Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Plejádi üzenet

2024-02-06

Ezt az időszakot a nagy ébredés és a nagy eltávozás időszakának hívják

plejádi üzenet.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Üzenet Mirától a Plejádi Főtanácstól

 

Üdvözöllek benneteket, Mira vagyok a Plejádi Főtanácstól. Azért jöttem el ma hozzátok, hogy segítsek nektek feldolgozni és beépíteni mindazt, ami jelenleg a bolygón történik.

 

Sok zavar érzékelhető most a bolygón, és körülötte. Üresedések jelennek meg. Lehet, hogy valakit az egyik nap még itt látsz a bolygón, de másnapra már elment. Ez különböző módokon történhet: baleseteken, betegségeken, önmaguk által kezdeményezett távozásokon és más módokon át. Vannak, akik nem szeretnék megtapasztalni az Emelkedést, és úgy érzik, el kell menniük. Más helyek és más lények szólítják őket. A Föld történetében ez most egy igazi csatamező.

 

Ezt az időszakot a nagy ébredés és a nagy eltávozás időszakának hívják.

 

Vannak, akik elveszítették a reményt, mások pedig egy másik bolygón szeretnének lenni. Vannak, akik csoportosan távoznak, mivel úgy szól a szerződésük, hogy együtt jöjjenek és együtt menjenek el. Mások nem tudják feldolgozni a fény magasabb frekvenciáit. Számukra kellemetlenek a szeretetteljes energiák.

 

Lehet, hogy úgy tűnik: a sötét oldal nyerésre áll, de ez nincs így.

 

Ők keményen dolgoznak azon, hogy fenntartsák a régi erődítményeiket, de hasztalanul. Ne hidd el azt, amit a fősodratú médiában hallasz! A legtöbben már képessé váltatok arra, hogy átlássatok a hazugságaikon és a manipulációikon. Még az interneten terjedő alternatív hírek is gyanúsak. A sötét oldal sokszor a hazugságokat az igazságokba csomagolja. Sokan indultak el a lejtőn, néhány híres és tiszteletben álló személy most hull le a talapzatáról.

 

Figyeld meg, hogy mi változik körülötted. Vedd észre mindazt, ami már nem szolgál téged többé, vagy akik környezetében már nem érzed jól magad. Figyeld meg a természet szépségét. Ne végy semmit magától értetődőnek, kivéve a megvilágosodott utadat a Teremtővel és másokkal, akik hasonlóképpen gondolkodnak. A tudatosságot ezen a földi síkon kell kifejleszteni, és ezt viszed majd magaddal, amikor elhagyod a fizikai síkot. A lelked is veled utazik majd.

 

Nézd meg mind azt a kisbabát, akik most születnek. Ezek a lelkek alig várják, hogy megtapasztalják ezt a lenyűgöző időszakot ezen a bolygón. Ők rendkívül felébredt fénylények. Ők azon Isteni küldetésért jöttek el, hogy az új Föld vezetőivé váljanak. Áldd meg őket, és nézd, ahogy ragyognak. Ők a mi szeretett tanáraink, és annak a példái, hogyan kell a magasabb tudatosságban élni.

 

Azért ilyen rövid ez a jelentés, hogy világosan és pontosan megmutassa neked, mi a teendő. Ezt nem tudjuk helyetted megtenni, de itt vagyunk veled. Mi teljesen elkötelezettek vagyunk irántad, és szívünkön viseljük az érdekedet. Emlékezz arra, hogy nézz fel az égre, hogy kérj tőlünk segítséget, és soha ne add fel. Ti vagytok azok a mesterek, akik azért vagytok itt, hogy elvégezzétek a Föld felemelését.

 

Sikeresek lesztek. Együtt vagyunk Veletek, és számítunk rátok, hogy ti legyetek a fény ajándékai, és elvégezzétek a munkátokat.

 

Mira vagyok, szeretetteljes áldással.

 

 

 

 

A Message from Mira the Pleiadian High Council

through Valerie Donner