Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Plejádi Üzenet

2019-05-04

A szív újrahangolása és felébresztése

0001 unnamed(24) másolata.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com 

 

Egy új fázis a szeretettudat ébresztésében

 

Kedveseim, üdvözlünk benneteket. Egy erőteljes kiigazítás zajlott le a Földön a mágneses mezőben, amely a bolygó energetikai rácsrendszerét teljesen átalakította. Ezen áthangolás a „Galamb ébredése” esemény hatására valósult meg  április végén. Ez a folyamat jelentős változásokat hoz azok számára, akik a felemelkedés útján járnak. 


Egy új fázisba léptek, amelynek során kibontakozik a magasabb szintű énetek szent aspektusának a kibontakozása a fizikai síkban, amely felhatalmazást hoz számotokra, hogy új szinten tudjatok kiteljesedni.

 

Ez az időszak egy olyan időt hoz el számotokra, ahol tudatosan használjátok a saját multidimenzionális erőtöket annak érdekében, hogy változást hozzatok az életetekben. Az emberi mivoltotokat szeretettel és együttérzéssel támogassátok meg.

 

Igaz önvalótokkal való új kapcsolódási szint lehetővé teszi, hogy magasabb szintű tartomány energiájához férhessetek hozzá, nagyobb szeretetet generáljatok, egyedi isteni frekvenciáját horgonyozzatok le, amely hatással lesz a kollektív tudat illúzió mátrixára. Az együttérzés megnyitja a szíveteket, a szeretet frekvencia túlcsordul majd, amint más emberi szíveket is megérint. Ez az „Isteni bőség” akcióban.

 

Ez a kibontakozás, a szeretet energiák összehangolt frekvenciáját teremti meg, amit mindazok együttesen fognak megformálni, akik ezen a tudatos ösvényen járnak.

 

Ez a hálózat bővülni fog és lefedi majd az egész Föld síkját, és egységet fog teremteni a szívek között. Az egyesített szeretetek esszenciája egy interaktív egymáshoz kapcsolódó hálóvá válik majd, amely az újra kapcsolódás ajtaját nyitja meg a kollektív tudat állapotban, miközben mindannyiótok között hat, és kiterjed az egész fennálló Univerzumra.

 

Egy kollektív szerep

 

Arra szerződtetek, hogy jelen legyetek a Földön ebben az útkereszteződésben, amikor ez történik és, hogy a szerepeket eljátsszátok ebben a kollektív teremtésben. A ti jelenlétetek a Földön létfontosságú, mivel mindannyian egy kulcsfontosságú szerepet játszotok, melynek során a saját egyedi isteni frekvenciátokkal járultok hozzá ezen egymáshoz kapcsolódó hálózat megalkotásához.


Amint aktívan beléptek a tudatosság ezen új fázisába az egyedi esszenciátokkal egy kollektív színtiszta erő teremtődik azáltal, hogy tudatosan kapcsolatba léptek a szívetekkel.

 

Amint mindannyiótok energiái összeadódnak, egy mély támogatást élvezhettek majd e teremtés tiszta ergiája által.
A kollektív energiáitok, mint még korábban sohasem, természetes módon egy anyaméh szerű jelenlétet tud teremteni, amely körbeveszi és megtámogatja a Föld ezen átmeneti fázisának a teljes lehorgonyzási folyamatát. Ez a háló építés együtt működik és kapcsolatban áll azzal az áramlattal, amely azok az egységesített szent helyek teremtenek meg, amelyek rácsot alkotnak a bolygó egészén annak érdekében, hogy egy állandó alapot teremtsenek a szeretet egység megteremtéséhez.

 

Energetikai történések

 

Ahogyan ebben a hónapban minden folyamatosan felgyorsul, sorozatnyi energetikai történés fog bekövetkezni.
Ezek attól is függnek, hogy mennyire kötelezitek el magatokat tudatosan a saját ösvényetek mellett, hogy a bolygótok még erőteljesebb visszaállítását kezdeményezzétek. Ez a visszaállítás akkor történik meg, amint ti egyenként létrehozzátok az elkötelezettség lendületét a szíveteken keresztül.

 

Ezen tudatos tettetek egy mélyebb újra kapcsolódást teremtenek a szent szívetek újra megnyitott elemeivel. A szívetekben átalakultok és dimenziós szempontból áthelyeződtök, azaz természetes módon összhangba kerültök az én magasabb tartományával.

 

Emlékezzetek arra, hogy a szívetek egy természetes több dimenziós eszköz. Több dimenziós lények vagytok.

