Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SORSUNK ÉRTÉKELÉSE

2023-11-14

Eljött a nagy változások ideje!

 

életút 001.jpg

 

SORSUNK ÉRTÉKELÉSE

 

A kvantumfizika egyik legjelentősebb bizonyítéka az univerzális tudat megnyilvánulása. Minden, ami van, az egyetemes tudatban létezik.

 

Az kozmikus tudat mindennek a lényege és minden élőlényt felruház a maga életerejével. Csak Egy egységes tudat létezik, és minden tudatos lény benne lakozik. Ez a felismerés megszünteti a tőlünk különálló Isten eszméket és megmutatja, hogy a tudatunk az, ami mindent létrehoz. 

 

Nevezhetjük Teremtő Tudatának, noha az emberi tudat erősen korlátozott, valójában mi mind osztozunk mindenek Teremtőjének tudatával. Az egyetemes tudatban megvan a végtelen tudatosság lehetősége. Amikor a tudatunkat kiterjesztjük, valójában ezzel a végtelen mezővel kerülünk kapcsolatba.

 

Az emberiség történelmének e legjelentősebb időszakában nagy segítséget kapunk a kozmikus intelligenciától, a csillagtestvéreinktől és a Föld Szellemétől, hogy túllépjünk korlátozott tudatosságunkon és ráébredjünk az egyetemes tudatra. 

 

A Föld frekvenciája emelkedik, és minden lakóját magával sodorja. 

 

A minket körülvevő energetikai mező egyre pozitívabbá válik, és támogatja a nagyobb szeretet és bölcsesség kibontakozását. Azok, akik nem tudnak alkalmazkodni ezekhez a változó és felemelő energiákhoz, egyre kényelmetlenebbül érzik magukat és nem fognak tudni sokáig itt maradni. Azok, akik határozottan negatívak, mentálisan instabillá válnak és megőrülnek, ahogy azt az uralkodó elit tagjainál már láthatjuk. 

 

A negativitást már nem lehet többé elrejteni és szembe kell nézni vele az átalakulás érdekében. Ez történik az egész világon.

 

Az egyetemes isteni tudat csak pozitív, de lehetővé teszi a szabad akarat működését, és megengedte, hogy negativitást teremtsünk és életerőnkkel aktívan tartsuk. 

 

Minden hiány, fenyegetés és veszély emberi alkotás eredménye. Nem létezhet kreatív energiáink nélkül. Mivel mindannyian a Teremtő részei vagyunk, saját negatív tapasztalatainkat szándékosan vagy belenyugvásból mi hozzuk létre. Akárhogy is, életerőnket a figyelmünk által, a tudatos elkötelezettségünk révén, hitünk szerint és a negativitáshoz való vonzódásunk irányába használjuk fel. A negatív tapasztalatok oka az, hogy visszaéltünk belső teremtő erőinkkel, hogy létrehozzuk azt, amit nem akarunk. 

 

Ám úgy ahogy azt létrehoztuk, képesek vagyunk ezen változtatni, ha úgy döntünk, hogy pozitívak leszünk, igazodunk szívünk energiájához és az intuitív tudásunkhoz.

 

Folyamatosan arra vagyunk terelve, hogy megnyíljunk a feltétel nélküli szeretet felé és szívünk által kiteljesedjünk. Csak fel kell ismernünk ezt, és úgy kell döntenünk, hogy elfogadjuk a valóságunknak.  Most minden azon múlik, hogy, hogyan használjuk fel a figyelmünket, gondolataink és érzelmeink teremtő erejét. Minden képességünk megvan ahhoz, hogy megváltoztassuk az életünket és ezt a kozmikus tudat is támogatni fogja.

 

Eljött a nagy változások ideje!

 

 

 

 

 

Kenneth Schmitttől

www-consciousexpansion-org.

Szabad fordítás: Aysha