Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PÁRKAPCSOLATI DRÁMÁK

2021-11-30

Negatív erők által manipulált időszakok

kozmikus%20szerelem.jpg
 
Kozmikus hatások a párkapcsolatra
 
Minden évben vannak olyan időszakok, amikor gyakoribbak a veszekedések, szakítások, válások a párkapcsolatokban.
 
Ilyen időszak a november vége, december eleje is.
Valami hat az emberekre, - érzelmeikre, gondolataikra. Nem látjuk, nem tudjuk megfogni gondolatainkat, érzelmeinket, de ettől még léteznek, - ahogy a minket körülölelő erőtér is láthatatlan, de létezik. Egy idegrendszer, mely energiát, és információt is szállít, egy idegrendszer, mely mindent, mindennel összeköt. Ezen elektromágneses téren keresztül állandó kapcsolatban vagyunk a Föld erőmezejével, Nap erőmezejével, és így tovább az egész Univerzumig.
 
A gondolataink, emlékeink nem a fejünkben tárolódnak, hanem érzelmekké alakulva, érzelmi mezőkben, a mindent összekötő idegrendszerben tárolódnak. Az évszakokhoz hasonlóan, a Föld energiamezeje is váltakozik, vannak időszakok amikor könnyebben érjük el a jó emlékeinket, és vannak időszakok amikor a rosszakat. Vannak hetek, napok amikor a minket körülölelő energiamező a legalacsonyabb rezgésszintű, ahol a legrosszabb emlékeinket tároljuk. Ezeken a napokon leghamarabb ezek az emlékek jutnak valamiről, valakiről eszünkbe.
 
Ha egy kapcsolatban voltak már veszekedések, kibékülések, - akkor már vannak elmentett rossz emlékek. Már van egy lista a tudatalattiban, hogy ekkor és ekkor, ezt és ezt követte el. A bizonyos negatív kozmikus napokon elég egy apró hiba, és beáramlik a sok negatív emlék, az érzelemmel együtt amibe csomagolva vannak. Az embert elönti a düh, a sok rossz emlék, - és újabb emlékek csatlakoznak az érzelmi fiókhoz.
 
Mivel ezekben a mezőkben tárolódnak a gyengeségeink, szenvedélyeink érzelmi emlékei is, - ezért ezeken a napokon felerősödnek a rossz szokásaink, életünket megkeserítő vágyaink, - könnyebben hibázunk. Könnyebben bosszantjuk fel párunkat, könnyebben ismétlünk meg valami olyan tettet, amivel előhívjuk rossz emlékeit. Vagy könnyebben gurul el a gyógyszer, veszítjük el türelmünket, higgadtságunkat, mert a düh érzelmeink segítséget kapnak, könnyen feltöltődnek az uralkodó érzelmi mezőből.
 
Egy időzített bomba egy ilyen időszak, pár nap, egy-két hét, - amikor sokkal nagyobb az esélye a vitáknak, szakításoknak, válásoknak. Mindez mellett az energia mező tudatos is, vannak elementálok, kis energialények, tudatok, melyek manipulálják a szellemi síkot, kisördögként manipulálják gondolatainkat, hogy az uralkodó energiamezőnek megfelelő érzelmek gerjedjenek minél bőségesebb mennyiségben.
 
Ha tudjuk mely időszakok ezek, mikor van a Föld a negatív mezőkben, akkor tudjuk, hogy vigyázni kell gondolatainkra, tetteinkre, - ébernek, tudatosnak kell maradnunk az ilyen időszakokban, ha el akarjuk kerülni a negatív állapotokat. Régen sok bölcsesség volt a Földön, - a halottak napjától számítva, egészen a téli napfordulóig, sok népi szokás volt, mely elűzte a gonoszt, ellenállt a sötétségnek. Megszemélyesítették az energiákat, ahogy az összes ősi vallásban, és készültek rájuk, tudatosak, éberek maradtak a nehéz érzelmű időszakokban.
 
Bölcsen tesszük, ha mi is éberek maradunk, és felerősítjük az alázatosságunkat, megbocsájtó készségünket, - nem hozunk negatív erő által manipulált döntéseket a sötét energiaidőszakokban.
 
 
 
Zsigray András