Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Plútó hatás

2019-05-01

A következő 5 hónap

1 medi ang 24.jpg

Kép: Pinterest.com

 

A PLÚTÓ MOST RETROGRÁDBAN VAN ÉS OTT IS MARAD 2019 OKTÓBER 3-ig!!!!!

 

Ez a retrográd rávilágít a sötét oldalunkra, sérülékenyen nyílunk meg, megtesszük a szükséges változtatásokat és felelősséget vállalunk az alacsonyabb rezgésű vonásainkért, hajlamainkért, magatartás mintáinkért és azokért a kapcsolatokért, amelyeket fenn tartunk.

 

A következő 5 hónap során a fókusz azon területeken lesz, amelyeken túl szorosan ragaszkodsz emberekhez vagy dolgokhoz, tisztán csak azért, mert úgy érzed túlságosan félsz attól, hogy végre elvágd a köldökzsinórt és teljesen elengedj valakit vagy valamit. Arra is rá fogsz ébredni, hogy annak ellenére, hogy vehemensen tiltakozol azzal szemben, hogy olykor igen zavaros vizeken keresztül gázolsz, csak azért haladsz ezen erővel szemben, mert valamilyen szinten nem hiszed el, hogy rendelkezel azzal az erővel, akaraterővel vagy bátorsággal, hogy magad mögött hagyd az ismertet, még akkor is, ha tudod, hogy ez régen idejét múlt és belül mérgez téged. Sajnos viszont minél hosszabb ideig vagy kitéve a mérgező helyzeteknek, annál gyengébbé válsz, azaz az önértékelésed, az önbecsülésed, az önérzeted és az önmagad tisztelete egyre csökkenni fog, olyan mértékig, hogy végső soron tolerálni fogsz olyan magatartásokat és helyzeteket, amelyek messze a mércéid alatt vannak.


Ezen retrográd alatt azt fogjuk felfedezni, hogy ha nem vagyunk hajlandók nehéz döntéseket meghozni, amelyek létfontosságúak az érzelmi, a szellemi, a spirituális vagy fizikai jólétünk szempontjából, akkor a Plútó be fog lépni, hogy ezeket meghozza helyettünk azáltal, hogy eltávolítja az életünkből mindazt vagy mindazokat, amelyek ártanak vagy meggátolják a lelkünk illetve az egészségünk általános növekedését és emelkedését.

 

Nem leszünk képesek többé arra, hogy figyelmen kívül hagyjuk vagy megtagadjuk vagy cukormázzal borítsuk a körülményeinket, mivel a bolygó tavaszi takarítási energiája erőteljes önmagunkra figyelő fázisokba fog behúzni bennünket, ahol mind arra leszünk kényszerítve, hogy felmérjük a belső vágyainkat, szükségleteinket, kívánságainkat, szenvedélyeinket, valamint a régi és gyógyítatlan érzelmi sebeinket is.

 

Ez fel fogja hívni a figyelmünket arra, hogy tudat alatt újra és újra lejátsszunk hasonló mintákat és benne maradunk olyan kapcsolatokban, elkötelezettségekben, munkahelyeken vagy barátságokban, amelyekről tudjuk, hogy korlátoznak bennünket, diszfunkcionálisak vagy általában csökkentik azt a képességünket, hogy szárnyaljunk.

 

A Plútó retrográd arra kényszerít bennünket, hogy mély szinten megtisztuljunk, akár saját magunk cselekvései által, akár úgy, hogy az Univerzum váratlan módon átalakítja a dolgokat körülöttünk úgy, hogy ne legyen többé más lehetőségünk, mint hogy megszakítsuk a kötelékeket bármivel és bárkivel, aki lehorgonyoz vagy lehúz bennünket.

 

Ahhoz, hogy ezen a perióduson túl sok nehézség nélkül át tudjunk vitorlázni, kulcsfontosságú az, hogy időt szánunk arra, hogy alaposan megfontoljuk, hogy miért ragaszkodunk vagy kapaszkodunk olyan dinamikákhoz, amelyek nem segítik a beteljesedésünket, amelyek egészségtelenek, rosszak a számunkra, amikor tudjuk, hogy rendelkezünk azzal az erővel, hogy egyértelműen és tisztán elvágjuk ezeket és méregtelenítsük, meggyógyítsuk magunkat minden ilyen függéstől vagy fájdalomtól. Ez a retrográd egy alapvető személyes transzformáción fog keresztül vinni bennünket és ahogyan a hónapok telnek, el fogjuk engedni az ártalmas kapcsolatos belekapaszkodásainkat és teret fogunk teremteni az egészséges és harmónikus találkozásoknak. Ez az átmenet nem lesz könnyű, valószínűleg meg fogunk próbálni bizonyos aspektusaival szemben küzdeni majd, esetleg hisztizni fogunk, könnyezni fogunk, és fehér zászlót fogunk emelni, mert vonakodnánk, viszont a napok múlásával gyógyulunk majd, újra struktúráljuk magunkat, újra csoportosítjuk önmagunkat, és rádöbbenünk arra, hogy mennyire kulcs fontosságú volt a régi bőr levedlése a lelkünk fejlődése szempontjából.

