Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NE LÉGY MÁRTÍR!

2021-12-10

Az áldozat szerepminta elengedése

medi könny bánat sirás.jpg

 

NE LÉGY MÁRTÍR!

 

Sok ember nem is sejti, hogy mennyire mélyen ragadt bele az áldozat szerepbe, amely által saját teremtő hatalmától zárja el magát.

 

Hibáztatással, hárítással, meneküléssel és megalkuvással tartja fent áldozat szerepének programját, fogva tartó lidérceit pedig a félelmeivel táplálja.

 

Nem azért jöttél a világra, hogy feláldozd magad, nem kell, hogy mártír életet élj, ez az út nem vezet sehová.

 

A mártíromság lelki oka legtöbbször a vezeklés vagy önszeretet hiánya. Meg kell értened, hogy mások miatt megélt szenvedés, önfeladás és a terhek átvállalása gátolják a lelki fejlődésedet. Önmagadért vagy itt elsősorban a földi világban, hogy beteljesítsd feladatodat, hogy boldog légy, kiteljesedj és közben, ha feladatod és örömmel tölt el, akkor másoknak is segíts.

 

A lelki fejlődés fontos állomása, a szolgálat és a segítségnyújtás, de ez nem válhat a fejlődésed kárára.

 

Az áldozat vállalás és az önfeláldozás nem ugyanaz. Ha önmagadat feláldozod és hagyod, hogy kihasználjanak, elveszítheted energiáid nagy részét. Ha hagyod, hogy a hátadra üljenek, és rajtad keresztül akarjanak feljebb jutni, akkor nem marad erőd saját magadra. Hányszor fordult elő az életedben, hogy az, akinek segítettél ellened fordult, rosszat beszélt rólad a hátad mögött vagy miután kihasznált elfeledkezet rólad.

 

Az önfeláldozás nem opció a felemelkedés ösvényén.

 

Többet adsz, ha példát mutatsz, mint hogy hagyod, hogy széthordják becses lelki energiáidat. Megdolgoztál azért, hogy magasabb rezgésszinten élj, de megtartani csak akkor fogod tudni, ha határt húzol és nem engeded, hogy leraboljanak. Mindenkinek el kell jutnia odáig, hogy önnön forrásából tudjon erőt meríteni, az nem segít ha energetikai töltőállomássá válsz azok számára, akikben nincs hajlandóság arra, hogy megdolgozzanak azért, hogy magasabb rezgési szinten létezzenek. Láss át rajtuk, nem ítélettel, hanem megértéssel, hogy mennyi játszmát képesek előidézni azért, hogy könnyen hozzáférhessenek ahhoz, amit te kimunkálsz magadban.

 

Ne érez bűntudatot, mert nem tudsz mindenkit megmenteni.

 

Senkit nem cipelhetsz fel a mennyországba a válladon. Dobd le magadról a súlyokat, amelyet mások rád tettek, csak azért, mert nem hajlandóak saját magukért felelősséget vállalni.

 

Néha azzal segítesz a legtöbbet, ha nem segítesz.

 

 

Írta: Aysha