Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

SZÍRIUSZ CSILLAGKAPU

2024-07-02

JÚLIUS 3-9 KÖZÖTT 

SPIRITUÁLIS MEGUJULÁST HOZ

szíriusz fénye 22.jpg

Kép: Pinterest

 

SZÍRIUSZ CSILLAGKAPU

 

A SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS IDEJE

 

A SZÍRIUSZ CSILLAGKAPU NYÍLÁSA JÚLIUS 3-9 KÖZÖTT ERŐS SPIRITUÁLIS ENERGIÁKAT HOZ

Július első hetében – mint minden évben – egy szent energia kapu aktiválódik a Föld és a Szíriusz csillag között, mely magas vibrációs és spirituális fejlődési lehetőségeket hoz el. Asztrológiai szempontból július első hete a spirituális fejlődés ideje, valamint az az idő, amikor az emberiség egésze képes emelni a tudatossági szintjét.

 

Nap - Szíriusz együttállása (egy vonalban állása) július 6.-án 18.00 órakor pontosodik.


 
Ezen időszakban a Nap és a Föld a lehető legtávolabb van egymástól. Ez azt jelenti, hogy a Nap energetikai hatása kicsit gyengébben érvényesül a Földön. A Napra úgy tekintünk, mint a planétánk életadójára. A Nap hordozza a születés, a meleg, a fennmaradás, és a fény energiáját. A Nap tart minket életben és a jelenben, ebben a földi valóságban.
 
Mivel a Nap és a Föld egymás körül messzire eltáncolnak, egy másik csillag energiájának hatása erősebb lehet (a Földre). Ez a csillagfény huszonháromszor fényesebb, mint a saját Napunk, és úgy ismert, mint Szíriusz, vagy a Föld Spirituális Napja.

A Szíriuszt már régóta sok ősi kultúra tiszteli, és úgy tartották, hogy az a mennyországhoz vezető kapu.

 

Tény, hogy az ősi Egyiptomban a Szíriuszt Isis istennő csillagának tekintették, aki többek közt a halál és újjászületés ura is.

Az ősi sámánikus társadalmakban a Szíriuszt az istenek birodalmának tekintették, és amikor közel járt a Földhöz, (spirituális) utazásokat tettek az átjárón keresztül, szent üzenetek fogadása céljából.

Más kultúrák úgy tartják, hogy a Szíriusz technológiailag fejlett földönkívüliek otthona, akik magasabb tudással és tudatossággal rendelkeznek, mint amivel mi bírunk a Földön.

Asztrológiailag a Szíriusz olyan energiát hordoz, mely sokkal összetettebb a Napunknál, és amikor közelebb kerül a Földhöz, mély spirituális hatása van.

Július 3-9 között kerül minden évben a Szíriusz a legközelebb a Földhöz, a Napunk pedig a legtávolabb a Földtől, így a Szíriusz energiája szabadon áramlik a Föld felé és egy energiakaput nyit.

 

Ez az átjáró lehetővé teszi, hogy a Föld közvetlenül információkat „töltsön le” a Szíriuszról, melyek biztosítják az élet spirituális előremenetelét a Földön.

 

A kapu aktiválásával egy magas potenciájú idővonal jön létre a Földön, amikor spirituális ébresztés és csatornázások történhetnek, melyek emelkedett lényektől/lelkektől származnak. Ezért utalnak a Szíriuszra úgy, hogy az a Föld Spirituális Napja.

Úgy tartják, hogy július első hetében a Föld vibrációja sokkal magasabb és sokkal erőteljesebb.

 

Ez a vibráció képes megemelni a teremtőképességet, és érzékelhetőbbé teszi az intuíciónkat.

A Szíriuszt technológiailag fejlett helynek tarják, így az ilyen jellegű inspirációk is eljutnak hozzánk ebben az időszakban.

Van egy érdekes kapcsolat a Szíriusz és az amerikai Függetlenségi Nap között is. Tény, és nem véletlen, hogy az USA-ban a szabadság, az igazság, és a függetlenség eszméjét pont az erőteljes Szíriusz energia aktiválódásakor ünneplik.

Ugyanis a Szíriusz maga hordozza a szabadság energiáját és mindent, ami kiterjeszti a tudatosságunk a határainkon túlra is.

 

Így a Szíriusz energiája kibontakoztatja és lehetővé teszi számunkra az öt érzékszervünk feletti érzékelést is.

Ahhoz hogy megkapjuk ezt az erőteljes spirituális energiát, július első hete a legtökéletesebb időszak arra, hogy kipróbáljunk új meditációs technikákat, aktiváljuk a harmadik szemet, és hogy megpróbáljuk elérni a spirituális vezetőket és az őrangyalokat. Tökéletes idő arra is, hogy auratisztítást végezzünk, vagy ha technikai egységnél dolgozunk, jó idő lehet arra is, hogy újításokat érjünk el, vagy új fejlesztésekkel kísérletezzünk.Utószó: a következő Szíriuszi átjáró július 26. és augusztus 12.-közé esik, ezt nevezik Oroszlánkapunak. Ez egy másik erőteljes időszaka a Szíriusz energia beáramlásának.

 

 sziriusz virága.jpg