Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

RABOK LEGYÜNK, VAGY SZABADOK?

2021-03-15

Rabság- szabadság két ellentét, ami feszül egymással szemben.

medi tudat 4.jpg
Kép: Pinterest.com
 
RABOK LEGYÜNK, VAGY SZABADOK?
 
Most, március 15.-én eszembe jutottak Petőfi szavai, hogy mennyire aktuális a jelenünkben.
 
Az egész 2021-es évet meghatározó kozmikus erőt, a SZATURNUSZ-URÁNUSZ KVADRÁT közvetíti, amely ebben az évben háromszor teljesen pontos (az év további részében jún.15 és dec.24.-én) de alapvetően az egész évet meghatározó konstelláció.
 
RABOK LEGYÜNK, VAGY SZABADOK? EZ A KÉRDÉS, VÁLASSZATOK!
 
EZ A KÉRDÉS MIND EGYÉNI,- MIND EMBERISÉG SZINTEN JELENLEG SORSKÉRDÉS.
 
Rabság- szabadság két ellentét, ami feszül egymással szemben.
 
Minél nagyobb a rabság, a korlátozottság, annál nagyobb a kényszerítő erő a szabadságra. Amikor legsötétebb az ég, akkor kel fel a hajnal, - ne feledjük. Szellemi forradalom hajnalán vagyunk, tömegesen lehetősége van az embereknek a felébredésre.
 
Jelenleg az emberiség a legnagyobb veszélynek, a legnagyobb korlátozó erőnek a Korona vírust tartja. Már a Korona elnevezés is felhívja a figyelmet, hogy nem az, aminek látszik, mert éppen ez a korlátozás vezethet el a szabadsághoz.
 
Koronacsakrája az embernek a legszentebb csakrája, ahol a szellem energiája beáramlik a rendszerünkbe.
 
Tágabb értelemben a korona csakra a Naprendszer legmagasabb síkjához a Nirvánához kapcsolódik, ami az ember evolúciós fejlődésének a csúcsa.
 
Elgondolkodhatunk, miért éppen ez a neve ennek a vírusnak. Ez is felhívja a figyelmet mi a célja a kozmikus erőnek, ami a vírust használja fel. A cél az embert rávezetni, hogy nincs más megoldása, ha ezen a bolygón élni akar, hogy a szelleméhez kapcsolódik, visszatér Istenhez.
 
Ha korlátozást élünk meg, arra alapvetően kétféleképpen reagálunk: külsőleg reagálunk elsősorban, avagy belsőleg.

A külső szintre való reagálásunk is kétféle lehet. Feltétel nélkül elfogadjuk a korlátozást, fejet hajtunk és teljes mértékben ehhez alkalmazkodunk, vagy szemben állunk vele, harcolunk ellene. Mindegyik megoldás az emberiség megosztásához, az elkülönültséghez vezet, amiben a félelem, a düh, harag vezeti az embereket egymás ellen. Ez a magatartás rabsághoz vezet, és éppen ellentétes az emberi fejlődéssel.
 
De lehet másként is dönteni ebben a helyzetben, lehet annak tekinteni, hogy ez a helyzet azért jött létre, hogy MEGVÁLTOZZUNK.
 
Az erős korlátozottság kikényszeríti a változást, mert csak így tud felülemelkedni a korláton, azt feloldani.
 
