Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A frekvencia őrzői

2021-05-03

Tedd példává az életed

tudat kód.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK

 

Ne légy részese a megtévesztésnek

Mint mindig, a dolgok nem úgy állnak, ahogy első pillantásra tűnnek.

Olyan könnyű a bolygótokon zajló események miatt aggodalomba és kétségbeesésbe belerángatni magatokat. Ez a félelem nem lehet a "lakóhelyetek"...

A sötét erők mindent megpróbálnak, hogy visszaszerezzék hatalmukat, és semmi sem állítja meg őket. Mindent arra terveztek, hogy a félelem és az irányítás 3D-s mátrixkonstrukciójában tartsanak benneteket.

Pedig a saját javatok és kifejezetten a felemelkedési rezgésetek szempontjából létfontosságú, hogy továbbra is magasabbra rezegjetek.

Ha sikerül megemelnetek a frekvenciátokat és megtartanotok, akkor gyorsan meglátjátok, hogy a hazugságokon és az illúziók hálóján túl mi van.
Úgy képzelhetitek el, mint egy bábszínházat, amelyben a színészek különböző szerepeket játszanak. Egyesek a rosszfiúk, mások pedig úgy tesznek, mintha ők lennének a jók, míg a valódi jók nincsenek jelen a színen.

A sötét erők mindig is holografikus betéteket, megrendezett eseményeket és mindenféle trükköket használtak, amelyeket az általuk birtokolt és ellenőrzött mainstream/fősodratú média támogatott, hogy olyan valóságot teremtsenek számotokra, amely a varázsigéikhez köt benneteket. Szó szerint.

Ne vegyetek több jegyet erre a műsorra!!!

Legyetek békések, legyetek kedvesek, legyetek együttérzőek és legyetek türelmesek!

Ha képeztétek magatokat és fejlődtetek az elmúlt években, akkor most itt az ideje, hogy a szeretetteljes tehetségeteket munkába állítsátok!

Sokan félnek most. Szükségük van a stabilitásotokra és szeretetteljes támogatásotokra.

Ezt már sokszor közöltük veletek korábban, és úgy gondoljuk, hogy csak most jött el az idő, hogy valóban megértsétek, mit értettünk ezeken a szavakon.
A frekvencia őrzőivé kell válnotok! Ez azt jelenti, hogy nem csak megemelitek a rezgéseteket, hanem magasan is tartjátok azt, bármi történjék is.
Így tudjátok ezt a frekvenciát mások számára is elérhetővé tenni.

Nem mehettek körbe-körbe, hogy az embereket az 5D-be rángassátok. Nem kényszeríthetitek az embereket arra, hogy felébredjenek, és nem tudhatjátok, hogy a lelkük mit választott, hogy megtapasztalja ebben az életben. Nem sérthetitek meg a szabad akaratukat.

De példává teheted az életedet, ami másokat is meghív, hogy kövessenek, hogy részt vegyenek gyönyörű tapasztalataidban, hogy megosszák bölcsességedet, és hogy békét találjanak a tiédben.

Ne higgyétek el, amit a média mond nektek! Egy pillanatig sem! Kapcsoljátok ki a tévét, és töltsetek több időt az anyatermészettel!

Üljetek le egy fa alá, lélegezzetek mélyeket, és tudjátok, hogy minden isteni rendben van.

Nem győzhetnek, és ennek teljesen tudatában vannak. Csak annyi fájdalmat, félelmet és káoszt akarnak okozni, ameddig csak tudnak.

Ezért ma arra kérünk benneteket, hogy maradjatok a földön és tartsátok meg a hitet az isteni tervben, hogy mások is békésebben érezhessék magukat.


Szeretünk titeket. Itt vagyunk veletek.


Mi vagyunk a fény családja.