Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szaturnusz és a Neptunusz szextil kapcsolata

2019-01-15

40 napig lesz aktiv

csillag hatás.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Január 14-étől negyven napon át aktív a Szaturnusz és a Neptunusz szextil kapcsolata

 

Az említett kapcsolódások során a Neptunusz mindvégig a Vízöntő jövőbe kiömlő vizénél járt, az együttérzés, az egységre való törekvés, a feloldódás, a spirituális (lelki) tisztaság, tisztulás, a mély lelki dolgaink tisztítása, felszabadítása ezekben az években nagyon időszerűvé vált, annak érdekében, hogy a jövőnk harmonikus legyen.

 

Ehhez hozzátartozott a környezet és az anyagi struktúrák, rendszerek tisztítása, egyszerűsítése is, különösen azokban az időszakokban, amikor a Szaturnusszal kapcsolódott a Neptunusz.

 

A Szaturnusz mindeközben a Skorpió ollójától vándorolt el a Nyilas csillagképbe, a Déli Korona fölé, figyelmeztetve minket, hogy a jövő érdekében váljunk meg mindattól, ami nem méltó emberi küldetésünkhöz, hivatásunkhoz, ami gátolja a kiteljesedést, a lelki fejlődést, a fény útján való járást és nyíljunk meg a szeretet befogadására, az isteni világok felé.

 

A Neptunusz transzcendens bolygó, szabad szemmel nem látható, hétköznapi szinten, elsődleges érzékszerveinkkel nem érzékelhető energiaminőségeket jelképez. Ezeket a folyamatokat sem lehetett érzékelni, csak akkor, ha valaki befelé tudott figyelni, ha nyitott volt a belső sugallatokra, az álmaira, a legmélyebb érzéseire és nem volt rest koncentrációs, fókuszálást segítő gyakorlatokat végezni, hogy élesítse az érzékelését, ha tudott a (fizikai) határokon túlra is tekinteni, és nem csupán az idő fogságában létezni.

 

A mostani kapcsolódásuk lehetőséget nyújt arra, hogy megnyílva az égi világoknak, elkezdjük összhangban működtetni az érzékszerveinket, a képességeinket, a teremtő energiáinkat.

 

Ez a szubtilis energiamintázat, amit ők ketten létrehoznak nem kisebb feladat elé állít minket, mint tudni, hogy mikor kell őrizni a határainkat és mikor feloldódni, mikor kell koncentrálni, összpontosítani és mikor engedni, hogy repítsenek a vágyaink, mi a lényeg, az érték és mi az illúzió, mi a valódi tisztaság és mi a szabadság, mikor kell határt szabni az álmodozásnak és mikor kell lépéseket tenni a vágyaink megvalósításáért stb.

 

A fizikai világ határain belül is megtalálni az egységet, a harmóniát és a spiritualitás tapasztalatokban megtalálni a valódiakat, az értékeseket, azokat, amelyek valóban a fény felé visznek.

 

A következő negyven napban erre nyílik lehetőségünk, miközben a Jupiter és Neptunusz megvalósító kapcsolata is aktív még mintegy tíz napig. (És ne feledjük, hogy a Szaturnusz vizsgáztat, azért, hogy elmélyítve a tudásunkat, valaminek a mestereivé váljunk.)

 

 

Forrás: Csillagjelek - Csillagutak fb