Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÉV 8 FŐ PORTÁLJA

2023-07-25

Miért olyan fontos az Oroszlánkapu?

oroszlán - regulus.jpg

 

Ezért olyan fontos az Oroszlánkapu

 

Íme néhány információ az Oroszlánkapuról és a 8 Fénypontról a Szent Évben:

 

Amióta kiléptünk a 3. Dimenzióból és elkezdtük a Felemelkedés és Átalakulás folyamatát, sok szó esett az Időről. Felismertük, hogy a Lineáris Idő, a 3. Dimenzióhoz kapcsolódó időforma már nem alkalmas az 5. dimenziós és többdimenziós tapasztalat leírására a Földön.

 

Sokan az „idő végére” mutatnak rá, mintha egy időtől mentes űrben léteznénk. Mihály arkangyal azt tanítja, a szent év vagy a galaktikus év fogalmáról, hogy az idő a Föld spirális utazásának egy aspektusa, a Naphoz és a csillagokhoz viszonyítva.

 

Ez a téren átívelő spirális mozgás az, amely létrehozza a Téridőt, és biztosítja a Teremtés és Megnyilvánulás, valamint a Lélek növekedésének és terjeszkedésének platformját.

 

Tehát Mihály arkangyal elmagyarázza, hogy 8 Fénypont van, amelyek kalibrálják a Szent Év Spirált, és ezek a Csillag Oroszlánok vagy Királyi Oroszlánok felügyelete alatt állnak. Ezek az Oroszlánok erős angyali lények, akiknek az a feladata az, hogy a Föld Időtér portáljainak őrzői legyenek a csillagokon keresztüli utazása során.

 

A Szíriuszi Csillagtanárok azt tanították az ókori egyiptomiaknak, hogy a Föld olyan, mint egy csónak vagy egy hajó, amely az űrben mozog. A Neterek (Istenek) a Földet az „Évmilliók Hajójának” nevezték. Most, a Föld felemelkedésével,  átalakulásával és megújulásával, mi, mint az Újföld Emberangyalai lettünk felelősek a hajó „utazásáért” a csillagokon át vezető spirális úton.

 

Csillagnavigátorok lettünk a Földön, és természetesen saját időterünkön keresztül utazásunkért. Ezt úgy tesszük, hogy idővonalakkal/spirálokkal és portálokkal dolgozunk, és időt teremtünk, létrehozzuk és megnyilvánítjuk életünket, mind kollektíven, mind egyénileg.

 

A szent év július 26-án kezdődik a galaktikus újévvel.

 

Ez az idő szent volt mind az ókori egyiptomiak, mind a maják számára, akik kapcsolatban állnak a galaktikus fényimpulzusokkal.

( Ez a két civilizáció, és régebben az atlantiszi a galaktikus időszámításhoz igazította a naptárt, ezért az újévet július 26.-án ünnepelték ford. megj.)

 

Ekkor nyílik meg az Oroszlán-kapu és augusztus 8-án éri el csúcspontját a 8/8-portálban. Ez a Szent Év fő Időkapuja, amelyet a „múlt és a jövő” Oroszlán lényei őriznek. Ezek az oroszlánok biztosítják, hogy azok, akik áthaladnak a portálon, ne ragaszkodjanak a múlthoz vagy a jövőhöz, hanem a Most vagy a jelen pillanatra koncentráljanak, a null pontra álljanak rá. Mert abban a pillanatban elindított Időspirál előreviszi a Föld kollektíváját a következő Szent Évbe.

 

A 8 Fénypont a Spirál 8 szent „fordulópontja”.  4 fő időkapuból és 4 szezonális portálból állnak. Az időkapuk a 8/8 augusztusban, a 11/11 novemberben, a 2/2 februárban és az 5/5 májusban nyílik. Ezen portálok mindegyike a Királyi Csillagok Regulus (8/8), Antares (11/11), Formalhaut (2/2) és Aldebaran (5/5) Csillagtanácsának felügyelete alatt állnak. 

 

A 8/8 és 2/2 Oroszlán/Vízöntő tengelyt a Szíriuszi Csillag Tanárok felügyelnek, a 11/11 és 5/5 tengelyt pedig a Plejádiak tartják, miközben a Föld fényrácsával és annak evolúciójával dolgoznak.

 

A négy évszakos portál a 2 napforduló, amikor a Föld irányt változtat a Naphoz képest, és a két napéjegyenlőség vagy egyensúlypont.

 

Ez a 8 fénypont egy nyolcágú csillagot hoz létre, amely a Föld a Nappal való kapcsolatának és a Krisztus-tudat Arany Fényével való kapcsolatának szimbóluma, amely a Tudatosság tényleges szintje, amelyet Napunk jelenleg a Föld felé sugároz.

 

Tehát a 8 ágú csillagot Mária Magdolnához és Jeshuához, a Női és Férfi Krisztus-tudat megtestesítőiként társítják, a Nap Avatárokhoz.

 

Csillag- és Galaktikus Forrásokból a Tudatosság magasabb hullámai elérhetők is, mint például a platinasugár és a gyémántfény. Ezek segítséget adnak az átalakulás útján a Földön.

 

Tehát, ahogy belépünk az Új Föld Valóságába, és új módokat keresünk az Időtéren keresztüli utazásunk megünneplésére, már nem a torz és lineáris idővonalhoz kapcsolódunk, amelyek olyan erőkhöz kötnek bennünket, amelyek elszívják az energiánkat, hanem a galaktikus erővonalakhoz, amelyek az evolúciót hajtják.

 

Ezért olyan fontos megünnepelni a 8 Fénypontot és a Szent Év kezdetét.

 

Ezért olyan fontos az Oroszlán Kapu. 

 

Ez az a pillanat, amikor a Föld hozzáigazodik a Szíriuszhoz és az Oroszlánhoz, és amikor az Időtér új ciklusa bontakozik ki, hogy megnyilvánuljunk és együtt alkossunk, mint mesteri csillagnavigátorok. Azt kell választanunk, hogy a legmagasabb tudatunkban és a Szívünkben összpontosulunk, hogy kecsesen és könnyedén átléphessük a küszöböt, és egy magasabb tapasztalati oktávba léphessünk.

 

Azok, akik nem lépnek át a kapun, vagy továbbra is ugyanazon a szinten keringenek, vagy alacsonyabb idővonalakhoz kapcsolódnak, azok szinte visszafelé mennek az időben, újrajátsszák a régi drámákat, mert nem tudnak előrelépni.

 

Ezért olyan fontos, hogy ne tereljük el a figyelmünket a félelem és a szorongás drámáiban, amelyek általában akkor játszódnak le, amikor egy fontos portál nyílik meg. Most úgy tervezték, hogy megakadályozzák az embereket abban, hogy előre és felfelé haladjanak az evolúció és a teremtés új ciklusaiba.

 

Az Oroszlán Kapu felé közeledve elengedhetetlen, hogy továbbra is arra összpontosítsunk, amit szeretnénk létrehozni és megtapasztalni a következő ciklusban. Maradj békés, szeretetteljes és kreatív amikor áthaladsz a Portálon, és navigálj a Csillagok között a létezés és a megvalósulás útján!

 

 oroszlán 4.jpg

 

 

Írta: Celia Fenn

starchildglobal-com

Forította: Aysha