 

Amikor belső utazáson vagyunk, akkor mélyen a lelkünkben intuitívan tudjuk azt, hogy annyira összetapadtunk azzal, ami szokásunkká vált, hogy sorozatos kompromisszumokat kötünk , kifogásokkal jövünk, és megengedjük, hogy sokféle dolog továbbra is folytatódjon azon tény ellenére, hogy ezek alapvetően szemben állnak az értékrendünkkel, a meggyőződéseinkkel, az ideológiánkkal, azzal kapcsolatosan, hogy hogyan szeretnénk manőverezni az életünk folyamán.

 

A Plútó retrográd mindenek felett a regeneráció periódusa, ahol is ki fogjuk tisztítani és teljes mértékben ki fogjuk küszöbölni mindazt, ami kiesett az összhangból azzal, ahol mi vagyunk ebben a pillanatban, ideértve a régi meggyőződéseinket és viselkedés mintáinkat, a másokat sértő és görcsös gondolkodásainkat, a hibáztatást, a vádaskodást, a megszégyenítést, a pletykát, az ítélkezést, a neheztelést. a rossz szokásokat, a korlátozó félelmeket, az egyoldalú és félszívű dinamikákat, a nehéz csomagokat, a múlt negatív érzéseit, az aggályokat a jövővel kapcsolatosan, a dolgokat, amelyeket nem tudunk megváltoztatni, azt a szükségletünket, hogy mindent kézben tartsunk, irreális elvárásokat és alapvetően mindent és mindenkit, ami tulajdonképpen már el is engedett bennünket.

 

Az, hogy ilyenkor megadjuk magunkat és elengedjük mindezt, az a legerőteljesebb gyógyító és transzformációs dolog, amit tehetünk és olykor ez az egyetlen lehetőségünk – mivel akár tetszik ez nekünk, akár nem, bármi, aminek meg kell történnie, úgyis meg fog történni velünk, aminek pedig nem, az idővel úgyis a saját útját járja majd.

 

Az elengedés egyszerűen egy mód arra, hogy a feng - shuit gyakoroljuk azáltal, hogy kisöpörjük a negatív energiát úgy, hogy a pozitív energia és az új kapcsolatok és élmények be tudjanak lépni az életünkbe.

A retrográdok az energiánkat befelé fordítják és fölerősítik azt, ami az oka annak, hogy miért vonulunk vissza olyan sokan és válunk erőteljesebben befelé fordulóvá és befelé figyelővé, főleg a bolygó első retrográdba fordulása idején, és amikor annak a folyamata zajlik, hogy ráhangolódjunk az új energiára.

 

Habár a retrográdok kaotikusnak tűnhetnek, ezek mindig olyan áldások, amelyek álarcban érkeznek. Átalakítják a fókusz pontunkat annak érdekében, hogy tisztába kerüljünk mindazzal, ami nincs összhangban az életünkben és, hogy észre vegyük a gyógyítatlan sebeket és feloldatlan emóciókat, amelyek kétségbeesetten próbálják elnyerni a figyelmünket. Amikor a reflektort befelé fordítjuk, képessé válunk arra, hogy meglássuk, hol tévedtünk, hol tartunk pillanatnyilag és merre felé tartunk.

 

Végső soron ez segít nekünk abban, hogy felelősséget vállaljunk a saját személyes utazásunkért annak érdekében, hogy elkerüljük ugyanazon hibák megismétlődését.