Egyszerű példa a saját életem. Egy évvel ezelőtt kaptam egy kisebb szívinfaktust, hogy az Édesapám betegségével és halálával kapcsolatos félelmem, ami az érzelmi testemben megmaradt, feldolgozzam. Viszonyulhatok hozzá úgy, hogy egész további életemben korlátozva leszek az egészségi állapotom miatt. Ezzel a magatartással tartósítom a betegséget, sőt felfokozom, mert tartósítja a félelmet, vagy úgy is dönthetek, nem fogadom el és eltávozok. Ezen a folyamaton is átmentem, de, én másként döntöttem, az életet választottam. Dolgozok a félelmem feloldásán, ami magasabb tudatállapotokba visz, összekapcsol a szellemi erőmmel és létrejön a teljes gyógyulás.
De, ami történik velünk, annak több oka is van. Sokszor a legnyilvánvalóbb okot nem látjuk meg. Utóbbi években elkényelmesedtem, ellustultam és nem tettem a dolgom, elsősorban azt, hogy amit tudok, adjam át a többi embernek, ezzel segítve, gyógyítva őket. Persze találtam erre kifogásokat, indokokat, hazugságokat. Ha nincs szükség arra, hogy fiatal és egészséges maradjak, akkor a testem ehhez fog hozzá alkalmazkodni, jön egy betegség, ami ezt az állapotot aztán tartósítja. A betegség rákényszerít arra, hogy MEGVÁLTOZZAK. Hálás lehetek érte, hogy megtörtént, a helyemre tett.
Ugyanez zajlik emberiség szinten.
 
Mondhatod, hogy ebből a nagy káoszból, ami odakint van, hogy lesz békesség, hogy lesz megvilágosodás?
 
A káosz mindig egy átmeneti, válságos állapot, amikor a régi rendszer összeomlása elindult, de még nem épült fel az új rend. Jelenleg ezt érzékelhetjük. Két ellentétes erő feszül egymással szemben, a régi és az új rend erői, az összecsapás elkerülhetetlen. De, a kozmikus cél a bolygó felszabadítása, ezért akár mekkorának tűnik jelenleg az ellenerő, a kozmikus energiák el fogják söpörni. Az, hogy ez hogyan zajlik, mennyi áldozattal jár, és mennyi ideig fog tartani, az emberiség és a bolygó, mint élő entitás reagálásán is múlik. Az tény, hogy ebben az évben, ebben a folyamatban nagyot fogunk előbbre lépni, mutatja az említett Szaturnusz-Uránusz kvadrát energiája.
 
Amit tehetünk ebben a helyzetben, tesszük azt, ami ránk tartozik. Dolgozunk a saját békéhez és szabadsághoz vezető utunkon, mert ezzel elősegítjük emberiség szinten.
 
A SZABADSÁGHOZ VEZETŐ ÚT AZ, HA ÉBEREK ÉS TUDATOSAK VAGYUNK.
 
Az életünk tükör, a tapasztalataink megmutatják, hol vannak azok a pontok, amit ki kell tisztítani, meg kell változtatni. Hogyan tegyük?
 
Mindent csak egy MAGASABB TUDDATÁLLAPOTBAN LEHET MEGOLDANI, EZÉRT A FELSŐBB ÉNÜNKKEL, A HALHATATLAN SZELLEMÜNKKEL VALÓ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS NÉLÜLÖZHETETLEN, HOGY VÉDELEMBEN, VEZETÉSBEN RÉSZESÜLJÜNK. ENNEK ESZKÖZE A SPIRITUÁLIS MUNKA: AZ IMÁDKOZÁS, MEDITÁCIÓ, KÜLÖNBÖZŐ TECHNIKÁK, AMIK A KAPCSOLATOT LÉTREHOZZÁK.
 
HA A TEREMTŐ VÉGTELEN SZERETETÉBEN EGGYÉ VÁLVA ÖSSZEKAPCSOLÓDUNK, AKKOR VERHETETLENEK VAGYUNK, AKKOR MEGGYÓGYULUNK A FÖLDANYÁVAL EGYÜTT
 
Fogadjuk meg az indián őslakosok bölcs tanácsát, hogy mit tegyünk a vészhelyzetekben:
Amikor kint dúl a vihar, akkor menj a szívedbe, figyelj befelé, akkor semmi bántódásod nem lesz!
 
A TEREMTŐ áldása kísérjen bennünket ezen a nemes úton!
 
 
Szeretettel
 
 
Írta:  Lőcsei Fanni - Csillaghang