Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NE FÉLJ SEMMITŐL

2021-12-01

Ne tápláld energiával az alacsony sűrűség lényeit

myenergy1.gif
 
Ne félj semmitől
 
Szabadítsd fel az elméd a ′′mátrixtól".
 
Fókuszáld a figyelmedet arra, amit te akarsz.
 
′′Az emberi létezés egyetlen célja, hogy fényt kapcsoljon a lét sötétségében. ′′
Carl Gustav Jung.′
 
"Tudták, hogy az emberi kollektíva nagyon magas rezgést ért el. De nem voltak tisztában az éber lelkek mennyiségével. Észrevették ezt a hibát. És megijedtek. Most már nem bújnak el többé. Most már sietnek hivatalosan is az ′′új világrendet" indítani. Most támadásaik közvetlenek és frontálisak. És a támadások növekedni fognak.
 
Mindenképpen megpróbálják, hogy ne ébredjenek fel az emberek.
Mindenképpen megpróbálják, hogy az ′′ébren levő′′ ne tudjon kommunikálni, nehogy másokat felébresszenek. Mindenképpen megpróbálják, hogy a felébresztetteket őrültnek vagy bűnözőknek tekintsék.
 
Bármit is tesznek, nem számít. A kvantum ugrás már megtörtént. Ez megállíthatatlan.
 
Az emberiség már úgy tekint a növényekre és az állatokra, mint lelkekre.
Az emberiség már tiszteli az anyaföldet.
Az emberiség már megérti, hogy nincs megosztottság, elkülönülés.
 
A lelkek, akik most inkarnálódnak, már tanárként jönnek. Ők megtestesülnek, hogy megtanítsanak szeretni. 
Bármi is történik az átmenet során, egy dologra emlékezz: te voltál, aki felajánlottad magad. Itt és most maradni.
 
Akármi is történik. Ti vagytok a változás motorjai.
 
Csak egy dologra van szükség tőled. Csak egy: ne legyél ′′étel". Ez az egyetlen dolog, amit tenned kell. Egy egyszerű dolog. Ne legyél kaja.
 
Az emberi lény az egyik legerősebb generátor, ami létezik. Mi örvények vagyunk. Attól függően, hogy milyen polaritáshoz igazodsz, magas vagy alacsony frekvenciákat hozol létre.
 
Ezek a sötét entitások alacsony frekvenciákkal táplálkoznak, évezredek óta etetjük őket. Az emberiség ébredése a kollektív örvényt a magas frekvenciák felé billentette. Ezért támadnak ilyen durván. Éheznek.
 
Kapcsolódj, lépj kapcsolatba a lelkeddel. És vigyázz magadra.
 
Ha a lelked ezekkel a szavakkal rezonál, többé ne adj egy másodpercet se a létezésedből táplálni őket. 
 
Szüntesd meg életed alacsony szenvedélyeit. Gyűlölet, neheztelés, irigység, féltékenység, harag, kritizálás, félelem, bűnök, ócska ételek, hazugságok. Önzőség, szomorúság, bizalmatlanság. Mindez sűrű energiát termel. Ételt a sötéteknek.
 
Légy tisztában az érzelmeiddel. 
 
És ha bármilyen alkalommal bármilyen alacsony rezgésekben érzed magad, az ipso facto megváltoztatja az energiádat. Tegyél fel valami zenét, ami felemel. Énekelj! Táncolj! Lélegezz! Gyújts meg egy tömjént. Öleld meg a macskáidat. Ölelj meg egy barátot. Öleld meg a kutyád. Öleld meg anyukádat. Öleld meg a kisállat családod. Sétálj egyet a természetben. Meditálj.
 
Ha megszokod, hogy a szeretet frekvenciáján élsz, a valóságod erőfeszítés nélkül megváltoztatja akaratodat. Hatalmas lény vagy. Megállíthatatlan vagy. Ne félj semmitől. Szabadítsd meg az elméd a ′′mátrixtól". Fókuszáld a figyelmedet arra, amit te akarsz.
 
De mindenekelőtt érezd jól magad, légy boldog, mosolyogj, énekelj, táncolj. Úgy élünk, hogy mindent szeretünk. És te is része vagy ennek a mindennek. Együtt a csillagokkal és a nappal. És az univerzum összes galaxisának. Te vagy a SZERETET."
 
ŐK ALATTUNK ÁLLNAK.
 
 
 
 
 
Szerző - Alejandro Jodorowsky
 
 
(Alejandro Jodorowsky ill. Alexandro Jodorowsky orosz  származású chilei-mexikói filmrendező, producer, színész, zeneszerző, pantomimművész, képregényszerző, író és költő, egyszóval művészpolihisztor. Emellett vallásfilozófus, pszichológus, karatemester)