Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PLEJÁDI ÜZENET

2019-02-02

A sejteket többdimenziós szinten aktiválták annak érdekében, hogy egy konkrét formában egyesüljenek az Én magasabb rétegeivel

Hármas láng szív.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Kedveseim, üdvözlünk Benneteket!

A változás szele erősen fúj a bolygótokon, tovább bővíti az energetikai platformokat, amelyeket az a pulzus tart, amit a Föld mágneses magja generál.
Ezen bővüléseken keresztül sokféle többdimenziós valóságot fednek most fel előttetek.


Felszínre kerül a tudás és a megértés, és a Szív-kapcsolatotokon keresztül válik hozzáférhetővé. Emlékezzetek: a szív-sejtjeitek átalakultak a „fényfolyosó” lehorgonyzása óta abban a pillanatban, amikor átváltottatok az Új Évre.

 

A sejteket többdimenziós szinten aktiválták annak érdekében, hogy egy konkrét formában egyesüljenek az Én magasabb rétegeivel. Ez az új egyesülés, ahol a magasabb Éneddel egyesülsz, olyan sorspillanat, amit előre megterveztünk önmagad kiteljesedése érdekében.


Ez az a pillanat, amikor megmutathatod a Fényed, amelyet a Szív-sejtjeid generálnak kifelé, az emberiség számára. A Fény a szeretet végtelen formáját hordozza. Ez a Fény körkörös mozgással áramlik, és lendületet kap, amint kifelé halad, majdnem úgy, mint egy spirál.

 

Mindnyájan végtelen lehetőséggel rendelkeztek, hogy megengedjétek e ragyogás aktivizálását a szívetekben. Tudatos cselekvés által, szabad akaratból kezdeményezhetitek ezt a mozgást azáltal, hogy aktívan bevonjátok a Szívetek terét.

 

Tanúi vagyunk, ahogyan behozzátok a Fényeteket a világba.

 

Áldás,
A Plejádiak

 

 

Channeled through Christine Day
https://christinedayonline.com