Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NIMRÓD KORONÁJA - ÉGI BEAVATÁS

2024-06-16

Karmikus körforgásból való kiemelkedés: 16–án, 17–én, és 18-án. 

orion beavatás.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Kivételes lehetőségeket hordozó napok közelednek: június 16-án a Nap az Istenek felemelő útjára, a karmikus körforgásból való kiemelkedés lehetőségét megjelenítő Tejútra lép. Naprendszerünk központja ekkor már az Orion felett vándorol...

 

 Június 15-én kilép a Bika szarvai közül a Nap, és az Istenek felemelő útjára, a karmikus körforgásból való kiemelkedés lehetőségét megjelenítő Tejútra lép. Június 16–tól naprendszerünk központja, a Nap, már a beavatás csillagképe, az Orion felett vándorol. A magyar hagyomány szerint ő Nimród, aki a földkerekség első koronázott királya volt.

 

Azonban kevesen tudják, hogy ez nem hétköznapi értelemben vett koronázást jelent, hanem olyan beavatást, amiben mindenki részesülhet, s amely minden évben újra, és újra megtörténik.


A Nap aranya válik Nimród koronájává június 16–án, 17–én, és 18-án. Az ünnep, akárcsak a heted-hét országra szóló lakodalom, három napig tart! Mind a három napon forduljunk déli 12, és 12.43 között a Nap felé.

 

Ez a kis szertartás emelő erőket hoz az életünkbe, hiszen ekkor a Nap duplán emelkedik. Egyfelől még közeledik éves járásának legmagasabb pontjához, másrészt a napi útja során a delelés pontja felé emelkedik. A Nap hátterében pedig a kiemelkedés útja, a Tejút segíti önnön beavató szertartásunkat.

 

Álljunk lazán, kis terpeszállásban egyenes háttal. Karjainkat kitárhatjuk, de könnyedén lóghat a testünk mellett is, ahogyan a legtermészetesebb számunkra. A tenyereinket is fordítsuk a Nap felé, majd hunyjuk le a szemünket, és hagyjuk, hogy a Nap fénye felfényesítse a homlokunkat. Lassan és mélyen lélegezzünk.

 

Majd érthetően, jól artikulálva a következőket mondjuk:

 

Áldás van veled Fény Atya! Egészség, boldog bőség és harmónia van velem a test, a lélek és a szellem szintjein is.
Áldás van az összes gyermekeden is.
Köszönöm végtelen szereteted!

 

Ameddig jól esik, még maradjunk a fény felé fordulva, mintegy belélegezve az emelkedő Nap, s a Tejút fényét, és energiáit.

 

Végezzük el ezt a kis szertartást június 16-án, 17-én, és 18-án is helyi idő szerint déli 12.00 és 12.43 között. (Ez az időmeghatározás az amerikai kontinensre, Afrikára, de Ausztráliára is érvényes!) Ha ez az időpont valamiért nem megoldható, akkor a kelő Nap fényénél is elvégezhető a szertartás.Áldást és boldog emelkedést hoz az Ön életébe is ez a beavatás!

 

Áldás kísér minket az Úton!