Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NYÁRI NAPFORDULÓ

2024-06-19

A fény kibontakozásának tetőpontja 06.20.-21.

nap erő 222 másolata.jpg

 

 

NYÁRI NAPFORDULÓ FÉNYÜNNEPE

 

A nyári napforduló napja a fény diadalának örömünnepe, mivel ekkor érjük el a fény kibontakozásának tetőpontját.

 

A Nap az égi útján a legmagasabb ponton jár, és a világosság erői külső és belső világunkban a legfelsőbb szinteket érik el. Napunk ekkor a Tejúton tartózkodik, az emberi és isteni világ összekapcsolódik, így az isteni erőket ezen a napon, a legmagasabb szinten érhetjük el.

 

A Tejutat az istenek útjának is nevezik, mivel általa emelkedhetünk fel az isteni világok fénytereibe. A legfelsőbb szintű kapcsolódás lehetőségét hordozza, amely által a földi halandó az isteni világhoz emelkedve, égi minőségeket horgonyozhat le. Azon isteni erők és égi energiák érhetők el általa, amelyek magasabb szintre emelnek fel bennünket és növelik a bennünk rejlő isteni fényt.

 

A nyári napforduló mágikus erejű nap, mert ezen a napon megnyíló égi fénykapu lehetővé teszi a karmikus körforgásból való kiemelkedést, egy magasabb szintű létkörbe. Ezen nap szakralitása a fény általi beavatás, minőségi változás és szintemelkedés lehetőségét hordozza.

 

A Napforduló idején a Nap az Orion égi alakjának kezénél jár, aki a Tejútról hozza le a magas szintű tudás, az Isteni teremtő erők és az égi világ fényminőségeit.

 

Az Orionból kapjuk a tudtaemelő égi beavatást és az égi tudás fénykódjait.

 

Ebben az időben a Nap az Orion csillagkép Betelgeuse csillagával kerül együttállásba, amely a fény általi teremtés és isteni teremtő energiák kiárasztásának stációja. Betelgeuse a Forráshoz való kapcsolódás kapuja, az isteni kinyilatkoztatás központja. Az isteni akarat, rend és törvény kiárasztásának galaktikus székhelye.

 

A nyári napforduló a kiemelkedés ideje, lehetőséget ad arra, hogy meghaladhassuk eddigi korlátainkat és magasabb létminőségbe emelkedhessünk fel.

 

Az isteni önvalónkkal és Istennek való összekapcsolódás által növelhetjük a bennünk rejlő fényerőt, így spirituális önvalónk megújulhat. Az isteni energiák erejével pedig megtörhetjük a megkötő árnyékerők mindazon hatásait, amelyek korlátozzák szellemünk felszabadulását. Minél több isteni fényenergiát tudunk lehorgonyozni, annál nagyobb változásokat tudunk elindítani, amelyek előre mozdítják  a fejlődésünket és az isteni utunk kiteljesedését.

 

A nyári napforduló a fény általi kiteljesedés napja.

 

Minél magasabbra tudunk emelkedni, annál teljesebbé válhat az isteni jelenlétünk tudatossága.

 

Kívánom, hogy az isteni fény növekedjen és erősödjön meg benned, hogy minden nehézséget és kihívást a fény erejével legyőzhess!

 

Angyali áldással

Aysha