 

A szív sejtjeiteket bekódolt színtiszta szeretet frekvenciája, amely a „Galamb ébredése” idején jött létre, azt segíti, hogy hozzá férhessetek, összekapcsolódhassatok a felső valóság szeretet áradatával – valamint a Föld új frekvenciájával. Az isteni tudatosság magasabb szintű elemei, amelyek most már szabadon rendelkezésetekre állnak, egy természetes és hatalmas szeretet potenciállal rendelkeznek. Új szinten ébresztenek fel, átjárást aktiválnak a számotokra, hogy újra összhangba kerülhessetek a magasabb szintű birodalomban található otthonotokkal. A szívetek áramlását kibővítették annak érdekében, hogy energetikailag új összhangot teremthessetek meg.

 

Igazság

 

Miközben a szívetekben és az egész bolygón ez a változás zajlik, megjelenik egy újabb komplexitási szint, ami változásokat teremt a 3. Dimenziós életeteken belül. Amint egyre fokozódik az intenzitás, úgy tűnik majd, hogy semmi sem működik úgy, ahogy az a múltban történt. Egyre nagyobb lesz a különbség az igazság és a világotok illúziója között. A továbbiakban nem fogtok tudni egészen egyszerűen tovább haladni azon az úton, ami nem az igazságé.

 

A szívetek sejtjei csakis azért fognak áhítozni, ami hiteles és őszinte és ami szeretetet és igazságot tartalmaz.


Úgy fogjátok találni, hogy a korábbi életetek ritmusa szétesik. Késztetést fogtok érezni arra, hogy változtassatok, amint a külső életetekben minden összeomlani látszik – és ezzel egyidejűleg a régi gondolati minták és hiedelem rendszerek belső elengedése is zajlik. Sok kapcsolatotok, amelyek nem az igazságon alapulnak le fognak bomlani. Úgy tűnik, a káosz egy szintje fog megjelenni a világotokban.
Ahogy bekövetkezik a szívetekben ez a változás, felmerülhet az összezavarodottság érzése és a belső konfliktusok is felerősödhetnek az egó elmén belül. Az ego irányította elme nem fogja megérteni vagy elfogadni ezt a folyamatot és küzdeni fog ellene, ezért olyan fontos, hogy a mostani időszakban a fókusz a szívetekben legyen.

 

szív mező.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Szeretet kapcsolat

 

Az élet megtapasztalásának minden egyes pillanatában szükségetek van a szeretethez való kapcsolódásra. Legyetek tisztában azzal, hogy teljes energetikai profilotok megváltozik, amint a szív sejtjeitek átesnek ezen a kódolási folyamaton.


A szíveteken belüli vágyakat úgy hangolták, hogy azok vezessenek benneteket az ösvényen és hozzá kapcsoljanak a felsőbb én magasabb szintű szeretet frekvenciájához

 

A magasabb szintű tudatosságotok képes arra, hogy közvetlenül a szívetek felé sugározzon, megvilágítsa az utat számotokra és visszakapcsoljon benneteket ehhez a természetes áramláshoz.


A bolygótok központi mágneses magja pulzál, úgy, mint egy állandó szív dobbanás.

 A mélyebb szintű újra kapcsolódás frekvenciáját sugározzák most felétek.

 Ez a pulzáló fény közvetlenül lép kapcsolatba a szív sejtjeitekkel, ami kibővíti azon képességeteket, hogy a saját isteni fény esszenciátok magasabb frekvenciáját integrálhassátok és tartsátok meg önmagatokban.

 

Újra konfigurálás

 

A Föld erőteljes átalakítása és változása zajlik most. A fizikai rendszereitek képesek arra, hogy végig haladjanak egy teljes újra kalibráláson, hogy az összes magasabb frekvenciájú fényeteket hordozhassátok.


A nagy átalakulás fontos része az elengedés energiája, amely a hétköznapi életben mutatkozik meg.

 

Ezen elengedés frekvencia segítségével, amit most bocsátottak ki a bolygótokra, megtudjátok szabadítani önmagatokat azon félelem és küszködés régi terheitől, amelyek azzal függnek össze, amit az egó elme tartott fent és terjesztett el.

 

Amint tudatosan újra összehangolódtok a szívetekkel, természetesen fogtok kapcsolódni az elengedés energiájához, ami a sűrűség levetését aktiválja a testetek sejtjein és az energiamezőtökön belül. Ezen sűrűség némelyikét már több életen keresztül tartottátok magatokban. Így el fogjátok engedni az összes régi koncepciót, összes régi hitrendszert, amelyek nem az igazságról szólnak.


Itt most annak az időszaka jött el, hogy tudatosan meghozzátok a döntést, hogy elengedtek és tovább léptek, átpozícionálva az igazságra.

 

Az összehangolódásaitok ezen átalakulása újdonságot és a szellem könnyűségét hozzák el számotokra, ami képessé tesz benneteket arra, hogy egy másik nézőpontról nézzétek és érezzétek önmagatokat. Előre léptek a tisztán látás pillanataiba és képessé váltok aktívan és tudatosan megnyílni arra, hogy az új életet teremtsetek.

