Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Pünkösd Misztériuma

2019-06-09

Pünkösd a Szent Lélek eljövetelének ünnepe.

Szent Lélek apostolok.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Pünkösd Misztériuma

 

Pünkösd a Szent Lélek eljövetelének ünnepe.

 

Ekkor emlékezünk meg arról, hogy Jézus első tanítványaira kiáradt a Szent Lélek. Az Isteni Jelenlét Élő Lángja alászállt és felszentelte a krisztusi út követőit. Jézus tanítványai ekkor kapták meg azon erőket, képességeket és adottságokat, amely által képessé váltak véghezvinni a krisztusi missziót.


Pünkösd a Szent Lélek tűzkeresztsége, amely által a krisztusi láng cselekvő erővé válik bennünk.

 

Pünkösd misztériuma az isteni szeretet tűz kiáradásán keresztül a krisztusi erő beavatásának szentségét közvetíti számunkra, hogy égi küldetésünk felvállalásához szükséges isteni erőket magunkhoz vehessük.  


A Szent Lélek a szeretet által összekapcsol Istennel és élő isteni jelenlétet hoz az életünkbe. Isteni vezettetéssel hat át, isteni adományokkal ruház fel, és az isteni szeretet teremtő erejét adja.


A szívünk az örök isteni láng hordozója, pünkösd idején a Szent Lélek által nyer beavatást.

 

Lelkünk fényereje a szeretet tűzkeresztségében megújul, új erőkkel és új isteni adományokkal gazdagodik. A Szent Lélek felszentelő ereje által szívünk felszabadul, lelkünk hittel, erővel és szeretettel töltődik fel, hogy az isteni küldetésünk fényterve az isteni akarat szándéka szerint kiteljesedhessen.


A krisztusi tudatosság kibontakozásának legfontosabb állomása, amikor befogadjuk a Szent Lélek fényerejét, amely által létünk isteni célja kiteljesedhet.


Pünkösd szakralitása a krisztusi energiák befogadása által válik teljessé. Ekkor az Isteni Kegyelem lángja letisztítja, mindazon árnyékhatásokat, amelyek gátolják az isteni terv kibontakozását és a lélek fényerejének felszabadulását.

 

A krisztusi szív csakra új fénykódokkal és új isteni eszenciákkal gazdagodik, hogy az Istennel való közvetlen kapcsolat fénycsatornája megújulhasson.


A mostani Pünkösd különlegessége, hogy a Vénusz a Plejádok csillagaival kerül együttállásba.

 

A plejádok csillagsugarai a szeretet általi felemelkedés misztériumát közvetítik. A plejádok fénylényei a szív csakra letisztult minőségeinek kibontakozását támogatják, abban segítenek minket, hogy magasabb szintre emelhessük szív csakránk energiaterét és visszakapcsolódhassunk a szeretetegység energiahálójához.

 

 

Aysha