Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

PLEJÁDOK GYÓGYÍTÓ ENERGIÁJA

2021-05-19

Plejádok-Nap együttállása május 18-23 között

plejádok szeretem.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

PLEJÁDOK GYÓGYÍTÓ ENERGIÁJA

 

Május 18-23 között a Plejádok-Nap együttállása által, gyógyító fénykódok érkeznek hozzánk a Plejádok csillagfényvilágából.

 

Érzelmi- asztrális és kapcsolati szint újjárendezése, megújítása és gyógyítása történik ezekben a napokban.

 

A Nap Kapun keresztül érkező fénykódok legintenzívebb napjai május 19., 20., 21.

 

A mögöttünk álló hónapokban a szív és a lélek mélységeinek feltárása zajlott, hogy  felszínre emelkedjen a tudattalanból, mindazon negatív érzelmi töltés, emléksúly és karmikus visszacsatolás, amely gátolja a lelki sík felszabadulását és szeretet tudatosság kibontakozását. Sok mély érzelmi fájdalom, lelki sérülés, előző életből áthozott karmikus lenyomat került a felszínre. Mindez azért történt, hogy felismerhessük és tudatosan feloldhassuk és meggyógyíthassuk mindazt, ami gátolja a szív megnyitását, szeretet energiák kibontakozását és lelki erőink felszabadulását.

 

A jelen időciklusban a szív tereit és a lélek mélységeit transzformáló fényenergiák hatókörében vagyunk, radikális és mély szinteken ható változásokat élhetünk meg lelki szinten, mivel eljött az ideje annak, hogy gyökeresen megszabaduljunk azon érzelmi terhektől, amelyeket régóta magunkban hordozunk, és ebben az időszakban a felszínre emelkedtek.

 

A mostani időszakban nagyon fontos, hogy megtisztuljunk, gyógyuljunk és megújuljunk, hogy a magasabb rezgésű fényenergiákat képesek legyünk befogadni és integrálni.

 

Ebben kapunk most nagy hatóerejű segítséget az égi világból.

 

Plejádi fénytestvéreink az 5.-ik dimenzió fényvalóságában léteznek, feladatuk a magasabb rendű szeretet energia fenntartása a Földet körülölelő krisztusi energia hálóban. Csodás, lélekemelő és szeretetteljes energiájuk létünk, lelkünk és érzelmi világunk számos szintjén gyógyít. Feladatuk az emberi faj fejlődésének átfogó előmozdítása. Segítik a szív csakra letisztult minőségeinek kibontakozását, a szeretetteljes tudat és lelki állapot megtartását, a szeretetegység megtapasztalását, az együttérzés kifejlődését és a szívközpontú kapcsolatok megteremtését. Támogatják a felemelkedésünket az 5.-ik dimenziós szívtudatosság fénymezejébe, hogy új és magasabb szintre emelhessük szív csakránk energiaterét, és megélhessük az életünkben a magasabb rendű szeretetet, örömöt és boldogságot.

 

 A Plejádok – Nap együttállása által "Fényportál" nyílik, melyen keresztül érzelmi testet felszabadító, szívteret gyógyító, lélekerőt megújító és az 5. dimenziós szív tudatosság fénymezejébe emelő fénykódok érkeznek a Plejádok csillagfényvilágából.

 

A most érkező  gyógyító plejádi esszenciák elsősorban az érzelmi test gyógyítását és az emberi kapcsolatok magasabb érzelmi minőségébe való felemelését célozzák, és a szívközpontú, őszinte és lélek emelő összekapcsolódásokat segítik.

 

Az elmúlt időszakban nagyon erőteljes volt az emberi szint érzelmi és asztrális megtisztítása, az égi erők az elmúlt hetekben abban segítettek, hogy  kiemelkedjen a tudattalanból és láthatóvá váljon  a negatív érzelmi minőség, régi energiás minta és karmikus visszacsatolás, amely gátolja a felemelkedést.  Az energetikai kiemelés után tisztító erők igen intenzív áradata zúdult le az emberi szintekre, hogy nagy hatóerővel, a negatív töltések elengedése és letisztítása megtörténhessen.

 

Az emberi szintek kapcsolati rendszerének átalakulása, a régi kapcsolatok lezárását, átformálását és karmikus körforgásból való kiemelkedés lehetőségét hozta, sok szinten oldódtak le  a régi karmikus minták és lenyomatok, amelyek nem engedték, hogy az új minőség érzelmi vetülete megnyilvánuljon.

 

Az emberi kapcsolatok magasabb szintre való felemelésének időszaka ez, ahol a régi kapcsolatok átalakulnak, és új kapcsolatok szövődnek, mert a felszabadított lélektér lehetővé teszi a lélektársak bevonzását és életünkbe hívását.

 

A jelen időszakban a Napkapun keresztül áradó plejádi fénykódok a következő szinteken hatnak:

 

-          Gyógyítják az érzelmi testet

 

-          Megújítják a szív teret

 

-          Segítik magasabb szintre emelni az emberi kapcsolatokat

 

-          A régi elengedése után az új érzelmi minták integrálása zajlik, amely a szabadság, öröm, felszabadultság 5. D energiáit hordozza

 

-          Új szerelem bevonzásában segítenek és a régi kapcsolatok megújítását

 

-          Sejt szinten regenerálnak, gyógyítanak és megújítanak

 

 

Aysha