Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SaLuSa

2021-11-14

Novemberi frekvenciák

medi fénytest 9.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

 

2021. novemberi frekvenciák – SaLuSa (shalashian)
 
"Ez lesz az a hónap, ami a legintenzívebb lesz, kedveseim!"
 
Miközben a színfalak mögötti tevékenységek teljes gőzzel folynak, az Ön belső világa is teljes gőzzel dolgozik.
Egy felemelkedési folyamatban vagytok, ahol elkerülhetetlen az, hogy minden külső változás a belső átalakulásotoktól függ.
Az elmúlt néhány hónapban nagyon intenzív késztetésekkel szembesültetek, hogy kapcsolódjatok szorosabban mélyebb önvalótokhoz, és a Forráshoz.
Ez lesz az a hónap, amikor ez a legintenzívebb lesz, kedveseim!
A ciklus nagyszerű végén vagytok, és a következő napok energiái lehetővé teszik számotokra, hogy közvetlenebb hozzáférést nyerjetek önmagatokhoz.
Sokan még mindig olyannyira félnek szembenézni azzal, ami mélyen bennük lehet, hogy valahogyan elkerülik, és amennyire csak lehet, visszariadnak az önvalójukkal való mélyebb kapcsolatfelvételtől.
 
Tény, hogy sokan elfelejtették, milyen csodálatosak vagytok, és évszázadokon keresztül olyan erők tévesztettek meg benneteket, amelyek nem igazán akarták ezt a visszakapcsolódást.
Ezek az erők aztán különböző csapdákat és illúziókat hoztak létre számotokra, hogy féljetek az önmagatokkal való kapcsolatfelvételetektől, így tartva benneteket oly sokáig a külső illúzióban.
Próbáld meg becsukni a szemed, és kérdezd meg magadtól: "Szia, ki van ott?"!
És ott fogod érezni/látni/észlelni legmélyebb és legistenibb ÉN-ed jelét.
 
Nincs mitől félni!
 
Természetesen benned is vannak dolgok, amelyeket meg kell gyógyítani, de az igazi ÉN-edre való ráhangolódás minden erőt megad neked, hogy legyőzz minden akadályt és karmikus törmeléket, és haladj a felemelkedésed felé.
 
Annyi minden vár rátok kedveseim, ami elkerülhetetlenül elő fog jönni ezekben az időkben!
 
És mindezek a változások akkor fognak előtérbe kerülni, amikor valóban elfogadjátok azt, hogy itt van az ideje az isteni ÉN -eddel való összekapcsolódásnak.
 
Garantálom, hogy minden nehézség vagy fájdalom, amivel a folyamat során szembe kell néznetek, meg fogja érni.
 
Igaz, a Földön senki sem akar fájdalmat érezni, és mi mindannyian azt szeretnénk, ha úgy látnánk benneteket, hogy boldogak vagytok és élvezitek az életet.
Gyakran a jelek, amelyeket sokan közületek tapasztaltok, a fájdalom jelei.
 
Ez változik, ahogy a frekvenciák emelkednek, és egyre magasabb rezgésű energiával találkoztok magatokban.
 
A magatokban létező árnyékokat is meg lehet figyelni és szeretettel, ellenállás és menekülés nélkül lehet rajta dolgozni.
 
Világszerte sokan a legelkötelezettebb csatornáink közül szembesültek a legbensőbb problémáikkal, és ezért egy időre vissza kellett vonulniuk, amíg teljesen újra energiát nem kapnak, hogy folytathassák tevékenységüket, amíg még a Földön vannak.
 
Tudjátok, hogy ez is nagyon szükséges: A szünetek pillanatai, hogy megfigyelhessétek magatokat a természet közepén és/vagy azokban a csendesebb környezetekben, ahol lenni szeretnétek.
 
Ebben a novemberi hónapban olyan intenzív frekvenciák lesznek, amelyek az interakció és a belső visszavonulás pillanatait fogják kérni tőletek, mivel a frekvenciák fel és le fognak váltakozni, hogy végül a hónap utolsó napjaiban pozitívabb stabilizáció következzen be.
 
Engedjétek meg magatoknak, hogy megfigyelők és egyben aktívak is legyetek ezekben a pillanatokban, bízva jelenlétünkben, amely folyamatosan támogat benneteket dinamikus erőfeszítéseitekben, hogy hűek maradjatok a Legfelsőbb Teremtő tervéhez, amely a ti felemelkedésetek, és mindig is az volt, még fizikai formában is.
 
Mindezek a folyamatok, amelyeken keresztülmentek, a szükséges kiigazítások az összes testetekben ehhez a célhoz.
 
Ez felszabadítja a régi energiák által használt teret, hogy az újak hozzáférhessenek. Ez ilyen egyszerű.
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és látom, hogy a változások teljes lendülettel folytatódnak, még akkor is, ha sokak számára úgy tűnik, hogy minden úgy van, ahogy mindig is volt.
 
Az elmúlt két év során bátran megküzdöttetek és legyőztétek magatokat, és most egy olyan évbe léptek be, amelyben néhány dolog feltárul előttetek mindarról, amit a közelmúltban tapasztaltatok.
 
Tartsátok meg hiteteket és bízzatok csillagcsaládotok közvetlen támogatásában, miközben mi a Törvényes Protokollokat visszük tovább és folytatjuk a tervet, amelyet az idők kezdete óta hoztunk létre mindannyiótok számára, akik az Univerzum különböző pontjairól érkeztetek a Földre.
 
 
 
 
Selatherin A-al Arjaten!
 
 
 
(Sziriuszi nyelven: Mert igen. Mindannyian EGYek vagyunk!)
 
 
Legyetek békében, legyetek a Fényben!
 
 
 
 
- SaLuSa