Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NYITVA VAN A FÉNYKAPU

2023-01-10

Hihetetlen dolgok történnek!

föld felemelkedés 1.jpg

 

NYITVA VAN A FÉNYKAPU 


Hihetetlen dolgok történnek!


Az Intergalaktikus Flotta hatalmas mennyiségű Szent Geometriai Fénymintát helyezet el, amelyek felváltották a Régi Föld Fényhálóját, elégetve a régit.


Sötét lelkeket, parazita lényeket, megrekedteket, lelketleneket –üreseket-, rabszolgákat és ellenséges entitásokat távolítanak el. Tömeges tisztítás-eltávolítás történik.


Hatalmas fénykódok aktiválódnak a koronacsakráinkban és a harmadik szemünkben, amint egyre több fátyol távolodik el.


Olyan példátlan változások és fejlesztések kellős közepén vagyunk, amelyek a földi élet minden életformáját érintik. A régi felszámoltatik.


Még soha nem láttam ilyen erős Fénykód letöltéseket.


Intenzív fejlesztés és felemelkedés előtt állunk.


Mindezen átsegítenek bennünket, mivel az Isteni Szeretet közvetlenül szívközpontunkba árad, egyesülve a korona csakránkba és a harmadik szemünkbe ömlő Fénnyel.


Ez erősödni fog.


Nemrég hatalmas napkitörés történt, a Schumann rezonancia nagy váltást jelez a térben.


Minden a felszámolás állapotában van, mivel az újjászületés most minden szinten megtörténik. A Föld megnyitotta a Fény Portálokat, hogy elérje a szeretetteljes bolygószinkronizálást a Kozmikus Élő Könyvtárak frekvenciáival.


A Föld most minden eddiginél több információ- és fényminta letöltést kap a Központi Napból, és ezzel megnyíltak a Fényportálok, összehangolva a Földet az Élő Könyvtárak galaktikus hálózatát alkotó csillagokkal.


Nemrég kinyílt egy nagyszerű portál, amely egy másik szintre helyezte a Planetáris rezgést. A Fény nagy hulláma szabadult fel, és a Planetáris Rácsok végre befejezték a szinkronizálás hosszú folyamatát.
A bolygószintű karmikus emlékezet nagy része kitisztult, és ezzel mindenki számára megnyílik a lehetőség, hogy választása szerint igazodni tudjon Lelke Fényéhez és Bölcsességéhez.


Ennek a megnyílásnak a hatására a Föld fizikai szintű mélytisztulási folyamatba kezdett, ami árvizeket, tüzeket és vulkánkitöréseket aktivál. Ily módon a GAIA felszabadítja a mélységből az emberiség kollektív tudatának érzelmi emlékezetét.


Az Energia egyre intenzívebb.


Új energiák lépnek be, amelyek új információkat küldenek a Földre, különböző rezgési tapasztalatokkal, beleértve az új paradigmákat is. Végleges változás fog bekövetkezni a Föld életében.


Ez az új konfiguráció az Isteni Szellem felé való nyitást eredményezi, újrakapcsol a valódi természetünkkel, mint Fénylényekhez, ami egyben a túléléshez való hozzáférés frekvenciájaként is szolgál.


Emiatt az emberek nagy energiahullámokat és hullámvölgyek tapasztalnak, néha nagy fáradtság kíséretében. DEPRESSZIÓ ÉS AZ EUFÓRIA KÖZÖTT HULLÁMOZVA. Az egész test próbál alkalmazkodni a Fény új frekvenciáihoz.


Sok embernek lehet MEMÓRIA ZAVARA (nem számít, hogy fiatal vagy idős). Ennek oka a Föld mágneses mezejének csökkenése, mivel a mágnesesség tartja az emlékeket.


A DNS-átalakítás FÁRADTSÁGOT ÉS FÁJDALOM HULLÁMOKAT produkál. Amikor magasabb frekvenciák hatással vannak a testünkre (akut periódus), akkor TÖBB ALVÁSRA ÉS PIHENÉSRE VAN SZÜKSÉGE.


Testünk most egy újra-konfiguráció, újra-kalibrálás fázisában van, finomabb és tökéletesebb anyagi formává változik, ami a tudatosság kitágulását eredményezi.