 

Amikor egy bolygó újólag van retrográdban, akkor ébernek érezzük magunkat, összehuzalozottabbak, intuitívabbak, irritálhatóbbak, türelmetlenebbek, álmatlanabbak leszünk és olyan lesz, mintha egy energetikai magas ponton lennénk. Lehet, hogy úgy találjuk majd, hogy túl gondolunk mindent, sok aggodalommal és az életünk sokkal zűrzavarosabbnak tűnik, mint amilyen valójában mindaddig, amíg a személyes energiánk összhangba nem kerül az új beérkező energiával, ami abból a bolygóból jön, ami épp retrográdban van.
Amikor keveset alszunk, akkor lehet, hogy össze zavarodottabbnak és kihegyezettebbnek érezzük magunkat, mintha adrenalin pumpálódna minden erünkben, ami azt okozhatja, hogy fájósan, túlzottan érzelmesen, irracionálisnak érezzük magunkat, úgy hogy lehetséges, hogy teljesen értelmetlen vitákba megyünk bele, és sokkal hamarébb válunk mérgessé, frusztrálttá, mint egyébként – éppen ezért létfontosságú az, hogy tisztában legyünk azzal, mi történik az Univerzumban és rendszeresen szánjunk szünet időket önmagunkra annak érdekében, hogy egyensúlyba kerüljünk, leföldeljük magunkat és harmonizáljuk az energiáinkat.

 

Amint áthaladunk ezen a retrográd perióduson célszerű megtisztítani az otthonainkat, a közösségi média fiókjainkat és a barátságainkat, valamint újra gondolni az elkötelezettségeinket és kiküszöbölni minden egészségtelen vagy rossz szokást.

 

Ez a méregtelenítés olykor rendkívül súlyos is lehet, ahogyan kiirtunk régi energiákat és eltávolítunk mindent vagy mindenkit, aki meggátolja azt, hogy előre lépjünk, hogy elérjük a céljainkat és a belső békénket.

 

A retrográdok alapvetően rengetik meg a kapcsolatainkat, felszínre hozzák a gyógyítatlan sebeket, felkavarják a történelmet. Ezért tehát lehetséges, hogy a múltból származó szellemek hirtelen megjelennek az életünkben és érzelmi vallomásokkal társulnak; ez arra szolgál, hogy arra kérjen bennünket, hogy még egyszer legalább visszatekintsünk mielőtt úgy döntünk, hogy újra kinyitunk, vagy pedig keményen bezárunk ajtókat, amelyek korábban már zárva voltak. Lehetséges, hogy hívásokat, üzeneteket kapunk, amelyek meglepnek bennünket és nagy mértékű feszültséget okoznak, főleg, ha tévesen értelmezzük az üzenet küldőjének szándékait és téves következtetésekre jutunk.

 

Mielőtt megváltoztatnánk az életünk ösvényét, megnézhetjük először is, hogy mely belső gombjainkat nyomogatják a körülöttünk élő emberek, és miért éreztünk nagyon erős vágyat arra, hogy ezekre reagáljunk; létfontosságú az, hogy pontosan meghatározzuk, hogy kit és mit hoz a retrográd fázis a mi figyelmünk középpontjába.

 

Ez a lelkünk átkutatásának és az önreflexiónak a periódusa. Arra szolgál, hogy elfogadjuk azt, hogy ki és mi kell bent legyen az életünkben, és együttérzően elengedjük mindazokat és mindazt, akinek nincs helye abban.

 

Ez tehát az átgondolás, a megfontolás, a befelé figyelés és az óvatosság ideje – nem pedig azé, hogy kapkodott érzelmi töltetű reakciókba vágjunk.

 

A retrográdok katalizálják a pozitív átalakulást és a kozmikus energia hullámait sugározzák ki, amelyek felrázzák és megváltoztatják az életünket, megadván nekünk a lehetőséget arra, hogy a karmikus szinten tiszta lappal mehessünk tovább és az életünket jobb útra tereljük.

 

Az Univerzumunk rengeteg mindent tud és nagy hatalommal bír, a legvarázslatosabb és elképesztő módszerekkel dolgozik. Folyamatosan változtatja az energiákat körülöttünk annak érdekében, hogy egyensúlyt és harmóniát teremtsen, ezért tehát nem szabad ellenállást kifejtenünk azon lehetőségekkel szemben, amelyeket megmutat nekünk, hanem e helyett abba az irányba kell áramoljunk, amiről úgy érezzük, hogy helyes.

 

Ez a retrográd periódus kihívásokkal lesz teli; viszont a kozmosz csakis olyan dolgokat hoz be az életünkbe, amelyeket kezelni tudunk, így vegyetek mély lélegzetet, lépjetek eggyel hátrébb, mérjetek fel mindent újra és legyetek a türelem bajnokai annak érdekében, hogy minden féle válasz cselekedetet szeretettel és együtt érzéssel tudjatok megtenni.

 

 1 medi ang 12.jpg

 

 Kép: Pinterest.com

 

Alex Myles