult. Feloldódnak az illúziókból épített kreálmányok, melyeket az elme hozott létre. Mezítelen valóság felszínre hozza a valódit, mert mindaz, ami rejtve volt megmutatkozik, s végül visszatérsz az igaz utadra.

 

Most ne add fel!

Erősítsd meg a belső kapcsolatodat a Forrással! Építsd fel a lélekből fakadó Istenhez vezető fényösvényt. Lépj kapcsolatba szellemi vezetőiddel, akik készek arra, hogy kivezessenek abból a válságból, amiben a jelenben vagy. Szólítsd meg lelki családodat, akik támaszt és szeretetet tudnak adni számodra, ezekben az időkben. Légy türelmes, míg minden a helyére kerül és letisztul. Újítsd meg hited erejét imával és Isten felé érzett feltétel nélküli bizalommal. Szíved szeretetéből építs hidat hozzá és élj benne és általa.

Kapcsolódj a Forráshoz és minden nap kérd le fényoszlopát.

Akiknek szilárd kapcsolata van az Istennel, nem fogja fontolgatni, hogy feladja küldetését, nem fog elcsüggedni vagy kételkedni, nem fog letérni az útjáról. Amíg a szíved Istenhez kötődik és lelkedet az isteni szeretet táplálja, addig semmi sem téríthet el az igazság útjától. Csak akkor tudod folytatni az utadat, ha megőrzöd a belső középpontodat, a célra fókuszálsz, és nem csüggedsz el a külső körülmények okán.

Azt, hogy mikor mit kell tenned, csak akkor tárul fel előtted, ha elindulsz az úton és cselekszel, mert csak haladás közben mutatkozik meg a következő lépés.

Tekints el attól ami kívül van és figyelmedet fordítsd belülre. Ez most a mély átalakulás ideje. Emlékezz, a bábból csak akkor válik pillangó, ha átmegy a metamorfózis folyamatán és miközben meghal a régi énje, belül önmagában – önmaga által alakul át. Ebben a folyamatban hosszú időre olyan állapotba kerül, amikor kívülről nem érkezik fény, sötét van, és a magány csendje kíséri, de ezáltal tudja mozgósítani azon belső erőket, amelyek újjáformálják. Mikor az új énje felébred tavasszal, fokozatosan kirágja magát a burokból, ami addig védte, de egyben el is szeparálta a külvilágtól. És ekkor kilép a fényre, újjá születik  és új élet vár rá.

Az átalakuláshoz szükséges erő belülről tör elő.  

Csak lélekből születhetsz újjá!

 

Gábriel arkangyal

 

 

Közvetítette: Aysha