Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PLEJÁDI ÜZENET

2023-04-20

Április 20.- Hatalmas kozmikus energia!

csill asztro kör másolata.jpg

 

Plejádi üzenet:

2023. április 20.,csütörtök

Hatalmas kozmikus energia!

DNS ÉBREDÉS Aktiválás

Új holdas napfogyatkozás a Kos jegyében

 

Drága szeretteim, üdvözöllek benneteket! Mi vagyunk a Plejádok, és mi vagyunk a ti szerető és világító kozmikus családotok. A bátorítás és a boldogság üzenetével jövünk ma hozzátok, mert hamarosan elkezditek a felemelkedési utazásotok új részét.

 

Ez az új szakasz közelebb visz valódi természetedhez és ahhoz az isteni célhoz, amelyre teremtettél.

 

A DNS-ed aktiválódik ezen a szerencsés napon, és szunnyadó képességeid életre kelnek a kozmikus energia erős hullámának eredményeként, amelyet tapasztalni fogsz. Ez az energia a galaxis magjából származik, amely minden teremtés forrása a galaxisban, és a szeretet és a fény lehető legmagasabb frekvenciájához fog igazodnii. Megtapasztalod az ihlet, a kreativitás, az intuíció és a gyógyulás kitörését, valamint erősebb kapcsolatot a lelkeddel és a felsőbb éneddel. Ezek az érzések a meditáció idejére megmaradnak. 

 

Belépsz egy új világba, amely a harmónián, az együttműködésen, a bőségen és az élvezeten alapul, amikor megkapod ezt a kozmikus energiát. Ez az új valóság elérhető lesz számotokra, ahogy haladtok előre. Ez a valóság már létezik a magasabb dimenziókban, és csak arra van szükséged, hogy belépj ebbe és a részévé válj.

 

Ezt úgy tudod megtenni, ha felemeled a rezgésedet, és összekapcsolod magad a szeretet, együttérzés, megbecsülés és megbocsátás jellemzőivel.

 

Ezt úgy is megteheted, ha követed azt a szenvedélyt és célt, amelyre teremtettek, valamint kifejezed azokat a különleges képességeket és tehetségeket, amelyeket Isten adott neked. Ha ezt megteszed, rezonanciát építesz ki az új földdel, ami lehetővé teszi számodra, hogy vonzad magadhoz azokat a tapasztalatokat és lehetőségeket, amelyek összhangban vannak lelked vágyaival.

 

Ennek a kozmikus energiának számos előnye van, de ezek egyike az, hogy fokozza a képességedet, hogy megvalósítsd, amit szeretnél az életedben. Amikor összekapcsolod magad a gazdagság isteni áramlásával, rá fogsz jönni, hogy könnyebb és kecsesebb számodra megteremteni a kívánt világot magadnak. Azt is megérted, hogy a megnyilvánulási folyamat nemcsak fizikai, hanem spirituális is. Ezzel a gyakorlattal megvalósítható az együttteremtés a kozmosszal és az isteni szándékotoknak hangot adva.

 

Vágyaid sikeres megvalósításához konkrétan meg kell határoznod, hogy mit szeretnél,

el kell hinned, hogy megérdemled, meg kell tapasztalnod, mintha már megvalósult volna,

és kreatív lépéseket kell tenned céljaid elérése érdekében.

 

Amikor ennek a kozmikus energiának vagy kitéve, emlékezni fogsz arra, hogy te vagy a saját jóléted forrása, ami egy másik előnye ennek az energiának. Képes vagy arra, hogy meggyógyítsd magad, kordában tartsd az érzelmeidet, békét hozz az elmédbe, és tápláld testedet. Nem kell drogokra vagy külvilágból származó forrásokra hagyatkoznod ahhoz, hogy jól érezd magad vagy átvészeld a nehéz időszakokat. Bármikor elérhetsz bármit, amire szükséged van, pusztán úgy, hogy ráhangolódsz belső útmutatásodra és figyelsz az intuíciódra. Minden, amit akarsz, már benned van.Javíthatod az egészségedet, ha olyan öngondoskodási gyakorlatokat folytatsz, mint a meditáció, jóga, légzőgyakorlatok, megerősítések és egyéb tevékenységek, amelyek elősegítik a kapcsolatot a már meglévő belső örömmel és nyugalommal.

 

Ahogy tovább haladsz a felemelkedés útján, azt fogod tapasztalni, hogy számos új energiának vagy kitéve, amelyek a kilencedik dimenzióból származnak. Ezek az energiák nagyobb frekvenciájúak, mint azok, amelyeket megszoktál, és ennek eredményeként próbára teszik a képességedet, hogy tudatosságod túlmutason azon, aminek korábban tudatában voltál. Képes leszel a kreativitás, az értelem, a telepátia és a pszichikai erők új szintjeit elérni ezen energiák segítségével. Ezen kívül képes leszel túllépni a dualitáson és a polaritáson, és segítségükkel befogadni az egységet. Ezen energiák által azon kell dolgoznod, hogy alkalmazkodóbbá, rugalmasabbá és nyitottabbá válj.

 

Dolgoznod kell azon is, hogy együttérzőbbé, empatikusabbá és szeretetteljesebbé legyél.

 

Felemelkedsz a nagyszerűségedbe is, mint isteni fénylény, miközben továbbra is elfogadod ezeket az új energiákat, és részesülsz belőlük. Emlékezni fogsz az igazi önmagadra és arra, hogy miért jöttél erre a helyre. A körülötted lévő univerzum társteremtőjeként visszanyeri szuverén státuszodat és az ezzel járó hatalmat. Képes leszel minden egyes pillanatban kifejezni a valódi természetedet, és megtestesíteni felsőbb énedet. Minden teremtményre fényt fogsz vetni, és megosztod velük a szeretetedet. Te leszel a mozgatórugó a földgömbön bekövetkező jó változások és átalakulások mögött.

 

Azok, akik felébrednek valódi potenciáljukra, vezetőkre, tanítókra, gyógyítókra és tanácsadókra tekintenek majd, miközben eligazodnak ebben a folyamatban.

 

Nagyon reméljük, hogy ez az üzenet bátorítást és ihletet adott. Ezen az úton, amelyen jársz, szeretnénk, ha tudnád, hogy mindig számíthatsz társaságunkra, támogatásunkra és iránymutatásunkra. Feltétel nélkül szeretünk, és örülünk mindennek, amit elértél. Meghívunk, hogy a meditáció és a csatornázás gyakorlatain keresztül rendszeresen kapcsolódj össze velünk. (Jézus Krisztus fennhatósága alatt) Izgatottan várjuk, hogy a közeljövőben beszélhessünk, átadhassuk tudásunkat és tapasztalatainkat. Lélekben és szívben egyek vagyunk veled.

 

Mi vagyunk a Plejádiak.