Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Sejtszinű tisztulás

2019-03-13

Itt az ideje, hogy minden fájdalmas megtapasztalást a felszínre hozzatok és elengedjetek

medi 2.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Arkturuszi fénytestvéreink üzenete

 

Ebben az időszakban sejtszintű tisztulási folyamat zajlik

 

A régi energiák a felszínre kerülnek, hogy elengedhessétek őket.  Előző életbeli és ez életbeli sűrű és nehéz energiák oldódnak ki az energiatereitekből.  Sejtszinten engeditek el, a régi lenyomatokat, fájdalmakat és emléksúlyokat. Ez számtalan szintet érinthet, lehet tudatos, vagy tudattalan folyamat.

 

Vizsgáljátok meg az összes fontos körülményt az életetekben. Meglátjátok, hogy amint megvizsgáljátok azokat, egy fontos dolog fog a felszínre kerülni, mellyel aztán félelmek nélkül szembe tudtok majd nézni és el tudjátok majd engedni.

 

Értsétek meg, hogy minden életeseményetek megjelenésének oka van ebben az időben és ez egy lecke, mely lehetőség arra, hogy vagy elfogadjátok azt, vagy pedig egy új módon megvizsgáljátok az adott dolgot!

 

Sok dolog azok közül, melyeket most tapasztaltok meg arról szól, hogy szembe találjátok magatokat a félelmeitekkel, a meggyőződéseitekkel és a hiedelmeitekkel, hiszen szembenézni a régen eltemetett dolgaitokkal az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljatok tőlük!

 

Sokan még a sejtemlékeikben és az érzelmi testükben hordozzák magukkal a fájdalmas és rémisztő életeik megtapasztalásait. Sokatok hatalmas gonoszságokat élt át nagyon rég, még a sötét korokban, mikor teljes mértékben felébredett volt olyan időkben, amikor ez még nem volt engedélyezett.

 

Egy példa: lehet hogy valaki, akit középkorban máglyán elégettek el, most talán olyan félelmekkel küzd, hogy nem mondhatja el az igazat. Ha ezeket a régi félelmeket elengedi, akkor megtalálja a saját hangját és kimeri mondani az igazságot.

 

Ezek az emlékek mélyen el lettek temetve a védelem érdekében, de mindenkinek foglalkoznia kell velük.

 

Nos, ti spirituális „záróvizsgát” tesztek drágáink és elég erősekké váltatok ahhoz, hogy tudomásul vegyétek és elengedjétek mindazokat a dolgokat, melyek arra szolgálnak, hogy a nehezebb, sűrűbb energiákban tartsanak benneteket.

 

Itt az ideje, hogy minden fájdalmas megtapasztalást a felszínre hozzatok és elengedjetek. Minden egyes napon az elcsendesedés idejében beszéljetek szeretetteljesen a testeteket alkotó sejtekhez ily módon:

 

„Drága sejtjeim! Itt az ideje, hogy mindent elengedjetek, amik a lezárult, sűrű és régi dolgokkal rezegnek együtt mind a régi, mind pedig a jelenlegi életek során. Úgy döntök, hogy minden egyes sejtem most az isteni terv fényét integrálja magába! Soha többé nem fogtok megtapasztalni olyan rettentő dolgokat, melyek még bennetek vannak, így elengedhettek minden félelmet. Biztonságban vagytok!”

 

Bármiféle szavakat használhattok, ami személy szerint megfelel nektek ehhez a meditációhoz, hiszen ez a ti tisztulásotok.

 

Vizualizáljatok fehér/arany fényt, mely a fizikai, érzelmi és mentális testetekbe kerül, azzal a szándékkal, hogy minden régi és sűrű energiától megszabaduljatok és megtisztuljatok.

 

Ne elemezzétek, hogy milyen tapasztalatokat tisztítotok meg! Ha ez az információ fontos, akkor ezt meg is kapjátok belülről!