Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PLEJÁDOK GYÓGYÍTÓ ENERGIÁJA

2022-05-18

Plejádok-Nap együttállása május 18-23 között

plejádok szeretem.jpg

 

 

Kép forrása: Pinterest.com

 

PLEJÁDOK GYÓGYÍTÓ ENERGIÁJA

 

Május 18-23 között a Plejádok-Nap együttállása által, gyógyító fénykódok érkeznek hozzánk a Plejádok csillagfényvilágából.

 

Érzelmi- asztrális és kapcsolati szint újjárendezése, megújítása és gyógyítása történik ezekben a napokban.

 

A Nap Kapun keresztül érkező fénykódok legintenzívebb napjai május 19., 20., 21.

 

A most érkező  gyógyító plejádi esszenciák elsősorban az érzelmi test gyógyítását és az emberi kapcsolatok magasabb érzelmi minőségébe való felemelését célozzák, és a szívközpontú, őszinte és lélek emelő összekapcsolódásokat segítik.

 

Az elmúlt időszakban nagyon erőteljes volt az emberi szint érzelmi és asztrális megtisztítása, az égi erők az elmúlt hetekben abban segítettek, hogy  kiemelkedjen a tudattalanból és láthatóvá váljon  a negatív érzelmi minőség, régi energiás minta és karmikus visszacsatolás, amely gátolja a felemelkedést.  Az energetikai kiemelés után tisztító erők igen intenzív áradata zúdult le az emberi szintekre, hogy nagy hatóerővel, a negatív töltések elengedése és letisztítása megtörténhessen.

 

Az emberi szintek kapcsolati rendszerének átalakulása, a régi kapcsolatok lezárását, átformálását és karmikus körforgásból való kiemelkedés lehetőségét hozta, sok szinten oldódtak le  a régi karmikus minták és lenyomatok, amelyek nem engedték, hogy az új minőség érzelmi vetülete megnyilvánuljon.

 

Most a megtisztult energiatest érzelmi, asztrális és szív tere nagy dózisú fény általi újjáépítése zajlik,  Plejádi fénytestvéreink angyali erői és áradó plejádi gyógyító fényeszenciák által.

 

Az emberi kapcsolatok magasabb szintre való felemelésének időszaka ez, ahol a régi kapcsolatok átalakulnak, és új kapcsolatok szövődnek, mert a felszabadított lélektér lehetővé teszi a lélektársak bevonzását és életünkbe hívását.

 

A jelen időszakban a Napkapun keresztül áradó plejádi fénykódok a következő szinteken hatnak:

 

-          Gyógyítják az érzelmi testet

 

-          Megújítják a szív teret

 

-          Segítik magasabb szintre emelni az emberi kapcsolatokat

 

-          A régi elengedése után az új érzelmi minták integrálása zajlik, amely a szabadság, öröm, felszabadultság 5. D energiáit hordozza

 

-          Új szerelem bevonzásában segítenek és a régi kapcsolatok megújítását

 

-          Sejt szinten regenerálnak, gyógyítanak és megújítanak

 

 

Plejádi lelkek rehabilitációja

 

Gyógyító és megújító plejádi eszenciák integrálása

 

Van a jelen időszakban leáradó plejádi gyógyító fénynek még egy nagyon fontos hatása, de ez elsősorban a plejádi származású lelkeket érinti.

 

Elkezdődött az intenzív  gyógyító rehabilitációja az eredendően a plejádok rendszeréből érkezett lelkeknek, most történik a plejádi fényenergiával való újjáépítés.

 

Az elmúlt ciklus sötétség korszakában itt szolgáló plejádi lelkek, mély gyógyítása történik a mostani napokban, visszakapcsolódnak a Forrásuk Plejádi Központjához, és visszakapják azon kristály fény eszenciákat és lelki fény erőiket, amelyeket elvesztettek vagy amelyeket elvettek tülök.

 

Plejádi lélekrészek felszabadítása és lélekfény felemelése zajlik sok szinten.

 

Sok plejádi fénytestvérünk érkezett most hozzánk, ők diktálták e szavakat, és a segítségünkre vannak ebben az intenzív megújító időszakban.

 

„ Szívünk szeretetének áradó fényével, gyógyítunk most téged, drága Testvérünk, hosszú utad a végéhez közelit, de még mielőtt visszatérhetnél hozzánk a plejádi otthonod ölelő fényterébe, le kell vetned magadról azt, mi még e földi szféra létébe köt téged. Új fényruhád szövete fényeszencia élő szála, otthonod fénykódjai, új fénytesti rétegben, csillag otthonod esszenciájával öltöztet most téged, s újítja lényed. Láss meg minket, lelki szemeiddel, a szíved bölcsességén át hallhatsz minket, veled vagyunk és soha el nem hagyunk, mert létünk az isteni végtelenben egy volt s egy lesz mindörökre. Szívünk felszentelt terében, közös szakrális szeretetegység fénytemplom égi fényében újra egyesül az mi elválasztatott, mert eljött az ideje.

 

Szeretünk téged drága testvérünk, áldásunk fénye hazakísér téged.”

 

 

Írta: Aysha