 

Legyetek a szívetekben

 

Kezdjétek azzal, hogy rászántok egy pillanatot arra, hogy a szívetekben vagytok és a kezeteket a mellkasotokra helyezitek, a tudatosságotokat a szent szívre összpontosítjátok, ( helyezd a két kezed a mellkasodra a szíved fölé). Használjátok a tudatos lélegzést ( belégzés és kilégzés a szájon keresztül ), hozzátok ezt a légzést a szív belső terébe.

 

Ez a kezdete annak, hogy visszaigényeljétek a szíveteket. Szent belépési pont, mely hozzáférést biztosít a magasabb szintű valósághoz.


Egyszerűen csak „légy”, tartsd a figyelmed szívedben, ne agyalj, csak nyisd meg az én ezen ajtaját. Engedjetek el mindenféle elvárást. Egész egyszerűen tudatilag-érzelmileg és energetikailag nyissátok meg a szívetek ezen teréhez az ajtót. Tudatosan válasszátok a szívetek útját.


Nincs semmilyen hibás módja annak, hogy megnyíljatok erre a folyamatra. Ez egész egyszerűen egy tudatos lépés ahhoz, hogy az újra kapcsolódás ösvényét válasszátok a több dimenziós szívetekhez. Mindössze 5 perc naponta.

 

A szív újra kapcsolódása

 

Megérdemlitek, mivel isteni jogotok van erre, hogy megtegyétek a visszautat önmagatok ezen aspektusához. Az utat megtisztították, közületek mindenki rendelkezik azzal az energetikai támogatással, hogy ezt az utazást be tudja fejezni. Csak arra van szükség, hogy a szívetek vágyjon arra, hogy visszatérjen.
Multidimenzionális lényként rendelkeztek a kreativitás erőteljes aspektusával, azzal a képességgel, hogy a szívetek vágyai szerint teremtsetek. Fel fogjátok fedezni, amint előre lépésre tesztek szert a szívetekkel való újra kapcsolódás során, hogy az az energia, amivel ezen az úton találkoztok megzabolázható, hogy elhozza számotokra azt, ami most támogat benneteket az életetek során.


Szánjatok időt arra, hogy a Nap sugarainak fényével tápláljátok önmagatokat.

 

A Nap a létezésetek tiszta fényét tükrözi vissza felétek. Ez megerősíti majd a szív kapcsolatotokat, amint tudatosan megnyíltok a Nap ragyogására. A természet úgyszintén a fény egy természetes vissza tükrözője, ami mélyebb összhangot teremt a szívetekkel, amint megnyitjátok a tudatosságotokat a természet varázslata felé. Ez a varázslat a ti természetes kiterjesztésetek, a szívetek természetes kiterjesztése.

 

A szél energiája úgyszintén támogat benneteket a szívetekkel való mélyebb egyesülésre, a víz elem pedig az én visszatükrözött varázslatának az esszenciáját hordozza.

 

A természetben minden egy tükröt tart számotokra, hogy megnyíljatok és mélyebb értelemben megtapasztaljátok azt, amik Isten igazából vagytok, azaz a szeretetet. Nem vagytok külön állók a természettől. Ezen életerő kibővített aspektusai vagytok, amelyek végig áramolnak ezeken az erőkön keresztül.

 

Hív benneteket a fény azon áramlata, amely teljesen éber és élénk körülöttetek ebben a pillanatban.

 

A Föld tart benneteket. Tartsátok a szíveteket és feküdjetek le a földre és érezzétek, ahogy összhangba kerültök a természetes ritmikus szív dobbanás áramlásával és engedjétek, hogy a szívetek megnyíljon az univerzális pulzusra. Minden egyes alkalommal, amikor úgy döntötök, hogy ilyen módon megnyíltok, újra kapcsolódtok az igaz énnel.

 

Mi a plejádiak együtt a spirituális tartományokkal és a galaktikus közösség más tagjaival, egy erőteljes energiát tartunk a Föld körül, hogy támogassuk a változás azon természetes, folyamatos végbemenetelét, amelyet egymás közt tudtok kezdeményezni. Ezt addig fogjuk tartani, amíg le tudjátok ezt horgonyozni a kollektív tett szándékaitokon keresztül. Végső soron ez akkor fog megtörténni, amint újra magatokénak kiáltjátok ki a saját hatalmatokat a szívetek átalakulásán keresztül.


Mi tanúitok vagyunk a fényen belül. Tisztelgünk a bátorságotok előtt, ahogyan előre haladtok a szent szívetek utazásán belül. Nem vagytok egyedül és bármelyik pillanatban támogatást kérhettek és meg is adjuk a számotokra.


Gyakoroljátok az elengedést továbbra is. Legyetek a dráma tanúi, de NE vegyetek részt benne.


A szívetek az igazi referencia pont a stabilitáshoz, az én felhatalmazáshoz.

 

Áldással

 

A Plejádiak

Plejádi Üzenet 2019 május 1. by Christine Day

 

 föld ang.jpg

Kép forrása: Pinterest.com